reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hej laski!
Matusia, zaliczyłaś fryzjera, weterynarza, brzmi interesująco;-):-D Miłego urlopowania!
Bubbles, co to za syrop z rzodkiewki? Zdrówka dla chłopców Twoich.
Styna, u nas paznokcie niechętnie, ale daje sobie obciąć:)
Aina, trzymam kciuki za Jasia, żeby szybko sobie poradził w żłobku &&&
Basiek, łączę się z Tobą w radości z powodu piątku:biggrin2:
Alex, link do łóżeczka: ŁÓŻKO TAPCZANIK MAX SZUFLADA 160 X 80 (2945617959) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
cześć dziewczynki:-)
U nas śnieg śnieg i śnieg:tak: szalejemy na sankach ile się da :-)
Bubbles zdrówka dla chłopców i czekam przepis na syrop
Persefona wykuruj się kochana,zdróka
Matusia ale poszalałaś,zazdroszczę
Basiek super że z córcią lepiej,no i super historyjka,przynajmniej macie najedzone wróbelki
Majeczka zazdroszę przespanych nocek i gratuluję "odcyckowania"
muszę ogarną trochę swój mały armagedon:-) bo i się metraż w chałupie pomiejsza:-)
miłego piątku babeczki

Matusia leż ile możesz:)) P już dziś w pracy, więc ja na pełnych obrotach od rana. Niech psinka dochodzi do zdrowia, dostaje antybiotyk do ucha?? Pamiętam,że mój psiak miał kiedyś gronkowca. Podsunęłaś mi myśl- muszę iść do fryzjera!:)
Bassiek udanej wizyty dziś wieczorkiem:tak:
Bubbles chłopcy bez problemu wypiją syropek? czy musisz się nagimnastykować? Zdrówka dla chłopaków:tak:

młody śpi, ja chwilkę posiedzę i kończę sprzątać.Nic mi się dziś nie chce...

Cześć laski. Wczoraj wpadłam Was poczytać ale nie miałam siły już pisać..rozkłada mnie przeziębienie:( Rano byłam u dentysty, po obiadku zaliczyliśmy długi spacer bo pogoda piękna apo 21szej leżałam już w łóżku. Dziś u nas też piękne słońce i pewnie na trochę wyjdziemy choć z siłami u mnie kiepsko.

Maja super,że wypoczęłaś a jak Twoje zdrówko (nie mam na myśli przeziębienia). Oj na Wasz powrót ocieplenie idzie bo od poniedziałku plusowe temp.zapowiadają.

Aina widzę kochana odżywasz.Super z tą pracą Ci się udało:)

Basiekk
super,że ze zdrówkiem u Laluny lepiej:)
Fajna historyjka z tymi ptaszkami ;-)

Styna my nie mamy problemu z obcinaniem paznokci u rąk.Igor jak widzi nożyczki to od razu leci na kanapę i rączki wyciąga:) gorzej jest z paznokciami u nóg, trochę jest krzyku choć ostatnio sam drugą nogę podstawiał.
Ty tam uważaj przy tym sprzątaniu i pakowaniu.Jeszcze tak niedawno słabo się czułaś.

Lepi a cóż to za święto że szefowej nie było? Super że trochę luzu miałaś :)

Persefona zdrówka życzę i powodzenia na egzaminach (wszystkich). Siłę to widzę Remiś ma :):)

Bubbles
mnie też zaintrygował ten syrop. Super,że osłuchowo czysto_Oby kaszel szybko sobie poszedł od Was.

Matusia pogłaskaj ode mnie psinkę. Wiesz zastanawiałam się nad tymi hybrydami i nawet chciałam sobie sprzęt zakupić ale pogadałam z moją kuzynką i wyszło że to też niszczy paznokcie,że jak kupować to droższe o jakiś szilakach zaczęła mi mówić więc odpuściłam. Na bardzo drogi sprzęt mnie nie stać.
Też lubię jak paznokietki się pięknie prezentują ale niestety mi od jakiegoś czasu strasznie lecą:( więc nie maluję.

Madzik super to łóżeczko:)

Paula
korzystajcie z tego śniegu po ponoć ma znikać :)

Witam sie szybciutko

Lobuziarka nie spi oczywiscie, wiec czasu niewiele... chce zaraz odkurzyc domek, potem moze troche juz sie popakuje, nie wiem jak ja sie zmieszcze do walizki :confused: ...
Rodzice niestety dzisiaj na pogrzebie... zmarl kuzyn tydzien temu.. chorowal ciezko na raka... :(

Jolus - :* jestes :) dbaj o siebie o kobitko bo, mam nadzieje - koniec zimy juz blisko i znowu latwo o chorobska!
Nie wiem czy plusowe temperatury na slasku tez tak szybko beda, bo jutro zapowiadali juz i minus 14... :/ ..a w poniedz. ide z Polka na bioderka w koncu ( wzielas juz skierowanie dla Igusia??) a ma byc minus 6.. no zobaczymy.. Ja czuje sie nie najgorzej, bez atakow, dziekuje, 30tego beda miala w koncu usg jamy brzusznej!

Madzik
- mi sie tez podoba to lozeczko! macie takie? Jak Julinos dzisiaj, plakunial??

Hejka :-)

na wstępie tylko powiem jestem żyję bo nie wiem ile Filiś jeszcze pośpi ! :-)
Po tych mdłościach doszły bóle mięśni i stawów czyli objawy typowej grypy , dwa dni w łóżeczku miksturka z mleczka miodu i czosnku i jest już ok :-) a teraz idę Was poczytać :tak:

:*

Maja nie brałam skierowania na bioderka. Nasza pediatra nie widzi potrzeby.
Przykro mi bardzo z powodu kuzyna (*)

Ja po ćwiczeniach.Kiepsko mi się ćwiczyło przez to przeziębienie i wytrzymałam tylko pół godziny (choć dobre i to).

Joluś- nie nie kotek to nie dzidzi :-p impossible ;-) po prostu też choróbsko niestety... kochana brawo że poćwiczyłaś bo wiem jak to jest jak się nie czuje najlepiej... ja jeszcze dziś odpuszczę ( wczoraj również) nie chce przeforsować się ponownie bo czułam przez te dwa ostatnie dni każdy mięsień...kurcze ale może choć wieczorkiem samą Olę i Karolinę trzasnę ;-):-p:-)uzależnienie :)))
Basiekk- kochanie Ty moje uśmiałam się do łez , ale w pozytywnym znaczeniu jesteś kochana :* hehe , super że dziś wychodne , miłej zabawy :)))
Matusia- odpoczywaj odpoczywaj :)) fajnie z tymi pazurkami , ja ostatnio miałam zrobione ho ho ho temu :-D a z tym zaliczeniami to tak nie szalej kobito :-p;-)
Ainka- świetnie z tą pracą :)) mam nadzieję że powolutku zrealizujesz swój plan i awansujesz :)) a Jasinek to złuch chłopak i na pewno będzie dobrze :)
Bubbles- to nic kotek , nie obwiniaj się za przerwę , tylko nie szukaj wymówek wskakuj w wygodny strój i do dzieła :)) :* cieszę się że chłopaki zdrowe , ja również zaciekawiona miksturką z rzodkiewki :tak:
Madzik-czaderskie łóżeczko !!! i co podbijam pytanie Maji macie je ? Juluś zadowolony ?
Paula- miłego sprzątania :)) skłon to już dobry początek hehe ale prosimy o jeszcze , jeszcze , jeszcze :))
Maja- fajnie że wyjazd był udany :* teraz udanego powrotu :*
Persefona- trzymam mocno kciuki za wszystkie egzaminy życzę powodzenia! i zdrówka dla Was :*
Styna- u Nas nie ma problemu z obcinaniem pazurków .

chiba tile nieeee :-p jeśli kogoś pominęłam to przepraszam :*

Witajcie babki :)
madzik - mnie również się podoba, podłączam sie pod pytanko, czy macie takie i czy jesteście z niego zadowoleni? U nas Zochna jeszcze pewnie długo bedzie spała w łóżeczku, ona lubi jak najciaśniejszy kącik - zawsze zasypia w poprzek łóżeczka przy szczebelkach
maja - dobrze, że obyło się bez kolki nerkowej, bo to masakra... oby USG nie wykazało żadnych złogów, może to "tylko" piasek...

jolek - szefowa miała wolne - chyba wizytę u lekarza. Poza tym chwilowo mam mniej pracy i staram sie to wykorzystać - podczytuję Greya:zawstydzona/y::-)
persefona - POWODZENIA!!!
bubbles - z rzodkiewki??na odkrztuszanie??
matusia - nie szalej po lekturce...:-D:-p zdrówka dla psinki!

Namówiłam M, żeby zadzwonił do rodziców i powiedział, że podrzucimy jutro na godzinkę Zochnę - skoczymy sobie na kawkę i lody, bo cały tydzień prawie się nie widzieliśmy (znienawidzone przeze mnie popołudniówki) i pogadamy w spokoju.

Ostatnia edycja:
reklama
Lepidoptera- ale super plan ! :* bawcie się dobrze :*

kurcze brakuje mi laptopa albo chociaż tableta bo nie lubię czytać na kompie wolałabym w łóżeczku , a tego Greya mam od Basiuni i gnije w skrzynce :zawstydzona/y:

Do góry