Avy
Fanka BB :)
Hmmm..... już za trzy dni weekend? Liczy się?Czy mamy jakiś pozytyw na poprawę humoru w dzisiejszym dniu?
Masakra, co to był za dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm..... już za trzy dni weekend? Liczy się?Czy mamy jakiś pozytyw na poprawę humoru w dzisiejszym dniu?
Masakra, co to był za dzień
Eh, dobre i to. Trzeba brać co dająHmmm..... już za trzy dni weekend? Liczy się?
Pierwsze dwa cykle paskudnie. A później już dobrze.Dziewczyny a jak się czujecie po Aromku/ letrozolu? ja probowalam tylko raz, bo czułam się słabo i miałam emocjonalne zjazdy. Może to się tez skumulowało z nieudana IUI. Za to przy Clo samopoczucie było ok, ale lekarze jednak odchodzą od Clo na rzecz Aromka.
Ja np nie czułam się jakoś inaczej na Aromku oprócz tego że mnie piekielnie bolał jajnik z którego miała być owulacja.Dziewczyny a jak się czujecie po Aromku/ letrozolu? ja probowalam tylko raz, bo czułam się słabo i miałam emocjonalne zjazdy. Może to się tez skumulowało z nieudana IUI. Za to przy Clo samopoczucie było ok, ale lekarze jednak odchodzą od Clo na rzecz Aromka.
Pierwsze kilka dni to była tragedia ... takie zmiany humoru, że szok. Mąż się już do garażu wyprowadzał. Potem troche przeszło. I jak około owulacji zawsze mam dobry humor tak tym razem wyłam 2 dni bez powoduDziewczyny a jak się czujecie po Aromku/ letrozolu? ja probowalam tylko raz, bo czułam się słabo i miałam emocjonalne zjazdy. Może to się tez skumulowało z nieudana IUI. Za to przy Clo samopoczucie było ok, ale lekarze jednak odchodzą od Clo na rzecz Aromka.
Ja nie mam weekenduHmmm..... już za trzy dni weekend? Liczy się?
Dlaczego?Ja nie mam weekendu
Mam kurs, a potem musimy jechać pomóc teściowej z działką bo teść dalej w szpitalu, a ona beczy, ze nie ma warzywniaka ani trawy skoszonej i jeszcze jakieś inne prace naprawczeDlaczego?