asiasiasia
Fanka BB :)
I czy zawsze po owulacji 14 dni wystepuje @ ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
testy owulacyjne nie mają nic do ciąży. Do sprawdzania, czy jest się w ciąży służą tylko i wyłącznie testy ciążowe (no i beta ofc, a później usg)Czy testy owulacyjne moga wyjsc negatywne jak sie jest na poczatku ciazy ? Przed spodziewana miesieczka ? Czytalam ze testy LH wychodza zawsze pozytywnie w ciazy. I tak mialam w ciazy grudniowej ktora poronilam. Wszytskie testy byly mega pozytywne. Teraz wychodza negatywne. Na zwykly test jeszcze za wczesnie a lh jest negatywny. Wiem ze jestem glupia ;p ale myslenie mi sie właczylo.
nie, faza lutealna jest indywidualna dla każdej kobiety, jedna kobieta moze mieć 12 dni, druga 15, trzecia 13I czy zawsze po owulacji 14 dni wystepuje @ ?
no ok ja rozumiem ze chodzi o LH ktore spada po owulacji ale w ciazy utrzymuje sie na wysokim poziomie. To ze LH mi spadlo nie ma nic do Ciazy ?testy owulacyjne nie mają nic do ciąży. Do sprawdzania, czy jest się w ciąży służą tylko i wyłącznie testy ciążowe (no i beta ofc, a później usg)
Nie zawsze, faza lutealna jest raczej sprawą indywidualną i zazwyczaj jest ona stała, czyli co miesiąc taka sama, ja np. mam 12 dniowąI czy zawsze po owulacji 14 dni wystepuje @ ?
ani negatywne, ani pozytywne testy owulacyjne nie mają nic do ciążyno ok ja rozumiem ze chodzi o LH ktore spada po owulacji ale w ciazy utrzymuje sie na wysokim poziomie. To ze LH mi spadlo nie ma nic do Ciazy ?
ciemna masa ze mnie nic nie kumam. Tysiace mysli ;pnie, faza lutealna jest indywidualna dla każdej kobiety, jedna kobieta moze mieć 12 dni, druga 15, trzecia 13
Dziekuje mi to trzeba jak krowie na rowie ;pani negatywne, ani pozytywne testy owulacyjne nie mają nic do ciąży
Albo ja mam zwidy albo widzę cieńTo żeby wszystko bylo na legalu, to dla formalności moj test sprzed chwili:
Zobacz załącznik 1523778