reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie,
styna - ja też jeszcze nie dawałam, ale jeśli mała nie jets uczulona, to nie widzę przeciwskazań. wg mnie najlepsze jest zwykłe, a nie te rozpuszczalne gotowce, bo to sam cukier.
maju - mnie też ostatnio jakoś ponosi, ale tak ogólnie, nie na Zośkę, bo moje słonko jest grzeczne, bardziej M mnie wkurza...
jolek - mam nadzieję, że będzie ok tą z pracą

reklama
ha ha ha :-p

Basiekk noooo te chcialabym mnie ataki wku....... raz na pol roku! jestes I wicemiss ZEN :-D:-D

Styna!
dokladnie o to samo chcialam zapytac pare dni temu! o kakao!
mysle, ze tez mozna sprobowac dac takie zwykle dobre kakao, rozpuscic w mm np.

Wszyscy mnie wkurzaja, Polci przeszlo zjadla ladnie obiadek no i puscilam tv :zawstydzona/y: , poza tym moj m mial byc 14tego w domu, mamy rocznice w czwartek.... potem mial byc 15tego, a bedzie 20! mam nadzieje .... chyba, ze jak zwykle cos sie zmieni...

Ostatnia edycja:
Hej laski czytam,czytam i nie mam weny wkorwa mam strasznego....

Co do kakao to moje pija juz dawno,niestety nie dalo sie uniknac podpijania od Gabryski,oczywiscie najlepsze jest takie natural

Jolus kiedy bedzie wiadomo cos konkretnego?

Ostatnia edycja:
Poziomka ale co konkretnego, w jakiej sprawie???

Styna mój Igi nie pije kakao. Chciałam mu kiedyś dać łyka to kiwał że nie a teraz to nawet bym mu nie dała bo go sypie od czekoladek i wszystkich innych doopereli z czekoladą więc obstawiam uczulenie na kakao.

Maja
bądź ZEN bo złość piękności szkodzi. Pocieszę Cię że ja w tym roku walentynek nie obchodzę bo zwyczajnie nie mam na to kasy!

Basiekk
a tych drzwi to nie można było domówić???
Ja od jutra też dieta.i ćwiczenia. Może od marca z kumpelą będziemy chodziły trzy razy w tygodniu na ćwiczonka do takiej babeczki.

Lepi witaj:)

Madzik
zdrówka dla Julka:*

Mój dzieć jeszcze nie śpi. Uciął sobie drzemkę o 18tej i teraz lata. W dzień byliśmy na podwórku dołączyła do nas koleżanka z 7mioletnim synem, ale Igi szalał:)

Wreszcie podłogi pomyte to można się opierniczać. zaraz małż idzie robić sałatkę z pomidorów z fetą. Muszę powiedzieć wam że naszedł mnie dzisiaj smak na ciasto drożdżowe więc zrobiłam wsadziłam do piekarnika no i nie wiem kiedy Nadia podkręciła temperaturę podchodziła co chwilę i wołała am więc jakoś wtedy. Więc trochę się z góry przypiekł. No a ona przeszła dzisiaj sama siebie zjadła na kolację całą śląską po czym dorwała się do herbatników w czekoladzie ja byłam w kuchni i pochłonęła pół dużej paczki. Nie zdziwiło nas jak mleka już nie chciała.
Jolek na walentynki wcale nie trzeba dużo kasy ja np. mojemu małżowi upiekę jego ukochaną karpatkę, to jest dla niego lepsze niż nie jeden prezent, a wieczorem filmik, soczek i odrobina dobrego sexu i daje radę (z tym to zależnie od samopoczucie bo jakoś mi się zaczyna czasami macica stawiać)

Styna ale plany uhuhuhu :-D
Aaaaa my ogladamy wrożki - cynki, Dzwoneczek i te sprawy;-) .....a potem mi Polka probuje z kanapy odleciec!

Poli jednak nie przeszlo.. probowala mnie wykonczyc ... i dom .... masakiero :/
Na szczescie w miare szybko padla.

Jolek - nie tylko to pieknosci szkodzi... mnie tycza sie prawie wszystkie 'szkodliwosci pieknosci' :laugh2:

Jaipur - meliska wypita, sledzik zjedzony :pP moze napiszesz nam w koncu co u Ciebie??!

Witajcie. U nas mnóstwo śniegu napadało i nadal pada!
Odprowadziłam Gabi do szkoły i siedzę z łobuzem, któremu dziś co chwila coś nie pasuje :/
Chce mi się śledzia, a teściowa właśnie śledziówkę robi ;) A tak poza tym mdli mnie coś :////
Mój M ma mieć dziś operację oka. Mam nadzieję,że obędzie się bez komplikacji.
A co do walentynek jutrzejszych...No niestety my spędzimy je w szpitalu. Na rozweselenie kupię mojemu M taką dwustronną poduchę i zawiozę do spzitala ;)
tak.jpgnie.jpg
MajaPolka ale się uśmiałam z tą Ku**wa meliską! :laugh2:Poprawiłaś mi humor, dzięki :*
styna ale Nadia ma apetyt! Super! Niech je i próbuje wszystkiego, to nie będzie wybrzydzać. Mój też jest wszystkożerny ;) Na razie tylko brokułem gardzi. A co do piekarnika – Remik raz mi przestawił temp. jak piekłam babkę i spaliła się :baffled:
jolek na walentynki przewiąż się czerwoną szarfą i powiedz chłopu, żeby rozpakował prezent – tylko starannie :-p A z pracą mam nadzieję, że będzie OK.
ypra ja cię nie mogę – ty niedługo będziesz rodzić! A niedawno powiedziałaś, że w ciąży jesteś! :szok:Jak ten czas leci…
madzik zdrówka dla was :**
basiekkk trzymamy kciuki za dietkę :tak:Dziś dobry dzień, bo środa popielcowa, więc post ;) A co do chłopa i zakupów – zwykle tak bywa. Wysłać go po pieprz do sklepu, nie ma go 2h, po czym dostajesz sól albo powie,że nie było…. :-p
Vi spokojnie nasz nadrobisz jak znajdziesz chwilkę. Dobrze, że dziewczynki się zaklimatyzowały. Tobie też się uda :-)
lepi fajne takie spotkanko babsko-dzieciowe :tak:

Dziękuję wam za słowa wsparcia. Jesteście kochane :********
dziekuje.gif

reklama
Witam mam dzisiaj leniwy dzień posprzątane Nadia u opiekunki ponieważ tu są ferie to dzisiaj jadą na wycieczkę na farmę pooglądać zwierzątka pokarmić i pobawić się więc wrócą później. Dostała kieszonkowe więc ciekawe co przytacha do domu.
Persefona trzymam kciuki za operację męża aby wszystko obyło się bez komplikacji.

Ostatnia edycja:
Do góry