reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Jeszzcze 2, 3 dni...

U mnie tak bylo przez te dwa dni, a dzisiaj jak zabolało to ojejciu, zasnełam po zazyciu tabletki na krotką drzemkę, już mi lepiej.

Ja widzę saszetki 30 szt za 60 zł to, o co pytałam - na allegro, czy o czym innym piszecie?

Myślę, że stres robi swoje.

Kto wie, może nie przyjdzie.
nie ma szans, żeby nie przyszła, termin na czwartek, a dzisiaj z nadgorliwości siknęłam rano i zostałam oślepiona bielą 😝

No jeśli średnio masz cykle po 28 dni to średnio faza lutealna trwa 14 dni, czyli wychodzi , że owu mogłaś mieć koło 15 DC. Ale to tak średnio bo każda kobieta ma różnie no i oczywiście jeśli ci się owu nie przesunela.
Prog skacze, więc może nie masz niedomogi. Jeśli wyjdzie ci test, to wtedy szybko na betę+ progesteronu. Jeśli będzie trzeba to lekarz na pewno da ci dupka albo innego proga 😏
jeszcze jedno pytanko 🙈 znalazłam w szafce stary Duphaston.. czy to będzie głupie jeśli zacznę go brać od dziś tj 23dc ? 🥴

Wyłapałam pika , zapowiada się trzoning, tylko jedna dziwna rzecz w tym cyklu, nie zauważyłam na zewnątrz płodnego śluzu...🤔 a zawsze na 2 dni albo na dzień przed się pojawiał🫣

Załączniki

• 20230509_185054.jpg
    20230509_185054.jpg
    882,3 KB · Wyświetleń: 82
Jeszzcze 2, 3 dni...

U mnie tak bylo przez te dwa dni, a dzisiaj jak zabolało to ojejciu, zasnełam po zazyciu tabletki na krotką drzemkę, już mi lepiej.

Ja widzę saszetki 30 szt za 60 zł to, o co pytałam - na allegro, czy o czym innym piszecie?

Myślę, że stres robi swoje.

Kto wie, może nie przyjdzie.
Pisałyśmy o miovelii pro :)

Pewnie się cieszysz, wkońcu coś może ruszy w Twojej sprawie, i potraktują Cię poważnie w klinice.

Tak, tylko ze w piątek idę na hormony i chciałam wszystkie wyniki wziąć ze sobą, no ale wizyta się przyspieszyła. Tam na miejscu robią od razu usg i pobieranie krwi. Najgorsze jest to ze dzisiaj dostałam okres i w czwartek to będzie 3 dzień okresu więc będzie rzeź na tym usg 🤦‍♀️

Tak, tylko ze w piątek idę na hormony i chciałam wszystkie wyniki wziąć ze sobą, no ale wizyta się przyspieszyła. Tam na miejscu robią od razu usg i pobieranie krwi. Najgorsze jest to ze dzisiaj dostałam okres i w czwartek to będzie 3 dzień okresu więc będzie rzeź na tym usg 🤦‍♀️
Ojej, kurde mogli wytrzymać chociaż do poniedziałku z tą wizytą, usg w okres nic przyjemnego współczuję, szkoda , że nie uda się wziąść świeżych wyników, ale może chociaż weź starsze , które masz🙂

reklama
Ja właśnie siadam do nauki. Już powoli nie daję rady. Na szczęście moja teściowa ratuje sytuacje i np. dzisiaj zadzwoniła mi rano, że jak będę wracać z pracy to mam przyjechać po obiad. I mam szamkę na dwa dni. A najlepsze jest to, że pilnuje wytycznych mojej diety! Ostatnio mi mówi: zrobiłabym to i tamto na obiad, ale nie zjesz, szok! Poza tym zameldowałam w pracy, że w piątek pracuję zdalnie, więc będzie więcej czasu na zakuwanie.
Powiem Ci spoko masz tą teściowa 😁

Do góry