reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

a u mnie na walentynki serniczek króluje :-)
a co tam :-p

poza tym ..
styna fajnie że Nadia szczęśliwa z wycieczki ! moje dziewczynki też lubią karmić zwierzątka na Farmie, a jak jedziemy do zoo to jest dopiero szaleństwo ! :-)

spadam :=) domek wypucowany , obiadek przygotowany... no więc tylko na męża czekac zostało :)

reklama
Persefona mam nadzieje ze z mezem wszystko w pozadku trzymam &&&&&
Dopiero dojrzalam Twoja niespodzianke GRATULACJE!!

Nien zanudzam Was zycze tylko WSPANIALYCH WALENTYNEK:-)

Ale jesteście gaduły...
Kiedy ja to nadrobie:-(
Inne watki choc przeczytalam ale tu:-( chyba zrezygnuje i teraz na bieżąco bede sledzic bo jak zaczne kazdej odpisywac to mi nocy nie starczy:-)

jest tu kto teraz:):):)?

Andzia witaj moja kochana, nie nadrabiaj za to się przyłącz i pisz co tam u Ciebie?:)

Aina jasne że się stęskni, spróbowałby nie !!!

Poziomka piękny suwaczek. Byłaś w końcu u lekarza?? Dzieciaczek na suwaczku ma niebieskie porteczki, jednak syn czy wierzysz że syn będzie?

Hej laski!
U mnie jakby lepiej. Mam tylko nadzieję, że stan mojego umysłu pozwoli być teraz z Wami na bieżąco, bo ostatnie kilka dni podczytywałam, ale nie miałam siły pisać:zawstydzona/y: Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej.
Andzia, witaj i pisz co u Ciebie.
Poziomka, czekam na wieści w sprawie syna:)

Witajcie,
ja podobnie jak Madzik, czytałam, ale pisać nie miałam nastroju...
andzia - nic ważnego się nie działo ostatnio, ogólnie mało piszemy, aż smutno jakoś. Ale poszukaj ostatnich postów Persefony :)
jolek - specjalnie dla Ciebie link
Doremi
no, dla innych też, żeby nie było:-D, ja właśnie wysłałam.

A co do Greya - przeczytałam 1, bo mnie wciągnęła, a 2 tylko do połowy i jakoś już mi się nie chce - szkoda czasu. Na mnie niestety to nie podziałało, no może na początku, ale w ogólnym rozrachunku, bardziej mnie ta lekturka zdołowała, niz pomogła:baffled:

Hejka. Niewyspana dziś jestem. Niby szybko zasnęłam ale jakieś głupoty mi się w nocy śniły i kręciłam się strasznie przez to:/
Byłam wczoraj na pogotowiu okulistycznym i pani doktor nic nie stwierdziła z tym bolącym okiem.

Lepi specjalnie dla mnie?? Przecież ja nie jem obiadków ze słoiczka ;-) Wypełnione wysłane , dzięki :*
Na mnie Grey w tych kwestiach też nie zadziałał ale fajnie mi się czytało te książki:)

Madzik co się dzieje?? strasznie mnie martwisz :-(

Basiekk
no to szybko Ci dziś dzionek zleci :)

reklama
Do góry