reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

Przepraszam, że się wtrącę, ale chciałabym zaprosić Was na mojego bloga, na którym kuszę rozdawanymi właśnie pięknymi ubrankami Lindex :)

Nowe logo i konkurs

Pozdrawiam - Mama Marysi z maja 2014 :)

konkurs1.png

reklama
Witam się i chwalę, 13.05 o 22:45 urodził się Jakub, 3750 g, 57 cm. Od soboty jesteśmy w domu i próbujemy się jakoś dograć. Póki co chodzimy jak zombi. Niestety mam problem z dostawianiem małego do piersi i dokarmiamy go mieszanką :( Mam nadzieję, że jakoś się to rozkręci.

Gratulacje dla rozpakowanych mamuś!

Powodzenia dla dziewczyn, które jeszcze czekają na swoje cudeńka. Oby wasze porody były lekkie i szybkie ;)

Mijaka GRATULACJE !
Mam nadzieję,że poród przebiegł bez problemów. A i karmienie okaże się przejściowym problemem. To cudnie, że jesteście już razem w domu. Życzę Wam dużo szczęścia spokoju i cierpliwości w docieraniu się :)
Mam nadzieję, że i ja już lada dzień też będę mogła sopojrzeć po raz pierwszy na moją kruszynę...

Witam się i chwalę, 13.05 o 22:45 urodził się Jakub, 3750 g, 57 cm. Od soboty jesteśmy w domu i próbujemy się jakoś dograć. Póki co chodzimy jak zombi. Niestety mam problem z dostawianiem małego do piersi i dokarmiamy go mieszanką :( Mam nadzieję, że jakoś się to rozkręci.

Gratulacje dla rozpakowanych mamuś!

Powodzenia dla dziewczyn, które jeszcze czekają na swoje cudeńka. Oby wasze porody były lekkie i szybkie ;)

No ja niestety też mam z tym problem i w większości ściągam laktatorem

Ja po wizycie... Szyjka dluga, zamknięta, rozwarcia brak ;( załamałam się. Mała wagowo na 4100g... Dziś termin, a tu wielka dupa. Jutro od rana testuję mieszankę z oleju rycynowego i niech się dzieje. Jak nic nie ruszy, to w piątek mam ktg, a w poniedziałek zgłosić się do szpitala...

Wiem jak się wkurzasz :(

Mijaka
gratuluje. Jeszcze chwileczke i wszytsko sie unormuje. ja chciałam urodzic 13 :)

U mnie nic. Jadu mąż nie chce dąć :-D jak mu powiedziałam , że przy ostatnim badaniu od razu lekarz poczuł że glówka jest na dole, spacer nie pomógł, wczorajsze sprzątanie do nocy i wypranie 7 pralek (już nie miałam co nawet psu poprałam :-p) tez nic a dziś mi się nic nie chce. leże wstawiałam tyko chłopakom fasolkę po bretońsku i się opierdzielam dziś.

BasiaMB
w tych konkursach to zawsze wygrwają znajomi

Ostatnia edycja:
o cholera Gratuluje!! Ja mam jutro termin :rofl2: Zostawiłaś mnie samą ;p Szybkiego powrotu do formy !!

Ja chodze i spiewam "jeszcze dzień najwyżej dwa.."

reklama
Beata Gratuluję!

Ja dziś mam delikatne skurcze. Nawet za mycie okien się wzięłam ale jak mnie mąż przylapal to od razu opierdziel dostałam ;) do tego ból krocza masakra. Nam nadzieje ze to znak że się szyjka skraca. u was tak było? Albo jest ?

Paulina , amazonka czyli zostalysmy tylko my nierozpakowane ?

Do góry