reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witam:-)
ciekawe czy dzisiaj ktos tu zajrzy;-)

Jolus Słonko wspołczuje choroby:-( musimy się razem gtrzymać w tych trudnych chwilach:-*

Ypra witaj:-* czekamy z niecierpliowscią na Twoje relacje i zdjecia Twoich Skarbów:-)

Kamcia oj pomysłowa Viki:-) mały odkrywca:-)

Hejka

Andzia ja zaglądam:)

Chatkę mam ogarniętą, zostało pranie rozwiesić i śmigniemy z Igim na dwór bo i nawet obiad z wczoraj nam został. Słońce nam się chowa co jakiś czas za chmurami i wiaterek wieje ale 15 stopni jest więc pogoda na spacer się nadaje. Mam nadzieję,że deszcze z tego nie będzie.

Basiekk Tobie również miłego dnia :*

Hejka :))

a u Nas niby ładnie ale chłodniej niż wczoraj , ale co tam i tak jest super :))) ja już po ćwiczonkach , obiadek tez już mam.
Kamcia- to Ci pomysłowa Vi hehe :) dobrze że nie zapchała bo już byłby kłopot :-D
Ypra- kochanie :* opowiedz więcej co u Was ? jak tam malutka ? i czekamy oczywiście na zdjęcia z urodzinek , i braciszka z siostrzyczką :)))
Joluś- zuch dziewczynka :* cieszę się że masz cel i mam nadzieję że wytrwasz - wierzę w Ciebie :) a swoją droga ja też ostro walczę ! najgorzej mi właśnie wychodzi dietka bo zdarzają mi się odstępstwa... :(
Andzia- :* wrzuć też kochanie jakieś fotki nowe :)
Basiekk- a Ty co tak skromniutko :* ? miłego kochana miłego :* jak tam Marti dalej dzielnie sika na nocio ?
Jaipur- wywołałam Cię myślami :)) super że jesteś :* rozumiem że masz mało czasu ale skrobnij choć czasem :) opowiedz coś więcej co u Was ? :)

Hej dziewczynki
Straszne pustki, straszneeeeee!:-(

Ale ciesze sie, ze zobaczylam Andzie i Jaipur, tak dawnoooo do nas sie nie odzywaly!!!

Futrzaczku
- alez Ciem podziwiam z tymi cwiczonkami.... ja zamiast sie wziac za cos, to znowu przytylam, masakra, na lato jak znalazl, worek na siebie wloze chyba :((( ..oddaj mi troszke swojego powerka!

Jolus
- fajnie, ze urodzinki Igunia udane :) A co to M zmienil prace?bedzie wyjezdzal?? dobrze, ze juz dietke bedziesz opracowywac, szybko sie nauczysz i bedziesz dobrze sie czuc :tak:

Basiek - nawet Ty sie ociagasz z pisaniem, beeeeee :-D jak Marti? ma kaszelek jeszcze? no a jak cycanko - jakie postepy????

Gdzie Madzik ??? :(

Ypra Ypra
kochana Ty nam szybko tu opowiadaj jak dzidzia i zdjecia chcemy!!!!

Dziewczynki tak sobie mysle, ze juz nas troszke przybylo coooooo? widzialyscie na fb Salsere ? bedzie bobo :)) przypomnialy mi sie jej ciazowe potyczki hehehe. Nie wszystkie jeszcze znalam, ale chyba z 8 naszych bb-ciotek postaralo sie juz o druga, nastepna.. dzidzie ( Stynka, Ypra, Persefona, Poziomki, Alex, Salsera, no i dawnoo temu Martini, Kamia22 chyba tak sie nazywala - pisala z nami jakis czas, tez jest w c., i ktos jeszcze?) a za niedlugo nasza Basienka :)) a dopiero co odchudzala sie na wesele majowe :-D

My już po spacerku:) Pogoda się zepsuła. Słońce uciekło i coraz bardziej wieje:(

Maja w końcu i Ty do nas dotarłaś. Tak M poszedł do innej roboty bo tu przestój mają,ale raczej tu zostaje stawkę ma niższą o 3 zł,ale wyjazdami może podgonić. Nie będzie wyjeżdżał cały czas. Pierwszy wyjazd ma być do 15 maja. Z tego co się orientuję to wyjazdy mają być co dwa miechy.
Kiedy wracasz do Pl??
Oj tak tak Salsera ma termin na początek sierpnia i jak się nic nie zmieni to Miki będzie miał siostrę:)
Zapominiałaś jeszcze o Jolkaa 1989,ona ma termin na koniec maja:)

Futrzaczku słonko a ja od jakiegoś czasu nie ćwiczę. Za tydzień ma się ukazać kolejna płyta Ewci, cieszę się na nią jak głupia,ale za chwilę się ganie żę co z tego jak już drugi tydzień nawet pół ćwiczenia nie zrobiłam!

Ostatnia edycja:
Majunia,Joluś- ja też mam momenty zwątpienia i zdarza mi się , że nie ćwiczę kilka dni ale potem biorę się w garść i ćwiczę dalej :) najbardziej cieszą efekty - jak są to i jest power :)) więc kochane główki do góry i pupki i do dzieła :)

Ja na chwilę,

ćwiczcie laseczki, trzymam za Was kciuki :) obyście były w formie na lato. U nas szykuje się na weekend wyprawa rowerowa z Olkiem, ciekawe jak będzie.(chyba ,że będzie lało)
jolek nie dość ,że zarobienie, to jeszcze nie mogę z pracowego kompa bo jest monitoring stron.

ech fajnie, że przybywa dzieciaczków:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorowo :-)
U nas dalej przygotowania do komunii oraz maraton po specjalistach trwa:-),ale nic dajemy radę.
Buziaczki dla wszystkich bb cioteczek

Do góry