reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Dziewczyny a jak się czujecie po Aromku/ letrozolu? ja probowalam tylko raz, bo czułam się słabo i miałam emocjonalne zjazdy. Może to się tez skumulowało z nieudana IUI. Za to przy Clo samopoczucie było ok, ale lekarze jednak odchodzą od Clo na rzecz Aromka.
Pierwsze dwa cykle paskudnie. A później już dobrze.

Dziewczyny a jak się czujecie po Aromku/ letrozolu? ja probowalam tylko raz, bo czułam się słabo i miałam emocjonalne zjazdy. Może to się tez skumulowało z nieudana IUI. Za to przy Clo samopoczucie było ok, ale lekarze jednak odchodzą od Clo na rzecz Aromka.
Ja np nie czułam się jakoś inaczej na Aromku oprócz tego że mnie piekielnie bolał jajnik z którego miała być owulacja.

Witam dziewczyny nie odzywałam się bo miałam na majówkę gości i wogole 😉😛 Generalnie u mnie dzisiaj 11 DC. Wczoraj byłam u swojej Pani Doktor na wizycie. Pęcherzyk 15 mm więc jutro zastrzyk i jutro i w czwartek będę z mężem dzialać 😉
Poza tym w czwartek idę na warsztaty z mężem na które zaprosiła mnie moja Pani Doktor dla par które borykają się z niepłodnością. Ma być psycholog, psychoterapeuta, dietetyk, coach itd. Zobaczymy jak to będzie wyglądać. 🙂

Pierwsze kilka dni to była tragedia ... takie zmiany humoru, że szok. Mąż się już do garażu wyprowadzał. Potem troche przeszło. I jak około owulacji zawsze mam dobry humor tak tym razem wyłam 2 dni bez powodu 🤣
Więc wpływ na nastrój tragiczny.

reklama
Do góry