reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja mam jakies takie dziwne moje przeczucie, ze jednak ma i moze przez to się nie udaje. Nie wiem czemu, ale siedzi mi to jakoś w głowie, jakby intuicja
Wygooglowałam

Załączniki

• Screenshot_20230428_202107_Chrome.jpg
    Screenshot_20230428_202107_Chrome.jpg
    180,4 KB · Wyświetleń: 117

Gdzies mi sie obiło o uszy ale chyba chcialam to wyprzeć. Mąż to ma wszystko idealne, nawet nasienie.
Ale ja będę walczyć z moim cholesterolem.
Przed 1 ciążą duzo cwiczylam na siłowni i mega zdrowo jadlam i cholesterol spadł bardzo. Czas chyba znowu zacząć, bo jezeli to mialoby byc przyczyną to trochę kiepsko bo mam na to wplyw 🤔

Gdzies mi sie obiło o uszy ale chyba chcialam to wyprzeć. Mąż to ma wszystko idealne, nawet nasienie.
Ale ja będę walczyć z moim cholesterolem.
Przed 1 ciążą duzo cwiczylam na siłowni i mega zdrowo jadlam i cholesterol spadł bardzo. Czas chyba znowu zacząć, bo jezeli to mialoby byc przyczyną to trochę kiepsko bo mam na to wplyw 🤔
No, to chyba dobry pomysł, żeby coś robić w kierunku zbicia 🙂
I dobrze , że u męża idealnie🙂

Cholesterol? A on ma cos wspólnego z zajściem? Całkiem serio pytam bo ja mam mega wysoki (niestety w dużej mierze genetycznie) i moja Pani Profesor nic na to nie powiedziała, wręcz ze to nic nie ma wspólnego
Z tego co się orientowalam to zbyt niski cholesterol może niekorzystnie wpływać na płodność. A czy wysoki tez? Nie mam pojęcia.
Przeważnie miałam w granicach 200-230 i nie byl to powód do niepokoju.

Z tego co się orientowalam to zbyt niski cholesterol może niekorzystnie wpływać na płodność. A czy wysoki tez? Nie mam pojęcia.
Przeważnie miałam w granicach 200-230 i nie byl to powód do niepokoju.

Rozumiem dziękuję
No ja mam jakos 270 :/
Hdl- 100
Nie- hdl 171
Ldl 151

reklama
Do góry