koko.sanka
Fanka BB :)
Dziękuję za odpowiedzi! jeżeli chodzi o organizację wyjazdów itp, muszę sama coś wyszukać, wybrać (najlepiej jak najmniej ofert i dać do konsultacji ), może się na coś zdecydujemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie Raz się pokłóciliśmy delikatnie to tylko było side eye gdzie stary lezie żeby sie nie zgubićno ja to samo, mój Stary ogarnia, a ja idę za nim i robię to co mi każe
Aa to jeszcze podpowiem - jeśli pojedziecie z biura podróży, nie kupujcie od nich wycieczek fakultatywnych. Szukajcie lokalnych biur - często są polskie na miejscu. A jeśli znacie angielski to w ogóle bez problemu i można mega dużo zaoszczędzić.Dziękuję za odpowiedzi! jeżeli chodzi o organizację wyjazdów itp, muszę sama coś wyszukać, wybrać (najlepiej jak najmniej ofert i dać do konsultacji ), może się na coś zdecydujemy
W lidlu była promka na nogi z kurczaka, to wzięłam paczkę i do tego „pomysł na” nogi z kurczaka w piekarniku do tego ryż i buraczki więc u nas to dzisiajCo dziś na obiad? Pomóżcie, nie mam już pomysłów
Nie chcę brzmieć cynicznie, ale jeśli nie widzisz w tym różowego choćby włosa - stawiam, ze to fabryczny cieniomiejsc na kreskę. Powtorz jutro. Ile to dni po?no wlansie nie bardzo hehehe raz go widze innym razem juz nie ;D
to chyba marszobieg, ja ostatnio podczas spaceru 8km spaliłam podobno 260 kaloriiNie chcę brzmieć cynicznie, ale jeśli nie widzisz w tym różowego choćby włosa - stawiam, ze to fabryczny cieniomiejsc na kreskę. Powtorz jutro. Ile to dni po?
Ogólnie jesli ktoś chce zamowić ciążowe to na amazone są paskowe testy premom.
Ja wrociłam ze spaceru 9,6 km i 600 kcl spalone. Mogę zaczynać dzień
Z tego co widzę na forum, to wygląda różnie. Moje ciało lubi żyć w cieple i temperatura spada mi dopiero koło 2-3dc (z tym, że moje cykle są dość krotkie)Dziewczyny ile dni przed okresem spada Wam temperatura? Tak w ogóle to przed czy dopiero jak już się dostanie okres to spada ?
Ja mam pieczarkowaCo dziś na obiad? Pomóżcie, nie mam już pomysłów