reklama
Tralalala25
Fanka BB :)
nie ma szans, żeby nie przyszła, termin na czwartek, a dzisiaj z nadgorliwości siknęłam rano i zostałam oślepiona bieląJeszzcze 2, 3 dni...
U mnie tak bylo przez te dwa dni, a dzisiaj jak zabolało to ojejciu, zasnełam po zazyciu tabletki na krotką drzemkę, już mi lepiej.
Ja widzę saszetki 30 szt za 60 zł to, o co pytałam - na allegro, czy o czym innym piszecie?
Myślę, że stres robi swoje.
Kto wie, może nie przyjdzie.
Charlotte9
jeszcze jedno pytanko znalazłam w szafce stary Duphaston.. czy to będzie głupie jeśli zacznę go brać od dziś tj 23dc ?No jeśli średnio masz cykle po 28 dni to średnio faza lutealna trwa 14 dni, czyli wychodzi , że owu mogłaś mieć koło 15 DC. Ale to tak średnio bo każda kobieta ma różnie no i oczywiście jeśli ci się owu nie przesunela.
Prog skacze, więc może nie masz niedomogi. Jeśli wyjdzie ci test, to wtedy szybko na betę+ progesteronu. Jeśli będzie trzeba to lekarz na pewno da ci dupka albo innego proga
anyżowa
nindziaa
Moderator
Pisałyśmy o miovelii proJeszzcze 2, 3 dni...
U mnie tak bylo przez te dwa dni, a dzisiaj jak zabolało to ojejciu, zasnełam po zazyciu tabletki na krotką drzemkę, już mi lepiej.
Ja widzę saszetki 30 szt za 60 zł to, o co pytałam - na allegro, czy o czym innym piszecie?
Myślę, że stres robi swoje.
Kto wie, może nie przyjdzie.
anyżowa
Pewnie się cieszysz, wkońcu coś może ruszy w Twojej sprawie, i potraktują Cię poważnie w klinice.Jeszcze dzisiaj zadzwonili z kliniki, że jednak przekładają mi termin i zamiast za tydzień to mam w ten czwartek
Wika.00
Pewnie się cieszysz, wkońcu coś może ruszy w Twojej sprawie, i potraktują Cię poważnie w klinice.
Tak, tylko ze w piątek idę na hormony i chciałam wszystkie wyniki wziąć ze sobą, no ale wizyta się przyspieszyła. Tam na miejscu robią od razu usg i pobieranie krwi. Najgorsze jest to ze dzisiaj dostałam okres i w czwartek to będzie 3 dzień okresu więc będzie rzeź na tym usg
anyżowa
Ojej, kurde mogli wytrzymać chociaż do poniedziałku z tą wizytą, usg w okres nic przyjemnego współczuję, szkoda , że nie uda się wziąść świeżych wyników, ale może chociaż weź starsze , które maszTak, tylko ze w piątek idę na hormony i chciałam wszystkie wyniki wziąć ze sobą, no ale wizyta się przyspieszyła. Tam na miejscu robią od razu usg i pobieranie krwi. Najgorsze jest to ze dzisiaj dostałam okres i w czwartek to będzie 3 dzień okresu więc będzie rzeź na tym usg
Ice41
Ja nie umiem tego (Miovelię pro)dobrze rozmieszać, a raczej nie chce mi się. Ale w smaku jest całkiem, jak ciepły shakeDaj znac jak smakuje, bo moj ogestan jest obrzydliwy
reklama
Brownie1992
Moderator
Powiem Ci spoko masz tą teściowaJa właśnie siadam do nauki. Już powoli nie daję rady. Na szczęście moja teściowa ratuje sytuacje i np. dzisiaj zadzwoniła mi rano, że jak będę wracać z pracy to mam przyjechać po obiad. I mam szamkę na dwa dni. A najlepsze jest to, że pilnuje wytycznych mojej diety! Ostatnio mi mówi: zrobiłabym to i tamto na obiad, ale nie zjesz, szok! Poza tym zameldowałam w pracy, że w piątek pracuję zdalnie, więc będzie więcej czasu na zakuwanie.