Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak nie będziesz mogła w nocy spać przez zmianę strefy czasowejA nadrobię Was nie wiem kiedy
spokojnie, jeszcze 2/3 maja przed nami, odkujemy się!Jejku prawie połowa maja a na pierwszej stronie wciąż taka beznadzieja
13 taka super osóbka jest wpisana na testowanie, może odwróci passęspokojnie, jeszcze 2/3 maja przed nami, odkujemy się!
jak mówisz o mnie to nie, bo ja w sumie powinnam się była przepisać na wczoraj, ale nie chciałam już dupy zawracać. Teraz tylko trzymam mocno kciuki za swój okres, żeby przyszedł najlepiej dzisiaj, to jeszcze jak owu będzie przychylna i będzie wcześnie, to maj zamknę z przytupem13 taka super osóbka jest wpisana na testowanie, może odwróci passę
Kurczę w sumie nie wiem jaką dać reakcje. Pierwsza część wiadomości to "nie lubię", ale końcówka to wielkie "kocham to!"jak mówisz o mnie to nie, bo ja w sumie powinnam się była przepisać na wczoraj, ale nie chciałam już dupy zawracać. Teraz tylko trzymam mocno kciuki za swój okres, żeby przyszedł najlepiej dzisiaj, to jeszcze jak owu będzie przychylna i będzie wcześnie, to maj zamknę z przytupem
Ja mam nadzieję ze druga będzie owocna i się wyrównaJejku prawie połowa maja a na pierwszej stronie wciąż taka beznadzieja
A sikałas coś?jak mówisz o mnie to nie, bo ja w sumie powinnam się była przepisać na wczoraj, ale nie chciałam już dupy zawracać. Teraz tylko trzymam mocno kciuki za swój okres, żeby przyszedł najlepiej dzisiaj, to jeszcze jak owu będzie przychylna i będzie wcześnie, to maj zamknę z przytupem
pytasz dzika czy sra w lesie Wiadomo, że sikałam ale no nie było niespodzianekA sikałas coś?
Nadrabiaj koniecznie bo od wczoraj wprowadziłam zasadę codziennie nowy temat do dyskusji. Tyle fajnych postów się pojawiaA nadrobię Was nie wiem kiedy