LadyCaro
Fanka BB :)
taaak, pojadę czyściutka i gotowa na trzonowaniePrzynajmniej skonczy sie przed wakajkami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taaak, pojadę czyściutka i gotowa na trzonowaniePrzynajmniej skonczy sie przed wakajkami
zawsze sie zastanawiam co tacy ludzie maja w glowie, zeby takie akcje odwalacKiedyś na stażu pilnowałam wystawy w domu kultury. Codziennie przychodził koleś, mega przystojny, ja miałam 19 lat, on coś koło 37. Za każdym razem chciał żebym mu opowiadała o tej wystawie. jak się zapytałam po co, bo już któryś dzień z kolei to powiedział, że uwielbia mnie słuchac i patrzec na mnie. ok. i już póxniej przychodził pogadać. Niby singiel, bezdzietny...Aż w końcu zapytał czy umówimy się na kawę. Zgodziłam się i wypisywałam juz numer na kartce... a tu nagle jego syn koło 10 lat przyszedł i woła tato tato.... A on do niego " mówiłem Ci, że masz czekać na zewnątrz" podarłam kartkę i kazałam mu spadać. Miesiąc później widziałam "szczęśliwą całą rodzinkę na spacerze
probowalas sie chociaż umyć takie kary wtedy skutkowaly! Oj i to baardzo. Zapytalam kiedys mamy o kolczyka w jezyku to czasy gimbazy. Powiedziala ze jak bede miala dobre oceny, a ja bylam 2/3 uczniem z baniami trzy dni pozniej przyszlam z przebitym jezykiem, zorientowala sie. Zakaz kompa i nie pojechalam na dlugo wyczekiwany biwak harcerski doKurczę te historie są piękne Ja nigdy nie zapomnę wakacji kiedy pierwszy raz łoiłam z koleżankami wódkę. Też miałam 16 lat, nie pamietam jak trafiłam do domu, podobno matka po mnie przyjechała Rano obudziłam się z jedna stopą umytą a drugą brudną, miałam tamtego dnia japonki i widocznie tak się myłam po powrocie Ale rodzice byli tak źli wtedy, że dostałam szlaban chyba na 2 tygodnie, zabrali mi telefon i zakaz korzystania z kompa Straszne
Ja przekułam sobie pępek, ale z pozwoleniem za to z powodu zawiedzionej pierwszej milosci zrobilam sobie tribala i Mama jak zauważyła Wytrzeszcz oczu: "głupia co Ty na tym tyłku zrobilaś?" A za chwilę: "bolało?" . W zeszlym roku sama zrobiła tatuaz bransoletke na kostce i serduszko na przegubie Pytałam ze śmiechem czy ją zrugać jak ona mnie ?probowalas sie chociaż umyć takie kary wtedy skutkowaly! Oj i to baardzo. Zapytalam kiedys mamy o kolczyka w jezyku to czasy gimbazy. Powiedziala ze jak bede miala dobre oceny, a ja bylam 2/3 uczniem z baniami trzy dni pozniej przyszlam z przebitym jezykiem, zorientowala sie. Zakaz kompa i nie pojechalam na dlugo wyczekiwany biwak harcerski do
Dzisiaj pamietam jak ryczalam w pokoju z tym jezorem napuchnietym
Te japonki i klapki to są pechowe, kiedyś kolega tez wlazł w kupe akurat jak był w klapkach Byliśmy w górach i on stwierdził, że pojedzie sobie w klapkach na krupówki bo jest gorąco No i faktycznie aż mu pod klapkiem zawrzało heheJa kiedyś na Woodstocku wybrałam się na spacer w japonkach. I tak sobie idę idę. Czuję, że jakoś tak mokro pod tymi klapkami, wręcz, że zaczynamy brodzić trochę w cieczy, a przecież deszcz nie padał, cały czas lampa z nieba … a tam przed naszymi oczami przepełnione toytoye… i to były wydobywające się z nich płyny