reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Hej kobietki:)
Kamcia no troszkę mu się nazbierało zbędnych kg dokładnie 13 i lekarz mówi że to przez to chrapie chociaż chrapał jeszcze zanim przytył ale to ja z nim śpię nie lekarz i nie da się wytłumaczyć więc jak schudnie i będzie dalej chrapał to znowu go zapiszę do lekarza.

Nadia od rana ma zły humor to chyba wina 5 bo co chwile paluszki tam pcha.

reklama
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: No to sobie laski dzień wagarowicza zrobiły :dry:

Dobry wieczór. Ja dziś nie wagarowałam. Pięknie posprzątałam rano chatkę,potem ćwiczonka zrobiłam. Po obiadku poszliśmy wywołać kilka zdjęć bo chcę dla mojej babci wysłać aktualne fotki Igorka przy okazji wysyłania kartek:) Aaa kartki też przygotowane do wysłania, jutro się przejdziemy z Igim na spacerek i wyślemy.
Ech właśnie patrzę prze okno i znowu mamy śnieżycę.Piękny pierwszy dzień wiosny !!

Hejka :*

kochane przepraszam ale ostatnio net mi zamula ... ;/ wchodzę to tylko szybko luknę i spadam bo wku... mnie to! :-D;-):zawstydzona/y:

a i jeszcze dodam że u Nas dziś śnieg :D .. już wolę się śmiać niż płakać ;/

Kamcia- zdrówka :* zgadzam się rok póki co do bani :(( ;/a jeśli chodzi o Housa to My też oglądamy , zaraz będą na tvp2 dwa odcinki :))
Alex-
:* przepraszam ale nie dam rady teraz nic więcej... ;/ :*
Joluś- pisałyśmy w podobnym czasie :)) ja tez ćwiczonka wykonałam ale tak to raczej leń był hehe :))

Futrzaczku mój net też zamula, a może to komp a nie net...Obstawiam przesilenie wiosenne he he he
A co obecnie ćwiczysz???

a mi mąż zamula :-D:-D:-D

Kamcia jeszcze raz doczytałam zdrówka kuruj się :)

Dziecko śpi a ja oglądam Gesler. Mąż dzisiaj dostał informacje że zostało mu wysłane zaproszenie na wesele do naszych byłych lokatorów, ale odrazu powiedzieli że i tak wiedzą że nie przyjdzie. Ciekawi mnie jak to napisali bo mnie na pewno nie zaprosili a raczej nie wypada dopisać "bez żony"??;-) P już odmówił bo wesele jest 15 czerwca więc my już na walizkach będziemy siedzieć i nigdzie go nie puszczę, a zresztą sam nie ma ochoty do nich jechać.

Geslerowa dziś w moich stronach , ale ja nie oglądam, zawsze w soboty powtórki oglądam.
Styna myślisz że mieli taki tupet że tylko Twojego męża zaprosili?? Wesele w PL?

Juhuuu
Jolek wlasnie chcialam zapytac kto ogladal :-D ja ogladalam, fajny odcinek, jestem teraz meeeeega glodna!!!
Mimo, ze na poczatku mnie irytowali placzkami, wlasciciele, to na koniec sama prawie lezke uronilam hehe

U nas caly dzien leje! wrrrrrrrrr:angry:

Witajcie,
jolek - jakoś mi się pisac nie chciało, bo nie miałam o czym... a jak Ty się czujesz, nie przeziębiłas się wtedy??

Moja Zośka mnie wykończy, od jakiś 2 tyg. wstaje coraz wcześniej, dzić 5.40 była na nogach:baffled:
wyjątkowo spałam u niej w pokoju, bo M przeziębiony i miał się wypocić porządnie i z rana ją obserwowałam. A jakie zdziwienie, jak mnie dojrzała:-D. W nocy obudził mnie głośny smiech - coś jej się śniło:-D
Gorzej jak przez najbliższe 1/2 roku tak bedzie z tym wstawaniem, bo jest jasno... juz dodatkowo zasłoniłam okna czarnymi ręcznikami i w pokoju był półmrok, ale nic to nie dało :/

Maja - współczuję deszczu, u nas wieczorkiem sypał snieg, ale już wolę tę wersje opadów...
fajnie macie z tym poniedziałkowym wyjazdem :)

ypra - jak dzisiejsze samopoczucie, jak wyniki??

na razie tyle.

Wagary widzę w toku!!!
Laski nie róbcie sobie jaj i wpadajcie choć listę podpisać bo się inaczej obrażę i sobie pójdę :-p

Lepi kochana jak na razie zdrowi jesteśmy :*
Super,że się Zosia śmieje przez sen a nie płacze:) Pobudkami się nie przejmuj za tydzień przestawiamy zegarki, widać Zosia Cię już próbuje przestawić:)

Maja lipa z tym deszczem. U nas dziś słonko, ale zimno dalej:/

Ok brykam poćwiczyć bo później muszę na miasto wyskoczyć a i obiad trza zrobić. Z okazji piąteczku naleśniczki z marmoladką będą:)

reklama
Hej Laseczki,
u nas mroźnie, ale słonecznie. Rozpaczliwie pragnę wiosny!

Joluś u nas taka sama pogoda jak u Was, naleśniki zjadłabym oj zjadła, ale jak ktoś by mi zrobił, bo samej mi się nie chcę.
Lepi mój Jasiek tak od ponad miesiąca wstaje przed 6, cud jak wstanie o 6... znam ten "ból". Trzymaj się kochana!;)
Maja też Gesslerową oglądałam ale dziś sobie włączyłam na tvn player:) fajny odcinek, z chęcią bym tam pojechała:) Bardzo podobał mi się wystrój po "metamorfozie". Przesyłam Wam słonko:)
Kamcia dużo zdrówka!!! Ja w grudniu borykałam się z problemami z uchem. W jednym miałam czyraka,a 3 dni poźniej w zapalenie ucha wewnętrznego z pęknięciem błony bębenkowej. Oby jak najszybciej cholerstwo minęło.
Alex Jaś jak miał 10 miesięcy miał robione ząbki, dwie górne jedynki, odpadło mu całkiem szkliwo i zaczęła się robić próchnica, przeżyliśmy horror u stomatologa. Dobrze,że byliście u dentysty. Jak odstawianie od cycusia??? jak się czujesz?

Ja dziś musiałam zadzwonić,że nie przyjdę do pracy. Jaś ma zapalenie spojówek w dwóch oczkach, moje biedactwo.Dostaliśmy antybiotyk w kropelkach. Więc dziś ma dzień wolny od żłobka:) Śpi właśnie, a ja zaraz muszę się brać za zupę i sprzątanko.
Już za tydzień jedziemy do Zamościa ( nie mogę się doczekać). U nas dziś pomidorówka i pierogi z kapustą:)
Na 18.00 mam jazdy, później z P obejrzymy meczyk. No i mam nadzieję, sierpień , wrzesień zajść w ciążę :-)

Do góry