reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
żeby zwiększyć progesteron chyba.. z nadzieja ze może się coś tam zagniezdzi 😂 już sama nie wiem 😂 za bardzo się nie znam a za dużo główkuje, przeraził mnie ten niski progesteron 🤦‍♀️
Progesteron się bierze po potwierdzonej owulacji przez minimum 8 dni i w razie negatywnego testu odstawia. Jeśli nawet nie wiesz kiedy miałaś owulacje to sobie wydłużysz tylko cykl 🙂

Ostatnia edycja:
nie chcesz spróbować konsultacji online? Dziewczyny mówiły ze to jest teraz dobra opcja w Polsce. No chyba że jeszcze jakieś badania mogą być?
Właśnie nie chce online , mąż też nie , do Pl jedziemy dopiero za 3 miechy, a Nas nosi, więc nie wytrzymamy tyle.
A jak idziesz stacjonarnie, to może jakieś usg trzasną, albo zalecą jakieś badania na miejscu, my się nie znamy, a też nie chcę czekać tyle czasu.

reklama
No i pięknie :) Brzmi jak plan :)
Bardzo się cieszę, że pozostałe wyniki są dobre :)
Ja też się cieszę jeden problem z głowy, i faktycznie jest to jakiś plan też dobrze -nie będziemy się zadręczać pójdziemy wszystko skonsultować, i zobaczymy.
A że ja w gorącej wodzie kąpana nie będę 3 miechy czekać🫣

Do góry