Hej
dopiero siadlam, mam dosc na dzisiaj...
Pola miala mega zatwardzenie, dramat... dramat... jestesmy wykonczone..
<to pewnie ta pomidorowka z ryzem, ktora wcinala, az jej sie uszy trzesly w zlobku.. > ://
Alex - to jednak dwie kreseczki, ale numer! trzymam kciuki, z calego serca zycze zeby wszystko bylo dobrze, a bedzie, wiesz, ze my tu kciuki mamy mocne &&
)
Styna - u Ciebie tez sie dzialo widze, dobrze, ze juz w domku jestes, to teraz urlopik dluzszy sie szykuje ? skoro szefowa zdecydowala o Twoim odpoczynku sama? no i bardzo dobrze
Jolus - wszystko w porzadku u Was?zdrowi jestescie?? hop hop
Aina - slonce jestes juz gotowa na drugie dzidzi? tak naprawde?? bo ja chyba niee... kochana, jestes odwazna i dzielna skoro juz planujesz bobaska, i dodatkowo kiedy z pracka naprawde zaczyna sie ukladac
.. Ty
Basienko takze oczywiscie, ale jakos to bylo do przewidzenia, ze bedziesz juz chciala
Czy przedszkole Marti bedzie prywatne? bo w panstwowym przedszkolu u nas tylko rocznikowo przyjmuja, tzn bylby to 2014. Tez sie zastanawiam, ale skoro mamy juz przysposobiony tak fantastyczny klub maluszka - do ktorego mozna uczeszczac do 3 roku zycia, wiec przedszkole chyba faktycznie zostawimy na pozniej, i nie bedzie to koniecznie panstwowe..
Totalnie jestem jeszcze niespakowana, i 'nie poprasowana' ... nic kompletnie nie dalo sie dzisiaj zrobic przy malej, jeszcze w ogole nie spala w dzien z tego wszystkiego .. a teraz to juz nic mi sie nie chce.