reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Jeny a mnie testy robią w chujka w tym miesiącu. 6 maja już wyszedł dosyć ciemny, wieczorem już słabsza kreska (mocz pewnie rozwodniony) wiec Premom uznał wcześniejszy odczyt 0.8 jako pik. Ale ze jeszcze miałam testy to zrobiłam tez wczoraj i premom uznał 1.03 za pik. To juz stwierdziłam, ze nie ma bata to na pewno to, ale wiadomo jak to jest jak się ma testy w zapasie - kuszą żeby zrobić i dzisiaj kreska testowa wyszła tak ciemna ze jeszcze takiej u siebie nie widziałam. Dobrze, ze mam to usg 🤷🏼‍♀️🙈
szkoda, że 5.05 robiłaś tylko rano - bo w sumie wieczorem mógł być pozytywny, ale teraz to tylko gdybanie. W każdym razie czekam na relacje z usg :)

reklama
szkoda, że 5.05 robiłaś tylko rano - bo w sumie wieczorem mógł być pozytywny, ale teraz to tylko gdybanie. W każdym razie czekam na relacje z usg :)
Zauważyłam ze wieczorem mi zawsze wychodzą słabsze, a ciężko mi bardzo wytrwać żeby nie pic dłuższy czas 😅 w każdym razie już siedzę pod gabinetem, zobaczymy co wyjdzie 🙈

Ostatnia edycja:
Jeny a mnie testy robią w chujka w tym miesiącu. 6 maja już wyszedł dosyć ciemny, wieczorem już słabsza kreska (mocz pewnie rozwodniony) wiec Premom uznał wcześniejszy odczyt 0.8 jako pik. Ale ze jeszcze miałam testy to zrobiłam tez wczoraj i premom uznał 1.03 za pik. To juz stwierdziłam, ze nie ma bata to na pewno to, ale wiadomo jak to jest jak się ma testy w zapasie - kuszą żeby zrobić i dzisiaj kreska testowa wyszła tak ciemna ze jeszcze takiej u siebie nie widziałam. Dobrze, ze mam to usg 🤷🏼‍♀️🙈
Dobrze, że idziesz na usg. Jeśli owu była np wczoraj, lub dzisiaj to nic ci to nie powie, tylko tyle, że była dopiero co, wec neo wiadomo, który test będzie bardIej wiarygodny..chyba ,że zdarzysz jeszcze przed owy gdyby się okazało, że pik z dzisiaj się sprawdzi.
A temperatury nie mierzysz?

Dobrze, że idziesz na usg. Jeśli owu była np wczoraj, lub dzisiaj to nic ci to nie powie, tylko tyle, że była dopiero co, wec neo wiadomo, który test będzie bardIej wiarygodny..chyba ,że zdarzysz jeszcze przed owy gdyby się okazało, że pik z dzisiaj się sprawdzi.
A temperatury nie mierzysz?
Nawet jak się dowiem, ze była owu to i tak spoko, trzonowanie było a to najważniejsze:) Temperature miałam mierzyć w tym cyklu pierwszy raz, ale pare razy budzik nie zadzwonił i odpuściłam 😅 od następnego dnia cyklu obiecuje poprawę 🙈

reklama
Do góry