reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
żeby zwiększyć progesteron chyba.. z nadzieja ze może się coś tam zagniezdzi 😂 już sama nie wiem 😂 za bardzo się nie znam a za dużo główkuje, przeraził mnie ten niski progesteron 🤦‍♀️
Progesteron się bierze po potwierdzonej owulacji przez minimum 8 dni i w razie negatywnego testu odstawia. Jeśli nawet nie wiesz kiedy miałaś owulacje to sobie wydłużysz tylko cykl 🙂

Ostatnia edycja:
nie chcesz spróbować konsultacji online? Dziewczyny mówiły ze to jest teraz dobra opcja w Polsce. No chyba że jeszcze jakieś badania mogą być?
Właśnie nie chce online , mąż też nie , do Pl jedziemy dopiero za 3 miechy, a Nas nosi, więc nie wytrzymamy tyle.
A jak idziesz stacjonarnie, to może jakieś usg trzasną, albo zalecą jakieś badania na miejscu, my się nie znamy, a też nie chcę czekać tyle czasu.

reklama
No i pięknie :) Brzmi jak plan :)
Bardzo się cieszę, że pozostałe wyniki są dobre :)
Ja też się cieszę jeden problem z głowy, i faktycznie jest to jakiś plan też dobrze -nie będziemy się zadręczać pójdziemy wszystko skonsultować, i zobaczymy.
A że ja w gorącej wodzie kąpana nie będę 3 miechy czekać🫣

Do góry