reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Andzia kazde dziecię ma swój czas,GAbi miala 2,5 roku jak usiadla na nocnik i juz tak zostało:tak:. Trzym się:**
Styna ja dzisiaj wstawiłam pierwsze pranie bo męczy mnie jak tak stoi i na mnie pacza:sorry:
Jak czop jest bez krwi to porod raczej daleeeeko ale nie szalej dziewczyno,jescze czas;-)
Jak się dzisiaj czujecie?
Madzik,Futrzaczek OGROMNE ILOŚCI ZDROWKA DLA WAS,Futrzaczku ciesze się ze obyło sie bez szpitala:)))
Alex RATULACJE!!! Wspaniale ze wszystko dobrze i że będzie cora:-)
Vi kozystaj i bawcie sie dobrze:tak:
Basiekk też bym pochodzila na angielski...a na nastepnego grilla sie wpraszam:-D
Jolek kiedy wyrywasz? fajny obiadek miałaś:-)

U nas ok gin zaskoczony że szyjka po tylu porodach w tak dobrej formie:-p,niestety morfoogia mogla by byc lepsza ale już chyba taki mój urok:no: Wózek jest testowany przez 3 starsze siostry i jak na razie jeszcze stoi:laugh2:.
W Sronce mają cuuuudne kocyki po 15zl (musiałam kupić) i 3pak bodziaków po 20zl (ale nie macalam wiec nie wiem czy dobrej jakości).
Pogoda dzisiaj piekna i mam nadzieje że tak juz zostanie:tak:

reklama
poziomki Tobie by się chłopiec przydał do tylu dziewczyn :-):-)
Alex gratulacje ;)
Vi, fajnie ze urodziny się udały i spoźnione zyczenia dla Emmy, niestety nie mam cie na fcb wieć zdjęc nie zobacze ;)

U Nas po staremu, urodziny coraz bliżej, Julka zaczyna coraz więcej mówic i coraz bardziej pokazywac charakterek ... Jak 2 latka moze rządzić całym domem..
Chyba potrzebuje sposobów na bunt 2 latka :-D

Hello
;-)

Dziewczynki przepraszam za nieobecność, ale dopiero niedawno się ogarnelam po powrocie...
Malz niespodziewanie zjechal do domku 3 dni po nas, chciał się wziąć za remont nasz planowany, ale raptem zdazylismy odmalować kuchnie po remocie niedawnym oraz odswiezyc, przystosować Polusiowy pokoik - moja dzidzia tak wiec sama spi już w swoim pokoju!!! Było trochę emocji, ale przewaznie pięknie spi do rana :))
Poza tym MASA spraw do zalatwiania, czasu tak niewiele.. Ale! udało nam się wyjść na imprezke, to tez przełom, bo Pola jeszcze nie spedzala praktycznie wieczoru bez mamusi :] , tesciow zatrudniliśmy... dali rade .. O!

Teraz jesteśmy już same, zostało trochę sprzątanka, ale coraz mniej, no a moje piekne mebelki dalej magazynują ... bo na ' duzy pokoj ' to już potrzeba duuuzo więcej czasu :/

Troche poczytałam, nadrobilam i same przeboje u naszych milusinskich ! :szok:
Jak to dobrze, ze nasz Filis nie musial zostać w szpitalu! tak samo jak Nadia! biedaczki kochane ... pewnie najadlyscie się strachu dziewczynki!! Ufffff... dobrze się skonczylo na szczęście!
Madziku to jednak jeździcie na reha. Będzie dobrze, najgorsze te km po miescie... u nas dzieje się MasakrA, cale miasto rozkopane, remont za remontem .... auta nie tykam jak nie musze.
Alex! niezmiernie się ciesze razem z Toba! będzie dziewczynka :)))))))

Przepraszam, dużo nie napisze dzisiaj, nie dam rady!
Aha, Styna - i ja się dzisiaj cieszyłam jak Pole do klubiku zaprowadziłam :D ..aczkolwiek jak wrocila była dość nieznosna.. chyba za dużo dzieci teraz tam, grupa dość mocno od naszego wyjazdu się powiekszyla.. zobaczymy jak to wpłynie na mala.. Apropo KlubuMyszkiMiki - co to za zabawka konkretnie?? Pola wola Miki ostatnio ;)

Poziomka 9tego mam konsultację i wtedy chirurg ustali termin, mam nadzieję,że w miarę szybki żebym się nie rozmyśliła.
Oj to zanim się dzidzia urodzi to Ty kolejny wózek będziesz kupowała :p
Ja w tamtym roku w biedronie kupowałam bodziaki też po 3 pakowane i były ok tylko zapięcia miały plastikowe i szybko się spsuły. Kocyki też mam dwa i są spoko. My teraz zakupiliśmy piżamę na krótki rękaw:)

23maj super że gadułkę macie:) a to że charakterna to nie zazdroszczę, nas bunt chyba nie dopadł i mam nadzieję,że tak zostanie. Piszę chyba bo miał kilka dni na "nie" ale dało się przeżyć i histerii z tego powodu też nie było.

Reszta to gdzie??

Maja super że jesteś. Już myślałam że się obraziłaś na nas.

Ostatnia edycja:
Jolus obrazilas ????! chyba stesknilas!!! :-D
Jak sobie radzicie??? a to pieso chyba cos w lapke zrobil sobie, bo napisalas, ze z dzieciem do weterynarza!:eek::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
Witam ja cały dzień źle się czuję przeziębienie czy pogoda bo taka osowiała jestem, idę zaraz spać jutro mam wizytę i USG.
Maja może to wina wyjazdu Nadia też pierwszy raz po powrocie z urlopu taka dziwna jest jak idzie do opiekunki niby nie płacze ale tak dziwnie jej zostać ale już jak ją odbieram to wrócić do domu nie chce. A zabawka taka fisher price klub przyjaciół myszki miki - Szukaj w Google
ona się nią bawi ja nie widzę w niej nic szczególnego ale skoro jej się tak podoba to ok.

23may ja mam w domu 3 baby z wardym charakterem i ja 4:no::eek::-D
Gabi to skorpion a Idka i Lenka to barany-masakra:rofl2:
Bunt 2 latka to pikus przy buncie 3 latka-ale to juz klasyk:nerd:
maja duzo się działo:tak: ciesze sie ze pozytywnie.
Jolek a co masz z tym zebem że chirurg go musi wyrywać?
Ty weź mnie nie strasz bo forsy na taką rozpuste nie mam:-D
Kupiłam tylko kocyk bo czekam na tą 2 paczke i nie wiem czego mi bedzie ew brakować a bliźniaki mają.
A to Igi sobie coś zrobił czy pies?

Ostatnia edycja:
Hejcia :))

My od rana na nogach bo dzisiaj Szymuś z tatusiem do przedszkola pojechał autem ciężarowym! Normalnie zapięty w foteliku :) ależ chłopak miał radochę , całą drogę ponoć się dziwił że wszystko takie malutkie a on duży :))
Filiś już po śniadanku ogląda baję a ja postanowiłam wpaść na chwilkę :) Później mamuśka z siostrą wpadają na Filipkowego torcika :) Ależ jego zdziwienie wielkie było jak wczoraj zobaczył torcik , pośpiewaliśmy Mu i pięknie zdmuchnął świeczuszki :)

Maja- cieszę się że choć troszkę remoncik ruszył do przodu :)) teraz spokojnie z Polusią sobie wszystko posprzątacie :) miło że byliście na imprezce :)
Poziomka- nom te bodziaki fajne są tylko właśnie te zapięcia lecą trzeba ostrożnie z nimi , ha ha no Jolus tak to napisała że wyszło że Iguś ale tu chodzi o drugiego stworka - psa :)))
Styna- tylko się kochana nie rozłóż... zdrówka :* i powodzenia na wizycie :))

Hej laseczki moje :)

Maja
cieszę się, że jesteś, To faktycznie miałaś urwanie głowy bo remont + sprzątanie i jeszcze na imprezkę udało się wyskoczyć, super :-), moja franca mała tez jeszcze nie spędziła ani jednego wieczoru bez mamusi. Jakoś w sumie okazji nie było.Napisz mi kochana co ciekawego ostatnio Polci pichcisz na obiadki bo ja już pomysłów nie mam:baffled:.

Joluś ale obiadek wczorajszy Wasz pyszotka :)
Futrzaczku oooo to Szymuś musiał być w siódmym niebie. Dobrze, że Filiś wraca do sił.

U nas ok. Jutro mnie raczej nie będzie jadę na cały dzień do Lublina. Muszę agd już wybrać i zamówić, a dalej nie wiem na jaką firmę się zdecydować:no:, już głupieje od czytania opinii i przeglądania netu w tej kwestii.

reklama
Futraczk Gabi niecały rok temu jezdziła z Maćkiem Tirem dość czesto i do tej pory mówi ze bedzie kierowcą Scanii:-D:-D
Co mówić dzieci,ja miałam radoche:-p

Pogoda piekna,zaraz idziemy na tężnie powdychać:-)

Do góry