reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Hej laseczki

Joluś powodzenia w remontach w takim razie. Adasia nie było na weselu, był za to Karol <Kajojek> i były tańce i nawet buziaki:-).

reklama
Hej laski. Co tu taka cisza, gdzie się wszystkie podziały??????
My chyba nie wyjdziemy z tych remontów. Pokój Igora dalej w proszku. Wykładzina położona ale że znalazłam kilka defektów to dziś był pan z big odkurzaczem piorącym i czyścił. Zostaje czekać aż wyschnie żeby wstawić łóżeczko i zabawki. Będę musiała jeszcze jakąś komodę mu zakupić ale to już nie w tym miesiącu.
Do tego mam kupę sprzątania, firanka wyprana obcieka pod prysznicem a jakoś zapał mi odszedł (pewnie przez brak słońca) Mam nadzieję że do weekendu się wyrobię ze wszystkim. Zła jestem bo sądziłam że rach ciach i w poniedziałek wszystko gotowe będzie a tu mamy środę a my w lesie:(
Chce mi się ćwiczyć a nie mam gdzie i chodzę przez to zła jak osa!!!

Basiek Kajojek skradł serce Marti?:)

Futrzaczku jak tam po dentyście??

Aaaa nie mam jeszcze żadnego prezentu dla Igora na urodziny !!!! :(

Joluś- a dziękuje dobrze :)) teraz idziemy 22 kwietnia :) a dużo będziesz miała gości na urodzinki Igusia ? a co do prezentu choć on nie rozumie ale najlepszy to właśnie ten pokoik co mu z tatusiem robicie :))) :*

Futrzaczku gości nie dużo ale na nasze małe mieszkanie to i tak tłok bedzie. W sobotę przyjedzie moja siostra z córą i szwagier (zostają do niedzieli) i znajomi z 2 córkami, a w niedzielę koleżanka z synkiem wdepnie. Najgorsze że nie mam siedzisk na tyle osób:/ musimy chyba dokupić ze dwa składane krzesła.

Joluś- a to super :)) będzie miluśko :))
a takie składane krzesła to nie zły pomysł , zawsze się przydadzą :)

edit: ok zamykam robić obiadek :) dziś ryż z pieczarkami i szczypiorkiem :)

Ostatnia edycja:
Futrzaczku ja też jestem ciekawa tego ryżu. Jakoś nie jadłam niczego podobnego. To znaczy czasem robię zapiekany ryż z pieczarkami i serem żółtym zamiast ziemniaków do udek pieczonych np, to coś takiego?
Joluś popieram Futrzaczka , pokoik to najlepszy prezent , bo to przecież z sercem:tak:. Mnie też bardzo smuci taka cisza tutaj:-(.Kurcze już za kilka dni nasz Iguś dwa latka skończy. Kiedy to zleciało ...

Ja szukam pomysłu na tort urodzinowy dla małej. Znów postaram się zrobić sama. A marzą mi się dwa latka Marti już w nowym domku..... . Jeszcze dwa m-ce może akurat się uda.....Trzymajcie kciuki.

Edit: Wstawiłam kilka zdjęć z balowania Marti na weselu :ninja2:

Ostatnia edycja:
Jolek ja też uważam że pokoik to dobry prezent dla Igorka ewentualnie jeszcze jakiś drobiazg do pobawienia sie i będzie git.
Basiek to życzę Wam żeby się udało z ta przeprowadzką. A ja na tort urodzinowy mam pomysł, ale sama nie bede robić, Oli uwielbia Boba Budowniczego i Strażaka Sama wiec na pewno jeden z nich będzie na torcie.

Ale tu cisza, rzeczywiście..... gdzie jesteście dziewczyny....hallooooo....

Ja jutro już do pracy.....
Oli zaczął znowu więcej kaszleć, ale to chyba przez ten katarek.
Pozdrawiam:)

reklama
Cześć babeczki
Według przysłowia jak nie urok to sr....
To unas jest teraz straszna sr..... Ja już nie mam miejsca w moim kajeciku na wypisywanie wizyt u lakarzy:-(
Ten kwiecień jakiś masakryczny
Wczoraj poszłam z Paulą do dermataologa a ona wysłała nas do chirurga:szok: i dziś pół dnia w szpitalu,jeszcze Madzia od kilu dni ma jakąś wstrętną pokrzywkę na całym ciele:szok:
Nie daje rady, chyba gdzieś wywiozę te moje dzieci:tak:
A z budową czekamy na wiosnę :-) lada dzień mamy nadzieję zacząć:-)
Alexa czyżby bliźniaki :-) trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :-)
Jolusia jeszcze chwila i dwa latka :szok: boże jak czas leci,udanej imprezki
Zdrówka dla chorowitków i buziolki dla wszytkich uciekam coś zjeść bo żołądek mam przy kręgosłupie.

Do góry