reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Hejka :-)
u Nas nic nowego .. )
Joluś- fajnie że uda się zrobić pokoik Igorkowi ):*
Buziaki kochane :* i miłego dnia )
u Nas nic nowego .. )
Joluś- fajnie że uda się zrobić pokoik Igorkowi ):*
Buziaki kochane :* i miłego dnia )
Hej laski. Co tu taka cisza, gdzie się wszystkie podziały??????
My chyba nie wyjdziemy z tych remontów. Pokój Igora dalej w proszku. Wykładzina położona ale że znalazłam kilka defektów to dziś był pan z big odkurzaczem piorącym i czyścił. Zostaje czekać aż wyschnie żeby wstawić łóżeczko i zabawki. Będę musiała jeszcze jakąś komodę mu zakupić ale to już nie w tym miesiącu.
Do tego mam kupę sprzątania, firanka wyprana obcieka pod prysznicem a jakoś zapał mi odszedł (pewnie przez brak słońca) Mam nadzieję że do weekendu się wyrobię ze wszystkim. Zła jestem bo sądziłam że rach ciach i w poniedziałek wszystko gotowe będzie a tu mamy środę a my w lesie
Chce mi się ćwiczyć a nie mam gdzie i chodzę przez to zła jak osa!!!
Basiek Kajojek skradł serce Marti?
Futrzaczku jak tam po dentyście??
Aaaa nie mam jeszcze żadnego prezentu dla Igora na urodziny !!!!
My chyba nie wyjdziemy z tych remontów. Pokój Igora dalej w proszku. Wykładzina położona ale że znalazłam kilka defektów to dziś był pan z big odkurzaczem piorącym i czyścił. Zostaje czekać aż wyschnie żeby wstawić łóżeczko i zabawki. Będę musiała jeszcze jakąś komodę mu zakupić ale to już nie w tym miesiącu.
Do tego mam kupę sprzątania, firanka wyprana obcieka pod prysznicem a jakoś zapał mi odszedł (pewnie przez brak słońca) Mam nadzieję że do weekendu się wyrobię ze wszystkim. Zła jestem bo sądziłam że rach ciach i w poniedziałek wszystko gotowe będzie a tu mamy środę a my w lesie
Chce mi się ćwiczyć a nie mam gdzie i chodzę przez to zła jak osa!!!
Basiek Kajojek skradł serce Marti?
Futrzaczku jak tam po dentyście??
Aaaa nie mam jeszcze żadnego prezentu dla Igora na urodziny !!!!
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Joluś- a dziękuje dobrze ) teraz idziemy 22 kwietnia a dużo będziesz miała gości na urodzinki Igusia ? a co do prezentu choć on nie rozumie ale najlepszy to właśnie ten pokoik co mu z tatusiem robicie )) :*
Futrzaczku gości nie dużo ale na nasze małe mieszkanie to i tak tłok bedzie. W sobotę przyjedzie moja siostra z córą i szwagier (zostają do niedzieli) i znajomi z 2 córkami, a w niedzielę koleżanka z synkiem wdepnie. Najgorsze że nie mam siedzisk na tyle osób:/ musimy chyba dokupić ze dwa składane krzesła.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Joluś- a to super ) będzie miluśko )
a takie składane krzesła to nie zły pomysł , zawsze się przydadzą
edit: ok zamykam robić obiadek dziś ryż z pieczarkami i szczypiorkiem
a takie składane krzesła to nie zły pomysł , zawsze się przydadzą
edit: ok zamykam robić obiadek dziś ryż z pieczarkami i szczypiorkiem
Ostatnia edycja:
basiekkk
Fanka BB :)
Futrzaczku ja też jestem ciekawa tego ryżu. Jakoś nie jadłam niczego podobnego. To znaczy czasem robię zapiekany ryż z pieczarkami i serem żółtym zamiast ziemniaków do udek pieczonych np, to coś takiego?
Joluś popieram Futrzaczka , pokoik to najlepszy prezent , bo to przecież z sercem. Mnie też bardzo smuci taka cisza tutaj:-(.Kurcze już za kilka dni nasz Iguś dwa latka skończy. Kiedy to zleciało ...
Ja szukam pomysłu na tort urodzinowy dla małej. Znów postaram się zrobić sama. A marzą mi się dwa latka Marti już w nowym domku..... . Jeszcze dwa m-ce może akurat się uda.....Trzymajcie kciuki.
Edit: Wstawiłam kilka zdjęć z balowania Marti na weselu
Joluś popieram Futrzaczka , pokoik to najlepszy prezent , bo to przecież z sercem. Mnie też bardzo smuci taka cisza tutaj:-(.Kurcze już za kilka dni nasz Iguś dwa latka skończy. Kiedy to zleciało ...
Ja szukam pomysłu na tort urodzinowy dla małej. Znów postaram się zrobić sama. A marzą mi się dwa latka Marti już w nowym domku..... . Jeszcze dwa m-ce może akurat się uda.....Trzymajcie kciuki.
Edit: Wstawiłam kilka zdjęć z balowania Marti na weselu
Ostatnia edycja:
Alex2712
Fanka BB :)
Jolek ja też uważam że pokoik to dobry prezent dla Igorka ewentualnie jeszcze jakiś drobiazg do pobawienia sie i będzie git.
Basiek to życzę Wam żeby się udało z ta przeprowadzką. A ja na tort urodzinowy mam pomysł, ale sama nie bede robić, Oli uwielbia Boba Budowniczego i Strażaka Sama wiec na pewno jeden z nich będzie na torcie.
Ale tu cisza, rzeczywiście..... gdzie jesteście dziewczyny....hallooooo....
Ja jutro już do pracy.....
Oli zaczął znowu więcej kaszleć, ale to chyba przez ten katarek.
Pozdrawiam
Basiek to życzę Wam żeby się udało z ta przeprowadzką. A ja na tort urodzinowy mam pomysł, ale sama nie bede robić, Oli uwielbia Boba Budowniczego i Strażaka Sama wiec na pewno jeden z nich będzie na torcie.
Ale tu cisza, rzeczywiście..... gdzie jesteście dziewczyny....hallooooo....
Ja jutro już do pracy.....
Oli zaczął znowu więcej kaszleć, ale to chyba przez ten katarek.
Pozdrawiam
reklama
Cześć babeczki
Według przysłowia jak nie urok to sr....
To unas jest teraz straszna sr..... Ja już nie mam miejsca w moim kajeciku na wypisywanie wizyt u lakarzy:-(
Ten kwiecień jakiś masakryczny
Wczoraj poszłam z Paulą do dermataologa a ona wysłała nas do chirurga i dziś pół dnia w szpitalu,jeszcze Madzia od kilu dni ma jakąś wstrętną pokrzywkę na całym ciele
Nie daje rady, chyba gdzieś wywiozę te moje dzieci
A z budową czekamy na wiosnę :-) lada dzień mamy nadzieję zacząć:-)
Alexa czyżby bliźniaki :-) trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :-)
Jolusia jeszcze chwila i dwa latka boże jak czas leci,udanej imprezki
Zdrówka dla chorowitków i buziolki dla wszytkich uciekam coś zjeść bo żołądek mam przy kręgosłupie.
Według przysłowia jak nie urok to sr....
To unas jest teraz straszna sr..... Ja już nie mam miejsca w moim kajeciku na wypisywanie wizyt u lakarzy:-(
Ten kwiecień jakiś masakryczny
Wczoraj poszłam z Paulą do dermataologa a ona wysłała nas do chirurga i dziś pół dnia w szpitalu,jeszcze Madzia od kilu dni ma jakąś wstrętną pokrzywkę na całym ciele
Nie daje rady, chyba gdzieś wywiozę te moje dzieci
A z budową czekamy na wiosnę :-) lada dzień mamy nadzieję zacząć:-)
Alexa czyżby bliźniaki :-) trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :-)
Jolusia jeszcze chwila i dwa latka boże jak czas leci,udanej imprezki
Zdrówka dla chorowitków i buziolki dla wszytkich uciekam coś zjeść bo żołądek mam przy kręgosłupie.