Brownie1992
Moderator
Na stronie są cennikiNie chciałam pytac w Klinice lekarki bo od razu czasami bedzie mnie namawiać, ale w recepcji juz chyba mogę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na stronie są cennikiNie chciałam pytac w Klinice lekarki bo od razu czasami bedzie mnie namawiać, ale w recepcji juz chyba mogę
liczę że jednak była tego 15dc dzisiaj już brak objawów owulacji. Jak się w tym nie uda to będzie następnyTo tak na prawdę ciężko powiedzieć, kiedy była owu, ja np w tym cyklu bóle jajnika miałam pare dni temu i normalnie bym pomyślała, ze to owulacja, a jednak pik na teście wyszedł później
Ale jak się krecha pojawi to przynajmniej będziesz wariować ze szczęścia (i pewnie strachu, ale o tym lepiej nie myśleć)
Jak ja byłam w liceum, to dopiero takie ceglaste komórki wchodziłyW liceum pod ławką się grało
Mój pierwszy telefon to Siemens A50 w 1 klasie szkoły podstawowejJak ja byłam w liceum, to dopiero takie ceglaste komórki wchodziły
Ile masz lat przypomnij?Mój pierwszy telefon to Siemens A50 w 1 klasie szkoły podstawowej
28Ile masz lat przypomnij?
Na stronie są cenniki
Aaa to to by się zgadzało. Ja akurat od znajomego, który potrzebował na jaranie odkupilam nokię 3310 za ciężko zarobione 150zl a miałam wtedy 15 lat...to jakoś 2 gimnazjum była