reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Dziękuję za odpowiedzi! 🩵💜 jeżeli chodzi o organizację wyjazdów itp, muszę sama coś wyszukać, wybrać (najlepiej jak najmniej ofert i dać do konsultacji 🙄), może się na coś zdecydujemy 🥰

reklama
Dziękuję za odpowiedzi! 🩵💜 jeżeli chodzi o organizację wyjazdów itp, muszę sama coś wyszukać, wybrać (najlepiej jak najmniej ofert i dać do konsultacji 🙄), może się na coś zdecydujemy 🥰
Aa to jeszcze podpowiem - jeśli pojedziecie z biura podróży, nie kupujcie od nich wycieczek fakultatywnych. Szukajcie lokalnych biur - często są polskie na miejscu. A jeśli znacie angielski to w ogóle bez problemu i można mega dużo zaoszczędzić.

Co dziś na obiad? Pomóżcie, nie mam już pomysłów ☹️
W lidlu była promka na nogi z kurczaka, to wzięłam paczkę i do tego „pomysł na” nogi z kurczaka w piekarniku 😁 do tego ryż i buraczki 😚 więc u nas to dzisiaj 😎
A tak z pomysłów na szybko, co robię to: makaron z pesto, spaghetti, ryż z kurczakiem i szpinakiem.

no wlansie nie bardzo hehehe raz go widze innym razem juz nie ;D
Nie chcę brzmieć cynicznie, ale jeśli nie widzisz w tym różowego choćby włosa - stawiam, ze to fabryczny cieniomiejsc na kreskę. Powtorz jutro. Ile to dni po?

Ogólnie jesli ktoś chce zamowić ciążowe to na amazone są paskowe testy premom.
Ja wrociłam ze spaceru 9,6 km i 600 kcl spalone. Mogę zaczynać dzień 😁

Nie chcę brzmieć cynicznie, ale jeśli nie widzisz w tym różowego choćby włosa - stawiam, ze to fabryczny cieniomiejsc na kreskę. Powtorz jutro. Ile to dni po?

Ogólnie jesli ktoś chce zamowić ciążowe to na amazone są paskowe testy premom.
Ja wrociłam ze spaceru 9,6 km i 600 kcl spalone. Mogę zaczynać dzień 😁
to chyba marszobieg, ja ostatnio podczas spaceru 8km spaliłam podobno 260 kalorii 😅

Dziewczyny ile dni przed okresem spada Wam temperatura? Tak w ogóle to przed czy dopiero jak już się dostanie okres to spada ?
Z tego co widzę na forum, to wygląda różnie. Moje ciało lubi żyć w cieple 😜 i temperatura spada mi dopiero koło 2-3dc (z tym, że moje cykle są dość krotkie)

reklama
Ja od pana kanapki wzięłam dziś schabowego ;D

A co to organizowania wyjazdów - zawsze sami. Wyszykuję lotów na google flight i kupuje bezpośrednio u przewoźników, noclegi przez booking/airb, ale najlepiej lokalnie przez google maps (na wsiach nie znają angielskiego), jeżeli potrzebne autko od wypożyczalni - też tylko lokalnie, dwa razy zarezerwowałam przez pośrednika i straciłam pieniądze. Mam Revoluta (w Europie całkowicie wystarcza), ekuz i ubezpieczenie roczne (w tym od sportów ekstremalnych).

Fajne oferty można znaleźć na stronach typu fly4free :)

Ja jestem królową logistyki. Ogarniam mapy, zapamiętuję ulice, jaram się pociągami i połączeniami, znam dużo apek ułatwiających podróżowanie, dzięki którym można zaoszczędzić, wielkie lotniska czy dworce - trafię wszędzie intuicyjnie. Nie zgubię się w mieście/lesie/górach. Ale za to często czuję stres z tym związany, bo niezależnie, czy jedziemy sami czy w grupie jakoś zawsze wezmę organizację na siebie i myślę zawsze do przodu i mam plan b i c ;p a chłop na spontanie miesza zawsze cały plan, burzy w środku ścieżki, ale wychodzi wtedy coś niezapomnianego ;p

Do góry