Avy
Fanka BB :)
Ej, dopiero 9 dni minęło! Jeszcze sobie odbijemyTen maj to wygląda jak rzeź
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej, dopiero 9 dni minęło! Jeszcze sobie odbijemyTen maj to wygląda jak rzeź
A nie masz internetowego wglądu do wyników?Właśnie problem jest w tym, że gdzieś mi sie te wyniki zapodziały No niestety usg podczas okresu to standard w klinikach
Progesteron się bierze po potwierdzonej owulacji przez minimum 8 dni i w razie negatywnego testu odstawia. Jeśli nawet nie wiesz kiedy miałaś owulacje to sobie wydłużysz tylko cyklżeby zwiększyć progesteron chyba.. z nadzieja ze może się coś tam zagniezdzi już sama nie wiem za bardzo się nie znam a za dużo główkuje, przeraził mnie ten niski progesteron
7-8dpo jest najwyższy progProgesteron się bierze po potwierdzonej owulacji minimum 8 dni i w razie negatywnego testu odstawia. Jeśli nawet nie wiesz kiedy miałaś owulacje to sobie wydłużysz tylko cykl
A nie masz internetowego wglądu do wyników?
ło matko, no faktycznie, w takim razie nie kombinuje, moja nadzieja padła dzięki za infoProgesteron się bierze po potwierdzonej owulacji minimum 8 dni i w razie negatywnego testu odstawia. Jeśli nawet nie wiesz kiedy miałaś owulacje to sobie wydłużysz tylko cykl
Właśnie nie chce online , mąż też nie , do Pl jedziemy dopiero za 3 miechy, a Nas nosi, więc nie wytrzymamy tyle.nie chcesz spróbować konsultacji online? Dziewczyny mówiły ze to jest teraz dobra opcja w Polsce. No chyba że jeszcze jakieś badania mogą być?
No to szkodaNiestety nie
Strasznie... proszę jakąś dobrą kobitkę o odczarowanie tej ponurej passy czerwieni....Ten maj to wygląda jak rzeź
Ja też się cieszę jeden problem z głowy, i faktycznie jest to jakiś plan też dobrze -nie będziemy się zadręczać pójdziemy wszystko skonsultować, i zobaczymy.No i pięknie Brzmi jak plan
Bardzo się cieszę, że pozostałe wyniki są dobre