reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Pani doktor sie tak poodniecała śluzem, jajnikami pięknym endo, że myślałam, że tam orgazmu dostanie. 🤣 Jedynie byłam rozczarowana bo liczyłam na tej drugi pęcherzyk, a ona mówi, że pecherzyk jest zapadnięty, ale ciałka żółtego to ona tam nie widzi. Zadowolona, że nie ma żadnych torbieli i nic się tam brzydkiego nie zrobiło. Od kolejnego cyklu dawka dwa razy większa. W sumie tyle 🙂
Albo nie będzie kolejnego cyklu 🤞🤞

reklama
Czy mamy jakiś pozytyw na poprawę humoru w dzisiejszym dniu?

Masakra, co to był za dzień 🤣

reklama
Dziewczyny a jak się czujecie po Aromku/ letrozolu? ja probowalam tylko raz, bo czułam się słabo i miałam emocjonalne zjazdy. Może to się tez skumulowało z nieudana IUI. Za to przy Clo samopoczucie było ok, ale lekarze jednak odchodzą od Clo na rzecz Aromka.

Do góry