reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

cześć laseczki,
u nas snieg:-p czekamy na więcej!!! i grzejemy sanki w piwnicy:-D

co do "nowego" macierzyńskiego- to obejmuje osoby które urodzą po 1.09., ale także te których urlop macierzyński obejmuje właśnie moment wejścia przepisów w życie.Więc jak chcecie zostać majówkami 2013, to Was obejmie nowy wymiar.
madzikk ja byłam na Sinister na swoim kompie:-D a w ramach "andrzejek" byłam sama na Mistrzu w sobotę w południe.Oskarowy J.Phoenix , tak mu wróżę, bo był doskonały.
Aha polecam seanse w dzień, najlepiej pierwszy seans.Zero ludu:-pmożna pofiglować jak ktoś lubi:-D:-D

zdrówka dla wszystkich chorujących!!!

reklama
Witam. Prezent na mikołaja kupiony ale nie wiem czy zasłużyła bo taki pokaz głosu jaki w sklepie pokazała to masakra. Aż ją na wymioty brało z krzyku:wściekła/y:
Jaipur czyli każda kobieta która teraz zajdzie może mieć 12 miesięcy.
Maja zdrówka:tak:

Śniegu wam zazdroszczę u nas słoneczko świeci ciepło jak na grudzień tylko trochę wieje. Idę się położyć bo coś mi niedobrze.

Hejka kochane. Majcia jestem jestem nie zaginęłam,ale teraz to chyba u mnie tradycja będzie że w weekend mnie nie będzie.W soboty do południa sprzątam generalnie chatę potem obiad i M szybciej z roboty przychodzi więc albo okupuje kompa, albo coś wspólnie robimy. W niedziele to samo a teraz nawet byliśmy u "teściów" na kawce, bo macocha M ma jutro imieniny więc byliśmy już z kwiatkiem. Dziś ogarnęłam się z Igim i poszliśmy z koleżanką i jej małą dzidzią na spacerek.Jejku jak super tak w towarzystwie się drepta:) Zmarzłam trochę ale to nic, jutro ubiorę się cieplej i też idziemy. Tym co śnieg mają nie zazdraszczam :-p U nas coś tam pada ale od razu się topi. Młody oststnio gada jak nakręcony no i papuguje po nas:) Wesoło z nim mamy:)
Poczytałam Was ale przepraszam jak nie odpiszę wszystkim

Lepi
całe szczęście że nic Wam się nie stało. Super że weekend udany. Jak tam po kontroli??

Bubbles zdrówka dla chłopców. Fajnie że andrzejkowy wieczór udany :)

Futrzaczku dobrze,że lepiej się już czujesz:)

Madzik zdrówka kochana. A Juliano to do żłobka chodzi czy trzymasz go w domu?

Alex współczuję zachowań Olinka u "fryzjera" chociaż zadowolona z fryzury jesteś? A chrześniak na długo przyjechał??

Styna pokarz brzuszek?? No faktycznie Nadia na prezent nie zasłużyła skoro tak brzydko się zachowuje :p

Jaipur sama byłaś w kinie i figlowałaś sobie ?:-D

Basiekk kuchareczko piekareczko a co dobrego piekłaś??

Majowa to Ty maluszek jesteś - 148cm. To nie dziwię się,że taką wagę masz.Ubrania pewnie kupujesz na działach dziecięcych co???

Jolek niby nie zasłużyła ale później przyszła do mnie i dała mi wielkiego buziaka:tak: Nadia też ostatnio gada jak najęta no i papuguje po nas dzisiaj mi się "dupa" wyrwało i odrazu złapała:zawstydzona/y: Zdjęcie wrzucę jak tylko zrobię.

Ps. obiecałam i zrobiłam Zobacz załącznik 520108Zobacz załącznik 520109 sorki że bez twarzy ale nie umiałam inaczej ustawić aparatu na samowyzwalaczu troche mnie obcinało. No ale ta górna część mnie cierpi na straszne wykwity skórne więc mała strata.

Ostatnia edycja:
Jestem ale tylko na chwile bo u nas afera na calego. Mama parkuje swoje auto na przeciwko naszego domu pod taka firma. Sioedzimy sobie a tu dzwoni ktos do drzwi, przyszedl jakis pan i sie pyta kogo to auto bo wlasnie jakis pacan w nie wjechal i uciekl ale on i jeszcze inny pan to widzieli i spisali jego numery. Musielismy czekac na policje i oni beda szukac teraz tego sprawcy, auto w sumie duzo nie uszkodzone ale jest to na polaczeniu drzwi z reszta auta i wszyscy mowia ze naprawa bedzie droga. Mama zla bo od dwoch tygodni ma auto jezdzi ostroznie bo ma prawko od dwoch miechow a tu taki idiota sie trafil. :crazy:
Wiecej napisze jutro bo musze tu z mama gadac bo jest zla strasznie...

Styna oj brzuszek już spory i piękny:) Z tego co czytałam to w kolejnych ciążach szybciej go wywala (u mnie się sprawdziło)

Karolka no to współczuję. Nie dziwie się,że mama nerwa ma. Długo się jazdą nie nacieszyła:(

Zapomniałam Wam napisać jakiego ja nerwa dziś miałam. Pamiętacie te moje przeboje z firmą NETIA? Ja do dzisiaj zapomniałam,a dziś wracając ze spaceru wyciągnęłam od nich pisemko,że nie oddałam sprzętu (dekoderów) i mam im zapłacić 800zł.:szok::szok::szok: W piśmie dwa zdania, zero jakiegoś numeru kontaktowego tylko data do kiedy mam zapłacić!!! Zagotowałam się strasznie:wściekła/y: Wpadłam do domu i nawet się nie rozebrałam od razu zaczęłam szukać kwitka który mi zostawił kurier jak odbierał sprzęt, zadzwoniłam do kolesia który wtedy załatwiał ze mną sprawę tej nieszczęsnej Tv i on dał mi nr na infolinię,żebym się tam dogadała i przefaksowała albo przemailowała ten kwit. Zadzwoniłam i jak powiedziałam panu który odebrał o co chodzi to bez słowa się rozłączył :szok::wściekła/y: Dzwonie jeszcze raz i odebrała jakaś kobieta, kazała mi pocztą wysłać potwierdzenie, nosz kur** nie dość że tracę na telefony to jeszcze po pocztach mam latać. Wyrzygałam co mi na sercu leży i powiedziałam że poproszę maila na który mam to wysłać i podziękowałam "ładnie" za burdel jaki mają!:wściekła/y:

Styna- wow brzusio piękny i dorodny! :tak::-D może rzeczywiście dwa szkrabki w Nim mieszkają??? :))))
Karolka- biedna mama współczuję :* , zdarzają się idioci i co zrobisz.. ehhh oby wszytsko się wyjaśniło :))
Joluś- bardzo dobrze zrobiłaś z tą netią , brawo! :*

ok zmykam zajadać pomelo! :)))

może jeszcze zajrzę :*

wow,styna tak po całości, czyli nawet na górze Cię wzdęło.Mi to wygląda na 6mc, przyznaj się ,ukrywałaś to przed nami;-):-D
karolq dobrze, że mają numery rej. to zawsze z jego ubezpieczenia pójdzie a nie z mamy.Oj tam, oj tam auto rzecz nabyta, zresztą wszystko co materialne...niewarte nerwów.
jolek bojowa z Ciebie dziewczyna, zawsze to wiedzialam.Cacy cacy:)
co do kina- to byłam sama tym razem:-D tzn nie sama na sali bo był jeszcze jeden gościu, po seansie mnie zaczepił i pogadaliśmy o filmie.

Ostatnia edycja:
Mam wk.... P właśnie miał do sklepu jechać i co się okazuje poszedł do mojego auta i zobaczył że ktoś mam rozwalił oba lusterka. Auto stoi na parkingu zasłoniętym i całkiem w rogu więc to musiał ktoś celowe zrobić. Właśnie dzwoni na policje aby to zgłosić.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Uff poprasowałam. ..
Wytargałam ciuszki po Igorze przebrałam,poprałam i poprasowałam. Sąsiadka bierze udział w SZLACHETNEJ PACZCE i akurat ma wielodzietną rodzinę z takim 3miesięcznym maluszkiem. Nie mam kasy żeby dać ale chociaż w taki sposób mogę pomóc.

Ech jak my od poniedziałku zaczynamy z takim ciśnieniem to co to będzie dalej?!!!

Styna
współczuję. I co policja przyjechała??

Jaipur
wyprowadzili mnie dzisiaj z równowagi. Ta firma to jakaś pomyłka!!
Ty obcy facet sami w kinie no no nieźle się zapowiada :-D

Do góry