reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja mam jakies takie dziwne moje przeczucie, ze jednak ma i moze przez to się nie udaje. Nie wiem czemu, ale siedzi mi to jakoś w głowie, jakby intuicja
Wygooglowałam

Załączniki

• Screenshot_20230428_202107_Chrome.jpg
    Screenshot_20230428_202107_Chrome.jpg
    180,4 KB · Wyświetleń: 120

Gdzies mi sie obiło o uszy ale chyba chcialam to wyprzeć. Mąż to ma wszystko idealne, nawet nasienie.
Ale ja będę walczyć z moim cholesterolem.
Przed 1 ciążą duzo cwiczylam na siłowni i mega zdrowo jadlam i cholesterol spadł bardzo. Czas chyba znowu zacząć, bo jezeli to mialoby byc przyczyną to trochę kiepsko bo mam na to wplyw 🤔

Gdzies mi sie obiło o uszy ale chyba chcialam to wyprzeć. Mąż to ma wszystko idealne, nawet nasienie.
Ale ja będę walczyć z moim cholesterolem.
Przed 1 ciążą duzo cwiczylam na siłowni i mega zdrowo jadlam i cholesterol spadł bardzo. Czas chyba znowu zacząć, bo jezeli to mialoby byc przyczyną to trochę kiepsko bo mam na to wplyw 🤔
No, to chyba dobry pomysł, żeby coś robić w kierunku zbicia 🙂
I dobrze , że u męża idealnie🙂

Cholesterol? A on ma cos wspólnego z zajściem? Całkiem serio pytam bo ja mam mega wysoki (niestety w dużej mierze genetycznie) i moja Pani Profesor nic na to nie powiedziała, wręcz ze to nic nie ma wspólnego
Z tego co się orientowalam to zbyt niski cholesterol może niekorzystnie wpływać na płodność. A czy wysoki tez? Nie mam pojęcia.
Przeważnie miałam w granicach 200-230 i nie byl to powód do niepokoju.

Z tego co się orientowalam to zbyt niski cholesterol może niekorzystnie wpływać na płodność. A czy wysoki tez? Nie mam pojęcia.
Przeważnie miałam w granicach 200-230 i nie byl to powód do niepokoju.

Rozumiem dziękuję
No ja mam jakos 270 :/
Hdl- 100
Nie- hdl 171
Ldl 151

reklama
Do góry