poziomki
mama 00 08 11 13 15
Andzia kazde dziecię ma swój czas,GAbi miala 2,5 roku jak usiadla na nocnik i juz tak zostało. Trzym się:**
Styna ja dzisiaj wstawiłam pierwsze pranie bo męczy mnie jak tak stoi i na mnie pacza
Jak czop jest bez krwi to porod raczej daleeeeko ale nie szalej dziewczyno,jescze czas;-)
Jak się dzisiaj czujecie?
Madzik,Futrzaczek OGROMNE ILOŚCI ZDROWKA DLA WAS,Futrzaczku ciesze się ze obyło sie bez szpitala))
Alex RATULACJE!!! Wspaniale ze wszystko dobrze i że będzie cora:-)
Vi kozystaj i bawcie sie dobrze
Basiekk też bym pochodzila na angielski...a na nastepnego grilla sie wpraszam
Jolek kiedy wyrywasz? fajny obiadek miałaś:-)
U nas ok gin zaskoczony że szyjka po tylu porodach w tak dobrej formie,niestety morfoogia mogla by byc lepsza ale już chyba taki mój urok Wózek jest testowany przez 3 starsze siostry i jak na razie jeszcze stoi.
W Sronce mają cuuuudne kocyki po 15zl (musiałam kupić) i 3pak bodziaków po 20zl (ale nie macalam wiec nie wiem czy dobrej jakości).
Pogoda dzisiaj piekna i mam nadzieje że tak juz zostanie
Styna ja dzisiaj wstawiłam pierwsze pranie bo męczy mnie jak tak stoi i na mnie pacza
Jak czop jest bez krwi to porod raczej daleeeeko ale nie szalej dziewczyno,jescze czas;-)
Jak się dzisiaj czujecie?
Madzik,Futrzaczek OGROMNE ILOŚCI ZDROWKA DLA WAS,Futrzaczku ciesze się ze obyło sie bez szpitala))
Alex RATULACJE!!! Wspaniale ze wszystko dobrze i że będzie cora:-)
Vi kozystaj i bawcie sie dobrze
Basiekk też bym pochodzila na angielski...a na nastepnego grilla sie wpraszam
Jolek kiedy wyrywasz? fajny obiadek miałaś:-)
U nas ok gin zaskoczony że szyjka po tylu porodach w tak dobrej formie,niestety morfoogia mogla by byc lepsza ale już chyba taki mój urok Wózek jest testowany przez 3 starsze siostry i jak na razie jeszcze stoi.
W Sronce mają cuuuudne kocyki po 15zl (musiałam kupić) i 3pak bodziaków po 20zl (ale nie macalam wiec nie wiem czy dobrej jakości).
Pogoda dzisiaj piekna i mam nadzieje że tak juz zostanie