Witam się obolała. Poszłam rano na konsultację (tak byłam zarejestrowana) do chirurga w sprawie tej mojej ósemki i babeczka zaproponowała że jak chcę to możemy od razu usunąć. Zgodziłam się i teraz umieram. Ech ponad pół godziny mnie maltretowała bo nie mogła jej wydłubać. Ech boli mnie i ten smak krwi w ustach brrrrrrrrrrrr. Dostałam antybiotyk i środki przeciwbólowe. Zdecydowałam się dziś na rwanie bo niedługo znowu jakiś wyjazd ma się dla M szykować a sama z bólem, młodym i psem nie dałabym rady. Po poprzednim usuwaniu zdychałam prawie tydzień.
Persefona widzę remoncik, szykujecie się powoli do przyjęcia nowego członka rodziny
Trzymam kciuki za obronę i USG &&&&&&&&&&&&&&&&
Styna Poziomka niestety są ludzie i taborety. My mamy też babcię na miejscu ale żeby sama z siebie do wnuczka przyjechała.Zbyt wylewna to też ona nie jest.
Basieńko uuuu szybko poszło z tym wykończeniem. Uważaj na siebie i czekamy na fotki. Udanej imprezki urodzinowej i parapetówki życzę.
Lepi a nie możesz wracając z pracy podejść do przychodni i zarejestrować Zosi?? U Was są takie krótkie terminy. Ja Igora rejestrowałam prawie miesiąc przed urodzinami i mieliśmy termina na 16tego.
Futrzaczku poćwicz za mnie też bo ja dziś nie dam rady.
Persefona widzę remoncik, szykujecie się powoli do przyjęcia nowego członka rodziny
Trzymam kciuki za obronę i USG &&&&&&&&&&&&&&&&
Styna Poziomka niestety są ludzie i taborety. My mamy też babcię na miejscu ale żeby sama z siebie do wnuczka przyjechała.Zbyt wylewna to też ona nie jest.
Basieńko uuuu szybko poszło z tym wykończeniem. Uważaj na siebie i czekamy na fotki. Udanej imprezki urodzinowej i parapetówki życzę.
Lepi a nie możesz wracając z pracy podejść do przychodni i zarejestrować Zosi?? U Was są takie krótkie terminy. Ja Igora rejestrowałam prawie miesiąc przed urodzinami i mieliśmy termina na 16tego.
Futrzaczku poćwicz za mnie też bo ja dziś nie dam rady.