reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

:))))))))))) Ypra gratulacje!!!
Gardlo i tak mam na supel od rana,przed podroza.. a teraz to juz w ogole, wzruszylam sie jak glupia:zawstydzona/y:
odkad mam Polcie to moglabym teraz zaczac ryczec - bo mamy na naszym maju pierwsze 'nowe' heh dzieciatko :-D wspaniale!!! zdrowka dla Julianki :****

Dziekuje dziewczynki, jak dam rade bede wieczorkiem na chwile!

reklama
Ypra gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! czekam na fotki malutkiej:) Trzymajcie się dziewczyny.
Maja szczęśliwej podróży:)
Alex gratuluję sprawnego oduczania jeszcze to jedno odstawić i masz z głowy na 8 miesięcy:-D:-D a potem na nowo:-):-)

Witam, miałam iść na małe zakupy do sklepu niby nie daleko ale lod na chodnikach i do tego wieje silny mroźny wiatr więc uznałam że siedzę w domu aby się nie przemęczyć pchając ten wózek pod górkę. Zresztą nie chcę ryzykować upadku więc posiedzę w domu. P zabrał moje auto bo swoim by dzisiaj nie dojechał. Zapomniałam rano o 6 P wcisnął mi Nadię do łóżka bo się przebudziła odrazu zasnęła a o 7:40 ja śpię a tu nagle budzi mnie wielki buziak otwieram oczy a Nadia daje mi kolejnego buziaka i woła "cześć"
Zabieram się za listę zakupów na święta w tym roku robię kruche babeczki ziołowe nadziewane pastą z jajek jako przekąska.

Styna całkiem smacznie brzmią te babeczki :-D Masz racje siedź w domu i nie ryzykuj, musisz o siebie dbać i o małego Patrica:)

Maja wzruszyłaś się...ja to dopiero się wzruszyłam i od razu mi się przypomniało jak dwa lata temu leżąc jeszcze w szpitalu dostałam od Ypry wiadomość ze zdjęciem że Krzyś jest na świecie:)

Mojeszczęścia poszukaj małemu wrażeń na podłodze :-D

Basiu trzymam kciuki za staranka, za przedszkole no i za szybkie wykończenie domu.

Majowa super,że chroba na razie "ustąpiła" oby jak najdłużej &&&&&&&&&&&&

Alex super,że tak łatwo udaje się odejść od cycania. No tak teraz tak jak pisze Styna 8 miesięcy odpoczynku i regeneracji dla piersi i dawaj od nowa:):)

Madzik no co Ty ja ostatnio trzymałam na rękach taką małą dwumiesięczną dziewczynkę i nie przerażało mnie to wcale...może ja powinnam się postarać o takie bobo hmmmmmmm :-D żarcik żarcik na pewno się nie postaram na razie.

Futrzaczku hop hop

Hej :*

Joluś- :* jestem jestem :* , weekend intensywny więc mnie nie było :)) i ta ha ha ha dobre sobie kaloryfer :-D i współczuję wyprysków na buzi ,ja zawsze mam to samo , do tej pory nie mogę się uporać , w sumie to nie syfy tylko jakby plamki ;/...
Aina- oglądałam ale sama wiesz szkoda słów.... kciukaski za staranka :))))
Ypra- GRATULACJE!!!! :* czekamy na zdjęcie okruszka :*
Alex- super :* kochana zobaczysz wszystko będzie dobrze :*
Majowa- fajnie że się układa , że choroba się wycofała :)))
Maja- udanego wypoczynku :* , ojj biedna Polcia jak czytałam to aż mnie ściskało ... kiedyś miałam podobny problem z Szymkiem to u Nas pomogła kąpiel w ciepłej wodzie z dużą ilością mydła
Basiekk- fajnie! :) to kiedy konkretne staranka ??? :))))
Madzik- masz rację z tą epoką lodowcową...!!! u Nas pizgawica że ho ho

Witajcie kobietki,
ypra - GRATULACJE!!! Szybkiego powrotu do pełni sił Ci życzę. To święta prawdopodobnie już w domku??
Maju- odezwij sie jak dotrzesz na miejsce. Wspłczuję Poli tej przypadłości z zatwardzeniami. U nas odwrotnie, często luźne i za luźne... u nas pomidorówka rozluźnia, bo to kwas.
styna - rzeczywiście Nadia sporo zjada na raz. Zośka nigdy nie wypiła tyle mleka (samego, bo z kaszką nigdy nie dawałam). Maksymalnie na 210 wody. Ciekawa jestem tych babeczek, wrzuć przepis ;-)

HEJJJJJ!!!!!!:-D:-D

Persefona maz bedzie na konsultacji w szpitalu na pradze? Tam operowali mojego znajomego,tez siatkowka i wyszlo super. Trzymam za Was &&&&&&&&&&&&
Ypra gratulacje,gratulacje,gratulacje!!!!!!!!!
Alex WSPANIALE WIESCI!!!!!!!!! Wszystko bedzie dobrze&&&&&&&

Przepraszam ze do Was nie pisalam ale tyle sie dzialo ze nie dalam rady zajrzec.
Tak po kolei to jestem w Pl wynajmuje mieszkanko w Konstancinie bo moj dom nie bardzo sie teraz nadaje do zamieszkania:no:. M jest w Uk :-) tak takie Jasie wedrowniczki z nas haha.
dzieciaki zdrowe i rozkoszne tylko zimy mamy juz dość.
Jutro jade do lekarza i to na tyle:-D
ZDROWKA WSZYSTKIM SMARKATYM:-)

reklama
futrzaczku ja w necie naparzam Housa :-p
styna też jestem ciekawa jak to zaproszenie wygląda ;-) hihi
Syna ja rodzić za Ciebie moge hihih :-)
aina współczuję zapalenia :-( moje tez podczas choroby miały straszne oczka , przekrwione ropne.. ehhhh
persefona gratki za prawko :-) juuuupi ! no i za zebulka również :D Mam nadzieję ze uda się kase zorganizować .... macie w ogóle skąd?? :-(
Alex gratki :-) wow... ile super wieści :-p hihhi
ypra OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I MALEŃSTWA :-)
poziomki a do Ie kiedy zawitacie ?? :-p heheh już coraz bliżej ;-)

ja bez zmian chora.. w domu się kiszę :/ także nic ciekawego nie mam do powiedzenia poza tym że dziewczynki super ! cwaniary amłe mi rosną :-p no i że są najwspanialsze choć czasem bywaja denerwujące :-p Vi ma wolne od szkoły na razie ... dopiero w kwietniu wraca także siedzimy sobie w domku razem :-)

Do góry