reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Witam:-)
ciekawe czy dzisiaj ktos tu zajrzy;-)

Jolus Słonko wspołczuje choroby:-( musimy się razem gtrzymać w tych trudnych chwilach:-*

Ypra witaj:-* czekamy z niecierpliowscią na Twoje relacje i zdjecia Twoich Skarbów:-)

Kamcia oj pomysłowa Viki:-) mały odkrywca:-)

Hejka

Andzia ja zaglądam:)

Chatkę mam ogarniętą, zostało pranie rozwiesić i śmigniemy z Igim na dwór bo i nawet obiad z wczoraj nam został. Słońce nam się chowa co jakiś czas za chmurami i wiaterek wieje ale 15 stopni jest więc pogoda na spacer się nadaje. Mam nadzieję,że deszcze z tego nie będzie.

Basiekk Tobie również miłego dnia :*

Hejka :))

a u Nas niby ładnie ale chłodniej niż wczoraj , ale co tam i tak jest super :))) ja już po ćwiczonkach , obiadek tez już mam.
Kamcia- to Ci pomysłowa Vi hehe :) dobrze że nie zapchała bo już byłby kłopot :-D
Ypra- kochanie :* opowiedz więcej co u Was ? jak tam malutka ? i czekamy oczywiście na zdjęcia z urodzinek , i braciszka z siostrzyczką :)))
Joluś- zuch dziewczynka :* cieszę się że masz cel i mam nadzieję że wytrwasz - wierzę w Ciebie :) a swoją droga ja też ostro walczę ! najgorzej mi właśnie wychodzi dietka bo zdarzają mi się odstępstwa... :(
Andzia- :* wrzuć też kochanie jakieś fotki nowe :)
Basiekk- a Ty co tak skromniutko :* ? miłego kochana miłego :* jak tam Marti dalej dzielnie sika na nocio ?
Jaipur- wywołałam Cię myślami :)) super że jesteś :* rozumiem że masz mało czasu ale skrobnij choć czasem :) opowiedz coś więcej co u Was ? :)

Hej dziewczynki
Straszne pustki, straszneeeeee!:-(

Ale ciesze sie, ze zobaczylam Andzie i Jaipur, tak dawnoooo do nas sie nie odzywaly!!!

Futrzaczku
- alez Ciem podziwiam z tymi cwiczonkami.... ja zamiast sie wziac za cos, to znowu przytylam, masakra, na lato jak znalazl, worek na siebie wloze chyba :((( ..oddaj mi troszke swojego powerka!

Jolus
- fajnie, ze urodzinki Igunia udane :) A co to M zmienil prace?bedzie wyjezdzal?? dobrze, ze juz dietke bedziesz opracowywac, szybko sie nauczysz i bedziesz dobrze sie czuc :tak:

Basiek - nawet Ty sie ociagasz z pisaniem, beeeeee :-D jak Marti? ma kaszelek jeszcze? no a jak cycanko - jakie postepy????

Gdzie Madzik ??? :(

Ypra Ypra
kochana Ty nam szybko tu opowiadaj jak dzidzia i zdjecia chcemy!!!!

Dziewczynki tak sobie mysle, ze juz nas troszke przybylo coooooo? widzialyscie na fb Salsere ? bedzie bobo :)) przypomnialy mi sie jej ciazowe potyczki hehehe. Nie wszystkie jeszcze znalam, ale chyba z 8 naszych bb-ciotek postaralo sie juz o druga, nastepna.. dzidzie ( Stynka, Ypra, Persefona, Poziomki, Alex, Salsera, no i dawnoo temu Martini, Kamia22 chyba tak sie nazywala - pisala z nami jakis czas, tez jest w c., i ktos jeszcze?) a za niedlugo nasza Basienka :)) a dopiero co odchudzala sie na wesele majowe :-D

My już po spacerku:) Pogoda się zepsuła. Słońce uciekło i coraz bardziej wieje:(

Maja w końcu i Ty do nas dotarłaś. Tak M poszedł do innej roboty bo tu przestój mają,ale raczej tu zostaje stawkę ma niższą o 3 zł,ale wyjazdami może podgonić. Nie będzie wyjeżdżał cały czas. Pierwszy wyjazd ma być do 15 maja. Z tego co się orientuję to wyjazdy mają być co dwa miechy.
Kiedy wracasz do Pl??
Oj tak tak Salsera ma termin na początek sierpnia i jak się nic nie zmieni to Miki będzie miał siostrę:)
Zapominiałaś jeszcze o Jolkaa 1989,ona ma termin na koniec maja:)

Futrzaczku słonko a ja od jakiegoś czasu nie ćwiczę. Za tydzień ma się ukazać kolejna płyta Ewci, cieszę się na nią jak głupia,ale za chwilę się ganie żę co z tego jak już drugi tydzień nawet pół ćwiczenia nie zrobiłam!

Ostatnia edycja:
Majunia,Joluś- ja też mam momenty zwątpienia i zdarza mi się , że nie ćwiczę kilka dni ale potem biorę się w garść i ćwiczę dalej :) najbardziej cieszą efekty - jak są to i jest power :)) więc kochane główki do góry i pupki i do dzieła :)

Ja na chwilę,

ćwiczcie laseczki, trzymam za Was kciuki :) obyście były w formie na lato. U nas szykuje się na weekend wyprawa rowerowa z Olkiem, ciekawe jak będzie.(chyba ,że będzie lało)
jolek nie dość ,że zarobienie, to jeszcze nie mogę z pracowego kompa bo jest monitoring stron.

ech fajnie, że przybywa dzieciaczków:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorowo :-)
U nas dalej przygotowania do komunii oraz maraton po specjalistach trwa:-),ale nic dajemy radę.
Buziaczki dla wszystkich bb cioteczek

Do góry