reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Witam z kawusią:) Dziecko odesłane do opiekunki a ja odpoczywam według zaleceń:) Powiem wam z jednej strony nie mogę się doczekać kiedy wyściskam Patricka a z drugiej chciałabym aby ta ciąża trwała wiecznie bo mam świadomość że to ostatnia:tak:(przynajmniej planowana) Nadia zakochała się w spacerach z wózkiem i bez dzidzi z domu nie chce wyjść wczoraj wieczorem z P do sklepu szła i w drzwiach sobie przypomniała o dzidzi i biegiem do pokoju i w jednej ręce dzidzi niosła w drugiej wózek :-D:-D Komicznie to wyglądało. Dzisiaj musiałam jej obiecać że opiekunka im lalki wyciągnie bo nie chciała iść bez dzidzi. Ja mam obiad od wczoraj grzybowa (Nadia zjadła swoją porcje i jeszcze moją podjadała) i mięsko z sosikiem to tylko kaszę albo ziemniaki później wstawię i luzik.
Gag zmiana żarówek jest banalnie prosta jak spojrzysz na lampe to sama bez problemu zmienisz:tak: Co do rodzeństwa to akurat ja podzielam zdanie twojego męża nie wyobrażam sobie aby Nadia nie miała rodzeństwa a to dla tego że ja mam siostrę i wiem jak to super mieć rodzeństwo. Natomiast uważam że to twoja decyzja i nie potępiam jej w żaden sposób. I znam takich co się zaklinali że tylko jedno a już 3 mają no ale tylko jedno planowane drugie z pigułek a 3 pęknięty implant więc czasem życie samo pisze scenariusze. Teraz nie wyobrażają sobie życia bez całej gromadki:tak:
Alex kochana i jak ponowiłaś test?? Trzymam kciuki za was:)
Jolek aby was ta wycieczka nie położyła do łóżek.

reklama
Hejka. Właśnie pan naprawia mi pralkę wiec mam chwilę przed sprzątaniem łazienki. Ja tam dziś obiadu nie robię. Igorowi ugotuję makaron i przetestujemy któryś sosik z DO RE MI, a my kanapki zjemy. Zresztą przypomniałyście mi że mam zamrożoną porcje ogórkowej, więc zawsze można odmrozić:)

Styna Ty mi tu nie kracz. Młody opatulony kocem przykryty folią, a my..nas mam nadzieję nic nie złapie.
Odpoczywaj odpoczywaj kobitko:)

Gag jestem strasznie ciekawa tego Twojego kuferka:)
A co tam u Jaipur i Olcia?? Koleżanka się chyba na nas pogniewała bo się nie odzywa:(

Basiekk daj troszkę słonka <prosić ładnie >

Jolek nie kraczę tylko trzymam kciuki abyście zdrowi byli.

U nas wczoraj ładna pogoda a dzisiaj deszcz od rana:-(
Kurcze uzależniłam się od kremu czekoladowego nie ma dnia abym kilku kanapek nie musiała z kremem zjeść do tego zagryzam ciastkami z czekoladą. Wczoraj ugotowałam pół litra budyniu czekoladowego i sama zjadłam, Nadia nie lubi P też więc ucztowałam. Chyba nadrobię kilogramy byle nie z nawiązką.

Styna widzę czekalodocholik z Ciebie:)
Kochana u nas od rana śnieg dalej padał, na razie przestał i widzę że się częściowo topi:/ Niby kilka minut zaczęła się astronomiczna wiosna...Ciekawe tylko gdzie:(

Hej ho
oglaszam, ze u nas wiosna dzisiaj byla! :tak:

..wczoraj zima na maksa, dzis wiosennie... :eek:

Intensywny dzien u nas, jestem wykonczona, myslalam, ze Pola tez, ale dalej buszuje w lozeczku, masakra...

Kupilam produktos i jutro waże ogórkową :-D bedzie na 2 dni !

Styna -- mmm czekoladkowo mmm, a ja zaraz zamierzam wsunac sledzie!!! zjadlabys ?? :-p
Gag - jak ja sie zawsze usmiecham jak widze, ze jestes ;)) jedziemy na zachod, Germanie odwiedzic ;-)
Alexxxxxx ?????

Ostatnia edycja:
Sorki, że się nie odezwałam wczoraj ale po prostu zasnęłam w domku wieczorkiem i juz mi sie nie chciało wchodzić na neta. Dzisiaj też niedawno sie obudziłam, bo zasnęłam razem z Oliwierekiem. Normalnie zasypiam tam gdzie się położę.
Nie testowałam ponownie, stwierdziłam, że poczekam jeszcze i powtórzę test jutro albo pojutrze. W każdym razie okresu nadal brak. Umówiłam sie do ginekologa na 2 kwietnia. Gin powiedziała tylko że mam przestać karmić, więc oduczamy się pomalutku i jesteśmy chyba na dobrej drodze.

Maja a u Nas wiosny brak.

Maja e śledzie to przeszłość teraz słodycze dzisiaj aż upiekłam ciasto marchewkowe i mało co już zostało.
Alex to może skoro taka śpiąca jesteś to jednak coś na rzeczy jest ja też i w pierwszej i drugiej na początku mogłam spać cały czas tzn. ten początek dość długi był bo chyba z jakieś 4 miechy jak nic.

Maja zazdroszczę tej wiosny, u nas wciąż zima, nawet teraz śnieg prószy.

Alex no to kolejne potwierdzenie mamy:) Ja w pierwszej ciąży też spałabym gdziekolwiek, oczy same mi leciały 24h

Styna uwielbiam ciasto marchewkowe :happy:

hej , mnie ostatnio choroba całkiem wymordowała :/
tydzień byłam na antybiotyku... i suprise ... :/
ucho nadal boli , zatoki też... mam kolejny antybiotyk... i nie wiem co dalej :-(

futrzaczku masz rację z uchem czesto mam problem a oni nic z tym ni robią , albo mówią że jst ok i nic mi nie dolega albo antybiotyk :/
prywatnie nie da się iść do laryngologa bo musi skoerować GP :/ i tak się koło zamyka.. msusze mieć zapalenie bedąc w pl .. wtedy zobaczę prawdziwego lekarza :/
Ypra leż i wypoczywaj kochana !
lepi współczuję :szok: lidzie bywają wredni :/
basiek :szok: żartujesz że tyle śniegu u was napadało ! Masakra
Aina ciesze sie ze u was tak fajnie... i ze postanowiliście pomysleć o kolejnym maleństwie :-) super po prostu
ojej alex bardzo współczuję tej próchnicy ... nie wiem co napisać nawet .. ale wazne żeby się nie pogłebiała.. no i jeśli to jedyna metoda to wyjścia nie ma :-( a po czym się zorientowałaś że ma problem z ząbkami?
SUPER WIEŚCI! gratulacje :-) oczywiście kciuki zaciśnięte

stynka sliczny brzusio
styna to Cię poniosło z pizzą :-p a czemu Twój facet jest na diecie ? ma nadwagę czy jak ??
gag :* u mnie podobnie z chorobami i czasem ostatnio :-( no a jak adzwonił telefon.. to hahah ... już wiem co było dalej :-p

a co u mnie,.. poza tym że mało co na dwór wychodzimy w tym miesiącu przez choroby to nic...
a no jeszcze może że w dr Housa się wkręcilismy z męzem i ogladamy wszystko od poczatku w necie :-p pomijając to co widzielismy w tv ;-)
i chyba tyle... na necie rzadko siedzę gdyż wszytsko robie z opóxnieniem w domu :-p ze zmęczenia niestety :-( hedyn eco to na fejsa zaglądnę czasem żeby zobaczyć co w świecie sie dzieje...
normalnie porażka ten rok :/

reklama
Hej laseczki*

Kamcia
zdrówka, kuruj się*

U nas wczoraj piękny dzionek, stopniało trochę tego śniegu, ale jeszcze jest cała masa. Dzisiaj też póki co jest słonecznie. Ale na jutro ma znów nas zasypać:wściekła/y:

Do góry