reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Mam kurs, a potem musimy jechać pomóc teściowej z działką bo teść dalej w szpitalu, a ona beczy, ze nie ma warzywniaka ani trawy skoszonej i jeszcze jakieś inne prace naprawcze 🙉
Ehh, trudno. W takich sytuacjach człowiek staje na głowie, żeby pomóc. I to wcale nie o warzywniak pewnie chodzi tylko żebyście byli z nią. Teść w jakiej formie?
Kiedy masz ten egzamin?

reklama
Ja właśnie siadam do nauki. Już powoli nie daję rady. Na szczęście moja teściowa ratuje sytuacje i np. dzisiaj zadzwoniła mi rano, że jak będę wracać z pracy to mam przyjechać po obiad. I mam szamkę na dwa dni. A najlepsze jest to, że pilnuje wytycznych mojej diety! Ostatnio mi mówi: zrobiłabym to i tamto na obiad, ale nie zjesz, szok! Poza tym zameldowałam w pracy, że w piątek pracuję zdalnie, więc będzie więcej czasu na zakuwanie.

Ehh, trudno. W takich sytuacjach człowiek staje na głowie, żeby pomóc. I to wcale nie o warzywniak pewnie chodzi tylko żebyście byli z nią. Teść w jakiej formie?
Kiedy masz ten egzamin?
Z egzaminem to jest hit 🤣
Będę jeszcze w szpitalu po histerolaparoskopii więc nawet do niego nie podejdę. Ale dowiedziałam się, że miesiąc później będzie poprawkowy i jak będę miała l4 to nie muszę za poprawkę płacić.
Tesc kiepsko dzis miał mieć operacje próbującą odratować płuco, ale szanse były niewielkie. Do tego na drugim plucu są jakieś dziwne zmiany. Więc tak jak piszesz raczej nie chodzi o działkę czy warzywniak tylko żeby nie była sama.

Będę jeszcze w szpitalu po histerolaparoskopii więc nawet do niego nie podejdę. Ale dowiedziałam się, że miesiąc później będzie poprawkowy i jak będę miała l4 to nie muszę za poprawkę płacić.
Tesc kiepsko dzis miał mieć operacje próbującą odratować płuco, ale szanse były niewielkie. Do tego na drugim plucu są jakieś dziwne zmiany. Więc tak jak piszesz raczej nie chodzi o działkę czy warzywniak tylko żeby nie była sama.
No to masz miesiąc więcej na naukę :) Dasz radę!

Kurcze, słabo z Teściem, przykro mi :( Wspierajcie Teściową. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!

Ja właśnie siadam do nauki. Już powoli nie daję rady. Na szczęście moja teściowa ratuje sytuacje i np. dzisiaj zadzwoniła mi rano, że jak będę wracać z pracy to mam przyjechać po obiad. I mam szamkę na dwa dni. A najlepsze jest to, że pilnuje wytycznych mojej diety! Ostatnio mi mówi: zrobiłabym to i tamto na obiad, ale nie zjesz, szok! Poza tym zameldowałam w pracy, że w piątek pracuję zdalnie, więc będzie więcej czasu na zakuwanie.
Pozazdrościć teściowej i jej podejścia do tematu, i empatii of course 🙂

Wirtualne wsparcie ode mnie dla teścia i rodziny, oby było lepiej....

Laski a gdzie wybieracie sie na ulopy ? Ja z synem i moim Panem P wybieramy sie do Pucka na dwa tygodnie tam mieszka moja babcia :), potem syn jedzie na 2 tygodnie do swojego taty a ja z Panem P ruszamy do Karpacza na 5 dni ;p. A tak moze w sierpniu jesli bedzie jeszcze cieplo to do Łagowa bedziemy mieszkac w domku kolo jeziora :).

Ja jadę do Hiszpanii na 13 dni 😊

reklama
Ja mam dzisiaj 19 DC, 5/6DPO... cycki jakieś takie ciężkie, pełniejsze... Nie wiem... nie chce sobie wkręcać... ale chyba zacznę testowanie :D
Jeszzcze 2, 3 dni...
U mnie dalej jakiś mega długi cykl się szykuje..
Okresu nie ma, brzuch bolał i przestał.. 😒
U mnie tak bylo przez te dwa dni, a dzisiaj jak zabolało to ojejciu, zasnełam po zazyciu tabletki na krotką drzemkę, już mi lepiej.
To prawda, cena zwala z nóg. Tam jest saszetka i kapsułka oddzielnie. Zamówiłam na Nutropharma za 102zł z groszami, to była najniższa cena jaką udało mi się wyhaczyć
Ja widzę saszetki 30 szt za 60 zł to, o co pytałam - na allegro, czy o czym innym piszecie?
Czy osoby nerwowe mają trudniej zajść w ciążę?
Myślę, że stres robi swoje.
Mi dzisiaj wypłata wpadła, więc owulaki z domowego laboratorium zamówione i ciążowe premom też! Niech ta @ już przychodzi, jestem gotowa na następny cykl! 🍼🍼
Kto wie, może nie przyjdzie.

Do góry