reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
matusia większość za sobą ale najwięcej przede mną ;-)
kurde całe gotowanie pieczenie i w ogóle :-p
jedynie mamy zrobiony bigos i kapustę z grochem :-p
o całe nasze święta hehehe
futrzaczku o tak.... syzyfowa praca :/ no ale co tam.. przezyje się .. za te słowa "Kocham Cię" i całuski ... i przytulaski to ja moge cały dzięń przy oknie stać i czyścic ;-)
ypra to Emma tak samo jak sobie nie radziła to mówiła "mama tutaj wieś" hahah
styna musisz o siebie dbać ! i to koniecznie .. o ważne dla dzidziusia ...

dziewczyny a kiedy pieczecie ciasta?? ja zawsze p[iekłam dzięn przed wigilią ale widze że Wy tu już szalejecie :-p
jedynie rolade makową szypciej bo ta po kilku dniach lepiej smakuje :D

Aha już od razu proszę o pisanie zyczeń w odpowiednim wątku :-)

idę spać :-p

Jaipur moge jezeli ja sie na to zgadzam. W dzien mnie tak mdli ze nie mam sily pracowac za to w nocy jest luz z regoly.

Dzisiaj juz lepsze samopoczucie tylko sniadanko wciagne aby nakarmic dzidzi. Nadia juz zjadla wiec teraz my. Tlumacze Nadii ze mam dzidzi w brzuszku chociazby dlatego ze ona czesto przypadkiem mnie kopie w brzuch albo reka naciska. Mowie ze tata wlozyl mamie dzidziusia aby ona miala sie pozniej z kim bawic. No ale zero wrazenia to na niej robi. Chyba jest za mala na takie rzeczy. Ok lece jesc .

Witajcie.
U nas zakupy już dopięte na ostatni guzik.Prezenty z głowy,ufff :)
Ja jestem w trakcie pieczenia ciast. Przekładaniec już zrobiony, wiśniowiec - w połowie, a makowce teściowa robi :)
Poza tym mam jeszcze dziś w planach robienie pierogów, ubieranie choinki i sprzątanie łazienek ;) Kuchnia już błyszczy (prawie,bo troche mąką nabrudziłam :p ), a pokoje zostawiam na jutro.
U nas śniegu brak, a mrozku -10 st. :szok:
Przyślijcie mi trochę białego puchu,bo ja lubię biale święta :tak:
Miłego dnia

Jejku w tym tempie to ja sprzatac do nowego romu bede. Dobrze ze maz juz jedzie to on sie dolem zajmie a ja gore skoncze. Oczywiscie dopiero po zakupach i odebraniu paczki z poczty. Bylam w domu jak listonosz wczoraj przyszedl ale nie moglam zejsc z lozka aby otworzyc. No ale to moje ciazowe gacie przyszly i uznalam ze jeden dzien dluzej wytrzymam.

Hejka.
Ja chalupke dzisiaj całą wysprzątałam, choinka ubrana, jutro sałatki robię, pomagam mamie przy gotowaniu i jeszcze na zakupy musze skoczyc.
Styna super, ze u Was wszystko ok po usg. Więcej wypoczywaj kochana, i życzę ci tego siusiaczka.
Dziewczyny widzę, że i u Was przygotawania pełną para.

Witam się przedświątecznie :)
U nas też świąteczna gorączka. Jutro będę sprzątać nasze mieszkanko, choinka już ubrana od wczoraj stoi:tak: Oczywiście ku uciesze Kuby:-D Mógłby nic cały dzień nie robić tylko stać i oglądać. O dziwo nawet nie za bardzo ma ochotę na trzaskanie bombek :szok: Mąż był na sterydach w szpitalu, dzisiaj wyszedł i złapał grypę od pacjenta z łóżka obok. Oby się kolejnym rzutem nie skończyło. Na sterydy bardzo chętnie go przyjęli. Zdziwiło mnie, że ordynator nie czekał nawet na jakąś kase czy coś. A mógłby, bo skoro M. jest w programie w Łodzi to powinien na sterydy też do Łodzi jechać.... no ale zarobili sobie na moim M., bo w karcie wypisowej są niestworzone bzdury, jak np. TK głowy, którego nie było...albo jeszcze lepiej "toaleta drzewa oskrzelowego" nawet nie wiem co to jest i jak wygląda taki zabieg:-D No ale niech tam...Dzisiaj Kuba był na służbie u teściowej, jak przyjechaliśmy to tylko zjadł i padł o 18 i śpi tak chyba już na noc. Ja się trochę pouczyłam, teraz kończę kolację i do wyrka. Jutro może znajdę chwilkę żeby Was podejrzeć, a póki co - dobrej nocki Wam życzę :tak:

reklama
Hej :))

przerwa na Reddsa!!!! pyszniutkiego grejfrutowo-anasowego!!! :))) i wracam skończyć słonecznikowca :-)

wczoraj miałam wypadek przy praca i rozciachałam palucha 3go lewej ręki i musiałam na pogotowie pojechać - zszyli mi i jest ok , poza tym że boli :-(

a tak to ogólnie cała trójka moich facetów kaszląca ale dajemy radę :)))

Buziaki kochane i do następnego :*

Do góry