reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Wczoraj miałam egzamin po południu i kasy były zamknięte.A bez opłaty nie mogę ustalić następnego.Może dziś małżowi się uda jak szybciej skończy :) A na grochówkę zapraszam :)

reklama
styna to ten chłopak którego podejrzewałaś że się na Ciebie gapił tak ? on ma te 20 lat ??
no a co do sprzątanie to się nie dziwię :-) tez bym w takim stanie nie szorowała wszystkiego , tym bardziej wiedzac że sie wyprowadzam za miesiąc....
styna to kciuki za koleżankę .. biedna tyle przeszła ! oby Tym razem się udało :-)
futrzaczku u nas to przedszkole co Viki wczesniej chodziła to swięta nie swięta i wakacje nawet cały rok czynne ... :-p to do końca wakacji pochodziła , a to nie .. wsyztskie świeta i wakacje wolne :-p ale fajnie bo dłużej z nią posiedzimy i musze ją lekko wyciszyć bo ostatnio stała się bardzo nadpobudliwa , no i przestała rozumieć słowo nie wolno .. bo "ona oi tak chce" więc mam czas żeby spokojnie z nią popracowac nad zachowaniem :-)
persefona no ja bym sie wkurzyła jakby były wypisane ale nie wysłane tle czasu :/ ja to miałam nawet nie wypisane :-p ale już wysłałam i licze że dojda na czas ;-)
basiek matynka jest słodka hahaha :-D

u mnie okna od zewnątrz pomył lokator :-p w środku ja z tydzięn temu myłam bo naklejaliśmy naklejki więc musiałam ;-)

Dziewczyny co jest, gdzie się wszystkie podziały??????

Witam się jako pierwsza. Nocka u nas znowu do niczego, młody się budził z płaczem, nie wiem czy to po tych temperaturach mu jeszcze zostało czy co? :(
Wczoraj wieczorem wielka radość bo przyszła paka od mojej cioci no i oczywiście prezenty pod choinkę przysłała:) Igi był pod wrażeniem wielkiej paki jaka przyszła :)
Zdjęcie1298.jpgZdjęcie1300.jpg

Ostatnia edycja:
Hejka

ojj ale puściutko ... :-D

a u Nas jak wczoraj nic nowego to dzisiaj lawina... i to nie koniecznie dobrych info :-( rano nie odpaliło nam auro , coś tam z rozrusznikiem , i Damian ma silne zapalenie oskrzeli jeszcze chwilę i byłoby płuc jak to lekarz określił , więc lipka. Na dodatek w centrum u Nas groźny wypadek autobusu , jedna osoba nie żyje... :((

Joluś- ale super paka!!! pochwal się co tam ciocia - mikołaj wysłała :-):))

edit: ok zmykam , trzeba coś ogarnąć , obiadek wstawić i nie wiem czy autobusem po Szymka nie będę jechać bo nie wiem co z tym autem ...;/ ehhhh

Ostatnia edycja:
Witajcie,
jolek - wow, ale paka, własnie, pochwal się ;-):-D

futrzaczku - właśnie słyszałam w radiu o tym wypadku...

chwilowo spadam, bo mam full roboty, "kumpel" zza biurka się ze mną podzielil :/

Witam!Ja jakoś ostatnio nie mam weny do pisania chyba a czasu to przede wszystkim. Wigilę wyprawiam u siebie, a jeszcze nic nie mam zrobione. OMG kiedy ja to zrobie to nie wiem. A jeszcze we Wigilie idę do pracy, bo w poniedziałek musiałam wziąść ostatni dzień urlopu-opieki na dziecko, bo młody tak strasznie za mną płakał, że mama moja nie dawała sobie już rady, więc o 9.30 wyszlam z pracy i juz nie wróciłam. Tak więc teraz muszę iść w Wigilie do pracy. Oliwierkowi wychodzi ostatni trójeczka i chyba juz bedziemy mieli komplet, bo piatki to chyba poźniej wychodzą?
Basiek ale Marti słodko wygląda na tym krzesełku::)
Jolek wow jaka paka.
Futrzaczku zdrówka dla synka.

Dziewczyny paka duża bo prezenty muszę rozwieść po reszcie dzieciaczków a do tego tam trochę rzeczy dla M było a no i prezenty dla nas. M dostał zestaw kosmetyków, ja perfumę a Igi dostał matę wodną DOODLEMAT MATA WODNA KRAB SUPER JAKOSC 509968 WAWA (2851128401) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i kurteczkę, był jeszcze kombinezon ale za mały na Igora.

Futrzaczku :*

Alex no to marudka mała z Olinka :( Oby zęby wyszły szybko i się uspokoił.

Lepi dałaś się wkręcić koledze w robotę, a niech robi sam :)

reklama
Witam się szybko.Bardzo słabo się czuję a od dwóch dni to już niemal tragedia. Wstaję z kanapy dochodzę do kuchni i już mi słabo w głowie mi się kręci. Oprócz tego jeść nie mogę ale pić to bym mogła non stop. No i siku latam często w nocy nawet 3 razy wstaję. Dzisiaj przetestowałam mocz i okazuje się że keton jest maksymalnie podniesiony. Mam tylko nadzieję że to nie oznacza cukrzycy ciążowej. No i jeszcze dzisiaj na nockę muszę iść.

Do góry