basiekkk
Fanka BB :)
Madzik boję się pewnie, że się boję. Zresztą pewnie jak każda z nas boje się i 500 razy rozważam decyzje związane z małą. Nie wiem jak to będzie, może wcale nie będziemy jej zmieniać przedszkola jeżeli mała faktycznie zwiąże się z tym prywatnym. Myślę, że będzie już starsza i łatwiej będzie się adaptować, ale nie wiem. Może będzie taka sytuacja, ze kilkoro dzieci będzie się przenosić i wtedy byłoby jej łatwiej. Zobaczymy. Jeszcze nie jestem pewna czy w ogóle ją teraz <od września>zapiszę, wiem jedno po Twoich słowach na pewno usiądę z mężem i przemyślę raz jeszcze tą sprawę.
Ale z tego co piszesz wynika, że jeżeli młodsze dziecko to proces adaptacji przebiega łatwiej i jest krótszy? Dobrze zrozumiałam?
W ogóle planujemy gdzieś na lipiec przeprowadzkę i wtedy zaczyna mi się problem co z małą. Początkowo planowałam ją dowozić do teściowej codziennie i codziennie odbierać, ale potem nie wiem.
Joluś już rozumiem
Ale z tego co piszesz wynika, że jeżeli młodsze dziecko to proces adaptacji przebiega łatwiej i jest krótszy? Dobrze zrozumiałam?
W ogóle planujemy gdzieś na lipiec przeprowadzkę i wtedy zaczyna mi się problem co z małą. Początkowo planowałam ją dowozić do teściowej codziennie i codziennie odbierać, ale potem nie wiem.
Joluś już rozumiem
Ostatnia edycja: