reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Jeszcze w czasach liceum pojechaliśmy sobie na wagary na tereny starego lotniska. Popijaliśmy sobie piwo, więc szybko zachciało mi się sikać. Poszłam sobie ze 100m dalej, gdzie była zarośnięta łąka i tak sobie kucam i sikam, a tu nagle idzie sobie jakiś facet. Okazało się, że pomiędzy tą wyższą trawą jest ścieżka, więc przechodził jakieś 2m ode mnie, popatrzył, ja powiedziałam grzecznie dzień dobry, on odpowiedział, a ja potem zdałam sobie sprawę, że oczywiście ani na moment nie przestałam sikać. No w każdym razie minął mnie z uśmiechem i poszedł dalej. 😅
Dobrze że gaci nie obsikałaś :D

reklama
Jeszcze apropo 💩
W gimnazjum miałam zanieść kubeczek z kupką do labo na badania przed szkoła. Ładnie zrobiłam kupkę, i wsadziłam do plecaka. Jakież było moje zdziwienie, kiedy po wyjęciu kubka z plecaka kupy w nim nie było....
Do szkoły też nie poszłam bo miałam książki w g*nie 🤣
🤣🤣
Omg... doczyściła potem te książki i zeszyty?? Bo to chyba nowe trzeba :D

reklama
Do góry