reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Kiedyś na stażu pilnowałam wystawy w domu kultury. Codziennie przychodził koleś, mega przystojny, ja miałam 19 lat, on coś koło 37. Za każdym razem chciał żebym mu opowiadała o tej wystawie. jak się zapytałam po co, bo już któryś dzień z kolei to powiedział, że uwielbia mnie słuchac i patrzec na mnie. ok. i już póxniej przychodził pogadać. Niby singiel, bezdzietny...Aż w końcu zapytał czy umówimy się na kawę. Zgodziłam się i wypisywałam juz numer na kartce... a tu nagle jego syn koło 10 lat przyszedł i woła tato tato.... A on do niego " mówiłem Ci, że masz czekać na zewnątrz" :D podarłam kartkę i kazałam mu spadać. Miesiąc później widziałam "szczęśliwą całą rodzinkę na spacerze :D

Kiedyś na stażu pilnowałam wystawy w domu kultury. Codziennie przychodził koleś, mega przystojny, ja miałam 19 lat, on coś koło 37. Za każdym razem chciał żebym mu opowiadała o tej wystawie. jak się zapytałam po co, bo już któryś dzień z kolei to powiedział, że uwielbia mnie słuchac i patrzec na mnie. ok. i już póxniej przychodził pogadać. Niby singiel, bezdzietny...Aż w końcu zapytał czy umówimy się na kawę. Zgodziłam się i wypisywałam juz numer na kartce... a tu nagle jego syn koło 10 lat przyszedł i woła tato tato.... A on do niego " mówiłem Ci, że masz czekać na zewnątrz" :D podarłam kartkę i kazałam mu spadać. Miesiąc później widziałam "szczęśliwą całą rodzinkę na spacerze :D
zawsze sie zastanawiam co tacy ludzie maja w glowie, zeby takie akcje odwalac 🙈

Ze smiesznych historii mam nie tak dawną jeszcze. Pojechalismy naszą 5 nad morze na camping i lazienki prysznice były tak ze 100 m od nas. Polecano nam fajną wędzarnię z rybkami. Jedliśmy sobie te rybki, i jedna z nich chyba maślana miała takie małe tłustości i ja zażerałam się nimi, a mąż je sobie obierał. I rano wstalismy jak zawsze, kazde z Nas szybko siusiu do łazienek, ale corka mnie wstrzymała, zeby jej wlosy przeczesać, a ja już krzyżowałam nogi i zaciskałam pupę bo czułam ze zaraz się posram. A jeszcze w pidżamie stalam - na szczęście pod namiotem. I tak mysle zaraz puszcze bąka a tu nagle buuum bąk i to z zawartością wodnistą tak śmierdzącą, iż myslę że pobliskie campingi poczuły ten smród. Ja wytrzeszcz oczu, rodzina na mnie na moj tyłek a ja "o kur....a zesrałam się".

Jacie ja to nie mam chyba nic do opowiedzenia 😞 bylam grzeczna, dobrze się uczyłam itp, az wstyd mi przy waszych historisch

Kurczę te historie są piękne 🤣 Ja nigdy nie zapomnę wakacji kiedy pierwszy raz łoiłam z koleżankami wódkę. Też miałam 16 lat, nie pamietam jak trafiłam do domu, podobno matka po mnie przyjechała 🥶 Rano obudziłam się z jedna stopą umytą a drugą brudną, miałam tamtego dnia japonki i widocznie tak się myłam po powrocie 💀🤣 Ale rodzice byli tak źli wtedy, że dostałam szlaban chyba na 2 tygodnie, zabrali mi telefon i zakaz korzystania z kompa 😫 Straszne 🤣😱
😂😂😂 probowalas sie chociaż umyć 😂 takie kary wtedy skutkowaly! Oj i to baardzo. Zapytalam kiedys mamy o kolczyka w jezyku🙈 to czasy gimbazy. Powiedziala ze jak bede miala dobre oceny, a ja bylam 2/3 uczniem z baniami😂😂😂 trzy dni pozniej przyszlam z przebitym jezykiem, zorientowala sie. Zakaz kompa i nie pojechalam na dlugo wyczekiwany biwak harcerski🙈🙈🙈🙈 do
Dzisiaj pamietam jak ryczalam w pokoju z tym jezorem napuchnietym 🙈😂

Ja kiedyś na Woodstocku wybrałam się na spacer w japonkach. I tak sobie idę idę. Czuję, że jakoś tak mokro pod tymi klapkami, wręcz, że zaczynamy brodzić trochę w cieczy, a przecież deszcz nie padał, cały czas lampa z nieba😆 … a tam przed naszymi oczami przepełnione toytoye… i to były wydobywające się z nich płyny 🤮

😂😂😂 probowalas sie chociaż umyć 😂 takie kary wtedy skutkowaly! Oj i to baardzo. Zapytalam kiedys mamy o kolczyka w jezyku🙈 to czasy gimbazy. Powiedziala ze jak bede miala dobre oceny, a ja bylam 2/3 uczniem z baniami😂😂😂 trzy dni pozniej przyszlam z przebitym jezykiem, zorientowala sie. Zakaz kompa i nie pojechalam na dlugo wyczekiwany biwak harcerski🙈🙈🙈🙈 do
Dzisiaj pamietam jak ryczalam w pokoju z tym jezorem napuchnietym 🙈😂
Ja przekułam sobie pępek, ale z pozwoleniem 😁 za to z powodu zawiedzionej pierwszej milosci zrobilam sobie tribala i Mama jak zauważyła Wytrzeszcz oczu: "głupia co Ty na tym tyłku zrobilaś?" A za chwilę: "bolało?" . W zeszlym roku sama zrobiła tatuaz bransoletke na kostce i serduszko na przegubie 🤣🤣🤣😂😂 Pytałam ze śmiechem czy ją zrugać jak ona mnie ? 😅🤣😂

reklama
Ja kiedyś na Woodstocku wybrałam się na spacer w japonkach. I tak sobie idę idę. Czuję, że jakoś tak mokro pod tymi klapkami, wręcz, że zaczynamy brodzić trochę w cieczy, a przecież deszcz nie padał, cały czas lampa z nieba😆 … a tam przed naszymi oczami przepełnione toytoye… i to były wydobywające się z nich płyny 🤮
Te japonki i klapki to są pechowe, kiedyś kolega tez wlazł w kupe akurat jak był w klapkach 🤣 Byliśmy w górach i on stwierdził, że pojedzie sobie w klapkach na krupówki bo jest gorąco 😅 No i faktycznie aż mu pod klapkiem zawrzało hehe

Do góry