nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
To żeby wszystko bylo na legalu, to dla formalności moj test sprzed chwili:
Zobacz załącznik 1523778
Ja tu widzę różowy cień. A Ty coś widzisz na żywo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To żeby wszystko bylo na legalu, to dla formalności moj test sprzed chwili:
Zobacz załącznik 1523778
ja tez tu widze jasno rozowy cienTo żeby wszystko bylo na legalu, to dla formalności moj test sprzed chwili:
Zobacz załącznik 1523778
bo my chcemy Twojej ciąży tak bardzo, że wypatrzymy cień nawet na nieobsikanym badyluweźcie przestańcie nie wiem, na żywo wydaje mi się, ze nic nie ma, oczywiście jak bardzozmuszę głowę to widzi, ale to zwidy raczej. Wy to jesteście, teraz będe sikać zaraz znów xD
siikaj, siikaj!!weźcie przestańcie nie wiem, na żywo wydaje mi się, ze nic nie ma, oczywiście jak bardzozmuszę głowę to widzi, ale to zwidy raczej. Wy to jesteście, teraz będe sikać zaraz znów xD
Sikaj sikaj, ja też tam jakiś cień dojrzałam i to na pierwszy rzut oka jeśli to zwidy, to już się boje co będę na swoich testach widzieć w tym miesiącuweźcie przestańcie nie wiem, na żywo wydaje mi się, ze nic nie ma, oczywiście jak bardzozmuszę głowę to widzi, ale to zwidy raczej. Wy to jesteście, teraz będe sikać zaraz znów xD
weźcie przestańcie nie wiem, na żywo wydaje mi się, ze nic nie ma, oczywiście jak bardzozmuszę głowę to widzi, ale to zwidy raczej. Wy to jesteście, teraz będe sikać zaraz znów xD
najprawdziwsza prawdabo my chcemy Twojej ciąży tak bardzo, że wypatrzymy cień nawet na nieobsikanym badylu
Nie podpuszczam ;p ale tego nie zrobiszweźcie przestańcie nie wiem, na żywo wydaje mi się, ze nic nie ma, oczywiście jak bardzozmuszę głowę to widzi, ale to zwidy raczej. Wy to jesteście, teraz będe sikać zaraz znów xD
Ale ja tu widzę cień/leciutką kreskę bez nawet intensywnego wpatrywania się myślałam że rzuciło mi się na oczy ale chyba nie tylko ja to widzęTo żeby wszystko bylo na legalu, to dla formalności moj test sprzed chwili:
Zobacz załącznik 1523778