AScarlett
Moderator
Zobaczymy czy się uda.Złap go dzisiaj jeszcze przed wyjazdem i będzie dobrze![]()
Jak na złość same calle mam dzisiaj w pracy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczymy czy się uda.Złap go dzisiaj jeszcze przed wyjazdem i będzie dobrze![]()
ten też będzie szczęsliwy bo zaraz się posypią kreski. Ja jutro wysikam, dzisiaj było za wcześnieCzerwcówki prowadzi @Avy to może jej wątek będzie bardziej szczęśliwy niż mój![]()
U mnie podobnie- maz wraca na weekend z tyg i kolejnym weekendem w domu i wyjezdza w niedzielę lub poniedziałek na poligon na 2 tyg a owulka wtorek. Po prostu liczę, ze będzie wcześniej trochę.U mnie owu jutro albo w sobotę, a dzisiaj wieczorem mój mąż wyjezdza na cały weekend.
Także z tej pauzy to ja nie wiem po co się wypisywałam
Mąż mowi, ze czas na oswojenie uplywa i nie ma gadki, ze nie spróbuję nawet. To kupilam dostęp i robie testy.rozumiem. Ja miałam przerwę 13 lat, a przed przerwą jeździłam 2 lata po małym mieście. I bardzo długo zwlekałam, żeby wrócić do jeżdżenia, zmotywowały mnie do tego starania o ciążę tak w ogóle. I na początku było trudno, w sumie dalej jest, np. nie skręcam w lewo na skrzyżowaniach kolizyjnychtylko obieram nawet dłuższą trasę tak, żeby było w prawo
nie parkuję tyłem albo równolegle
ale idzie mi coraz lepiej już. Więc to wszystko to tak naprawdę kwestia wprawy i treningu. A myślisz o wykupieniu dodatkowych godzin jeszcze czy już zamknęłaś ten temat?
jezu, uwierz mi, że nic innego nie robię, tylko odświeżam konto w labieNo to czekamy na wynik![]()
no ja czekam na betę! Ale też nasikam, bo lubię sikaćLista pauzujących nam się zmniejsza
Wezcie wysikajcie coś pozytywnego w końcu!
A jakie laboratorium?jezu, uwierz mi, że nic innego nie robię, tylko odświeżam konto w labienumer zlecenia już wprowadzony
no ja czekam na betę! Ale też nasikam, bo lubię sikać![]()
Też mam taki planNie wiem kiedy mam owulację ale od wczoraj już trzoning pookresowy wleciał, seksy będą na potęgę więc w lutym wjeżdżam z bobasem w życie nie ma innej opcji![]()
Ja dzisiaj z rana siklam, ale nadal biel ... Juz przestaje się łudzić , że coś będzie... Ale na Twój wynik czekam, chociaż twoim szczęściem będę się cieszyłajezu, uwierz mi, że nic innego nie robię, tylko odświeżam konto w labienumer zlecenia już wprowadzony
no ja czekam na betę! Ale też nasikam, bo lubię sikać![]()
to dobrze, że Cię mąż tak "pcha", bo auto daje wolność.Mąż mowi, ze czas na oswojenie uplywa i nie ma gadki, ze nie spróbuję nawet. To kupilam dostęp i robie testy.