reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Witam po dłuuugiej przerwie!!!
mam troche nadrabiania.
Pochwale się Wam tylko,że...
SKOŃCZYŁAM JUŻ CHEMIĘ!!!:-) tak sie ciesze.
w maju bede zaczynac radioterapie ale mysle,ze to juz z mniejszymi skutkami ubocznymi...
zbieram teraz sily, zaczynamy w koncu budowe i tyle zalatwiania,ze szok:-) ale za to nasz domek blizej:-)
moje Słonko łobuzuje ale bardzo duzo gada:-) juz normalnie mozna z Nim poromawiac, zna milion slow i powtarza doslownie wszystko:)

przedewszystkim Alex gratulacje!!! tak sie ciesze,ze bedziesz miala dzidziusia:* tulam mocno!!!

Ypra wielkie usciski i gratulacje córeczki:*

Jolus Igorkowi juz wysyłałam zyczenia ale jeszcze raz STO LAT!!!
Pokoj dla Igorka - super, czekam na jakies fotki:-)

Paula duzo, duzo zdrowka dla dziewczynek!

Bubbles
swietnie,ze Alexa przyjeli do szkoly:-)

super czyta sie o nowych ciazach, a ja tak bardzo boje sie,ze mnie sie juz nie uda:-(

Cześć babeczki
Dzięki wszystkim za życzenia zdrówka,mam nadzieję że wszystko będzie ok
Andziu dużo zdrówka,dzielna kobito
Bubbles hurrra już niedługo zawitasz w kraju,zrób grafik spotkań z BB ciotkami to się zapiszemy :-)
No i gratulujemy dostania się do wymarzonej szkoły
A my jutro wybieramy się za naszą zachodnią granicę :-) do cioteczki na urodzinki,będzie wielka rodzinna impreza, Barcika zostawiamy z babcią :tak: więc można poszaleć;-)
Buziolki babeczki.

Hejka :))

rzeczywiście pusto ale zapewne to sprawka pięknej pogody :)) ale kochane zaglądajcie choć przelotem :))

My na dworze jesteśmy dopóki się nie ściemni :)) korzystamy ile się da :) a dziś rano jak Szymcio w przedszkolu to byłam u mamuśki , na spacerku z siostrą na ryneczku Wrocławskim :)) już ogródki powystawiane- klimat się zaczyna :)))) i zleciało że się nie wracałam już na Szymanów a i dobrze bo prądu nie było hehe :))

Andzia- kochana super że jesteś :* cieszę się ogromnie że już koniec chemii :)) i że budowa domku rusza :))) yuppii :)))
Paula- ale Wam fajnie :)) miłej imprezki :))) Nam rodzinne imprezki zaczynają się od maja :)) ale super :))
Bubbles- to czeka Was wyprawa :))) myślałam że lecicie :) dozobaczyska :))

buziaczki kochane :* piszcie coś plissss :* :))))

oj puściutko dzisiaj....
my tak jak i Wy Futrzaczku jestesmy na polku poki sie nie sciemni:-) gramy w piłke, jezdzimy na rowerku:-)
a i tak wstajemy o 5:-(

macie moze pomysl co zrobic zeby młody spal dluzej? w dzien spi ok 1,5h... czyzby za dlugo?

Hejka laseczki :*
Ale pięknie od rana u nas:-). Dzisiaj chyba gorąc będzie. Super.
Aniu super, że już po chemii, dzielna kobietka jesteś. A o której spać synio chodzi? I budowa rusza wow, cieszę się strasznie.
My też do późna biegamy , szalejemy i korzystamy z pogody:-).
Dzisiaj do lekarza śmigamy bo dokucza Marti paskudny kaszel. Mama się o 13 zrywa z pracy.

Witam odrazu przepraszam ze mnie nie ma ale mamy awarie internetu. Oczywiscie ja nie moge nic zalatwic bo jest na malza a on nic nie robi bo twierdzi ze moze sie samo wkoncu naprawi :confused: W sobote lecimy do Pl juz sie nie moge doczekac. Nadia wkolko chodzi i wola "Marta, ciocia Marta" (moja siostra). Troche sie boje pobytu u tesciow bo ona ich nie zna. No ale to nie moja wina tylko P. My tez na dworze caly dzien. Drzwi na ogrod caly czas otwarte i Nadia tylko biega tam i z powrotem. Zakochala sie w piaskownicy.
Aniu super ze juz po chemii. Trzymaj sie. No wlasnie o ktorej maly chodzi spac u nas Nadia idzie miedzy 20 a 20:30 i spi do 7.
Bubbles gratuluje szkoly ja tez mysle ze bedziemy Nadie chcieli zapisac do katolickiej. Na dobra sprawe to juz za dwa lata nasze maluchy pojda do szkoly.

Ostatnia edycja:
Hejka :-)

u Nas też piękna pogoda , choć wiatr duje strasznie na razie... i są niestety pierwsze efekty ocieplenia w postaci przeziębienia :confused2: mam katar i ogólnie czuję się do bani .

Aniu- Filiś śpi nie wiele dłużej bo do 6 nooo czasem do 7 a w dzień śpi raz minimum 2 godz , spać chodzi po 20 :) a Twój Daruś o której ?
Basiekk- dajcie znać co u lekarza , powodzenia :*
Styna- fajnie macie z tym ogródeczkiem :)) widziałam na Fb :) a do Pl to niespodziewany wyjazd czy jak ?

Futrzaczku ogrodek jak ja to mowie ciasny ale wlasny. Nie mam czasu lub sily isc na spacer to otwieram drzwi i Nadia sie sama spaceruje. No i ma piaskownice bo tutaj nie ma na placach zabaw. No a wyjzd tym razem jak najbardziej planowany. Takie nasze ostatnie wakacje w trojke:) kuruj sie czosnek cytryna sok z malin i bedziesz jak nowo narodzona.

reklama
hej:-)
juz mowie, Daruś chodzi spac tak miedzy 20 a 21. juz myslalam,ze moze cos lepszego na kolacje mu dawac ale nie wiem co:-(

styna moj maly tez tylko by w piasku siedzial, od tamtego roku tak to lubi:-)

Futrzaczku zdrowiej nam szybko:-*

Basiekk zdrowka dla Marti:-*

Do góry