koko.sanka
Fanka BB :)
Też lubię cerave, ale cetaphil chyba lepszy dla mnieJa polecam Cerave
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też lubię cerave, ale cetaphil chyba lepszy dla mnieJa polecam Cerave
EmotopicPoszukuję kosmetyki nawilzajace (żele do mycia, balsamy) - znacie jakieś dobre marki godne polecenia?
kocham i to i toTeż lubię cerave, ale cetaphil chyba lepszy dla mnie
Może to jednak coś znaczy...U mnie cały plan testowania 31.05 powoli upada...
Zero objawów @, poza bolesnymi cyckami. Ta mikrokropka różu miała zmienić się w plamienie i nic zero. Dziś moj ponoć 14 dzień fl więc od wczoraj plamienie powinno @ zapowiedzieć lub przynajmniej dziś i nic. Przejrzałam wykresy i 14 dnia zawsze @ był cionsza z tego nie będzie, ale opóźnienie psuje mój misterny plan.
To idziemy równo - moj też 32 dzien cyklu jutro Oby @ juz sie pojawił, bo ovulka z weekendu przeskoczy mi na dzien tyg i nici wtedy ze starań.Może to jednak coś znaczy...
Też w dniu wczorajszym miałam dziwne plamienia, myslalam ze to początek okresu, ale nie rozkrecilo się do teraz. Test nic nie wykrywa. Ani ciazy ani okresu. Mam nadzieję że jutro się wyjaśni, bo idzie mi 32 dzień cyklu.
Trzymam kciuki dziewczyny u mnie też się prawdopodobnie poprzesuwa dzień testowania- wg Premom dzisiaj owulka, a wg testów apka wykrywa mi dopiero 0.4To idziemy równo - moj też 32 dzien cyklu jutro Oby @ juz sie pojawił, bo ovulka z weekendu przeskoczy mi na dzien tyg i nici wtedy ze starań.
nie odpisałam wcześnie a chyba o to pytałaś. Też mam dość skąpy okres a jestem na lekach na tarczycę (letrox). W sumie odkąd wyregulowałam TSH to wydaje mi się że jest mniej skąpy (choć ciągle podobnie jak u Ciebie max 3 dni)U mnie dziwna akcja, trzeci dzień okresu a tu już skąpe krwawienie
Odkąd biorę leki na niedoczynnosc to coraz krótszy okres mam, zaraz się okaże że coś jest nie tak