reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Futrzaczku to go wykop z tej skrzynki:-p Ja to wolałabym książkę taką do ręki ale też się na kompie przemęczyłam i nie żałuję :)
Tak tak ćwiczenia uzależniają:)

Lepi super pomysł z tym wyjściem i rozmową:) Mam nadzieję że Zosia chętnie zostanie u dziadków:)

reklama
Joluś- drukarka Nam siadła , od początku była lipna... tak wiem wiem gdzie indziej mogę wydrukować ale to siamto owamto blee, nie chce mi się .... :-p zacznę na kompie chyba bo co :-p

Futrzaczku to za dużo stron żeby drukować do tego 3 książki lepiej zacznij czytać na kompie:)

23may witaj:) zapraszamy do udzielania się:)

Piekę keksa. Naszło mnie i zalałam właśnie rumem owoce. Zobaczymy cóż to mi się uda.
Siostrzeniec jest na nocce u mnie bo sis na 19.oo do pracy poszła i planujemy wieczór z PS2 i buzzerami. Mamy sok, chipsy , a chłopaki już szykują wyrko. Wszyscy o 19 się wykąpią (troje dzieci) i będziemy leżeć w piżamach i grać. Jeden chce w małpki a drugi w potwory, więc mam nadzieję, że dwóch maratonów nie będę musiała przejść :szok:. A mąż w lesie... Ubrał biały kombinezon, białą czapkę i tyle go widzieliśmy :-)

Witaj 23may, mam nadzieję że Ci się tu spodoba :tak:.

Ostatnia edycja:
???????? nie ma tu nikogo.

Matusia super wieczór przed Wami :):)

Moje chłopaki śpią już od jakiegoś czasu a ja gadam z kuzynką na fona. Nie mam co nadrabiać więc uciekam sobie.

ja jestem ja jestem
czytam zaległości ;-)
23may witaj i klachaj śmiało :-)
Joluis u nas narazie mróz trzyma,więc śniegu też jest sporo, ja lubię taki mrozik przynajmniej mi dzieciaki nie chorują, tfu tfu oby tak zostało już do wiosny
Futrzaczku co to Ola i Karolina :szok: bo nie powiem co mi wyobraźnia podpowiada :-D
Matusia schowaj chipsy :-):-),miłego wieczorku.
Mój mąż oddelegował się na urodziny uwaga uwaga MOTORU :szok: kolegi,no cóż każda okazja jest dobra zeby się napić z kumplami:-D,kupił mu pół litra benzyny w butelce, zapakował w ozdobną torebkę i poszedł :-D jutro dopadnie go kac morderca:tak:

Ja wpadam na chwileczkę ;-)

Matusia- racja fajniutki wieczór u Was :-)
Joluś - gaduło kochana :* Dobranoc

do jutra , Dobranoc wszystkim :*

edit:ehhh Paula kochanie widać że tylko jeden skłon robisz z Ewcią :-p;-)żartuję :-D Ola Szwed i Karolina Malinowska "gwiazdy" ćwiczące z Ewką na tej płycie http://www.youtube.com/watch?v=mBZoyS5xQCE

haha teraz doczytałam o mężu :)))) ojjj każda okazja jest dobra :))))

Ostatnia edycja:
Madzik dzięki!
Paula każda okazja dobra ale o urodzinkach motoru pierwszy raz słyszę, dobre!!
Matusia udanego wieczorku z dzieciaczkami!
23may witaj!

A u nas wszystko ok, Oli juz zdrowy, babcia mówi, że jest bardzo grzeczny i juz nie wola mamy co jakiś czas, po południu sam zyspia, i dzisiaj uwaga pierwszy raz zasnął ze mną bez cycusia, leżeliśmy sobie w łóżku, ja Mu śpiewałam i zasnął po pół godz. Mam nadzieje, że w końcu nauczy sie zasypiać ze mna bez cycusia i nocki tez będą lepsze w związku z tym.

reklama
Futrzaczku co ja zrobię że towarzystwa potrzebuję ;-):-D

Paula żeby na tego kaca się benzyny nie napili ;-) Ale faktycznie pierwszy raz słyszę o urodzinach motoru :-)

Alex super super oby dalej tak Wam szło z zasypianiem:)

Do góry