Witam z kawusią Dziecko odesłane do opiekunki a ja odpoczywam według zaleceń Powiem wam z jednej strony nie mogę się doczekać kiedy wyściskam Patricka a z drugiej chciałabym aby ta ciąża trwała wiecznie bo mam świadomość że to ostatnia(przynajmniej planowana) Nadia zakochała się w spacerach z wózkiem i bez dzidzi z domu nie chce wyjść wczoraj wieczorem z P do sklepu szła i w drzwiach sobie przypomniała o dzidzi i biegiem do pokoju i w jednej ręce dzidzi niosła w drugiej wózek Komicznie to wyglądało. Dzisiaj musiałam jej obiecać że opiekunka im lalki wyciągnie bo nie chciała iść bez dzidzi. Ja mam obiad od wczoraj grzybowa (Nadia zjadła swoją porcje i jeszcze moją podjadała) i mięsko z sosikiem to tylko kaszę albo ziemniaki później wstawię i luzik.
Gag zmiana żarówek jest banalnie prosta jak spojrzysz na lampe to sama bez problemu zmienisz Co do rodzeństwa to akurat ja podzielam zdanie twojego męża nie wyobrażam sobie aby Nadia nie miała rodzeństwa a to dla tego że ja mam siostrę i wiem jak to super mieć rodzeństwo. Natomiast uważam że to twoja decyzja i nie potępiam jej w żaden sposób. I znam takich co się zaklinali że tylko jedno a już 3 mają no ale tylko jedno planowane drugie z pigułek a 3 pęknięty implant więc czasem życie samo pisze scenariusze. Teraz nie wyobrażają sobie życia bez całej gromadki
Alex kochana i jak ponowiłaś test?? Trzymam kciuki za was
Jolek aby was ta wycieczka nie położyła do łóżek.
Gag zmiana żarówek jest banalnie prosta jak spojrzysz na lampe to sama bez problemu zmienisz Co do rodzeństwa to akurat ja podzielam zdanie twojego męża nie wyobrażam sobie aby Nadia nie miała rodzeństwa a to dla tego że ja mam siostrę i wiem jak to super mieć rodzeństwo. Natomiast uważam że to twoja decyzja i nie potępiam jej w żaden sposób. I znam takich co się zaklinali że tylko jedno a już 3 mają no ale tylko jedno planowane drugie z pigułek a 3 pęknięty implant więc czasem życie samo pisze scenariusze. Teraz nie wyobrażają sobie życia bez całej gromadki
Alex kochana i jak ponowiłaś test?? Trzymam kciuki za was
Jolek aby was ta wycieczka nie położyła do łóżek.