reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

yh post mi się nie chce nawet wgrać..,.!

witam dzisiaj
jestem coś bardz wkurzona i wykończona :/
najchętniej położyłabym sie spac i miała wszystko gdzieś
ale póki co nie mogę... wiec jakoś przemęczę ten dzięn ....
ypra ale słodkie focio :-) normalnie super !!!!
lepi miłego pobytu :*
majowa ile masz wzrostu? chudziutka jesteś , ale moja bratowa też jest chuda i niska i wazyła 43 zachodząc w ciążę i miałą wyniki ok
futrzaczku tak w sokowirówce , ja mam coś takiego : sokowirówka

reklama
Joluś- kochanie żebyś wiedziała... jak jutro dalej tak będzie jak dziś to kupię coś innego bo normalnie mam już dość - wyglądam jak Rudolf czerwononosy :-:)zawstydzona/y::-D

co tam u Was ??? robicie dziś coś ciekawego ???

Witam się :-)
Futrzaczku ja się cieszę, że w końcu nie muszę już dziś nic robić, no prawie nic. Jeju jaki ciężki dzień m.in. przątanie z Krzysiem i kolejna wizyta u endokrynolog - zwiększyła mi dawkę leków. Przynajmniej na wczorajszym usg tarczycy ok. Życzę Ci dużo zdrówka, choróbska a sio!
Majowa podziwiam, ale z Ciebie kruszynka :-)
Styna od czasu do czasu nie zaszkodzi. Ja mam teraz non stop ciągoty na niezdrowe żarcie :zawstydzona/y: To u Ciebie usg jako prezent gwiazdkowy, trzymam kciuki :-)
Widzę sanki zakupione, a ja się zastanawiam czy jutro będzie też deszcz padał. Jakoś w śnieg nie mogę uwierzyć. Chcę zabrać mojego łobuza do centrum, mają włączyć oświetlenie świąteczne.

Futrzaczku oj to Cię dopadło:(

A co my możemy robić, moje chłopaki właśnie poszli spać a ja siedzę i popijam wodę.

Ypra skoro USG ok to czemu Ci zwiększył dawkę leków??

Ech mam nadzieję,że jutro nie będzie nic padać i uda nam się na trochę wyjść z domu bo już świrujemy!!!

Joluś-to pogody życzę jutro , a moje gadzidła nie śpią , Szymcio na dole u dziadków ogląda z babcią Artura i Minimki a Filiś już był w łóżku ale nie bardzo chciało mu się spać a że tatuś wrócił to wyjęłam go jeszcze. ale kurcze najgorsdze że nakryłam łobuza jak nogę zadziera na łóżeczko ( turystyczne ) i w sumie chwila moment i gad by wypadł noooo , czas pomyśleć o zmianie łóżka tylko na jakie ???

Futrzaczku ja myślałam,że Igi też nie zaśnie bo przykimał o 18tej na godzinę, ale widzę bez problemu zasnął teraz:) Mój całe szczęście nóżek nie zadziera,ale u Was jest ten problem,że się łóżeczko może przewrócić co?

Joluś- nie raczej się samo łóżeczko nie przewróci ... nie wiem kurcze...

strasznie bolą mnie te dziąsła ... wkurza to na maksa mam ochotę wbić szpilę i tam grzebać wrrrrr

Melduje sie nocny Marek ;)

wczorajszy wieczor mielismy super fajny z wrozbami Andrzejkowymi w Pl domu.
Za to nocka byla niespokojna, bo Filku nalykal sie zamiast pogryzc kolacje i najpierw sie przebudzil kolo 3 i chcial wychodzic z lozka, mowil 'tam' jakby chcial isc na dol, az w koncu rzygnal 3x, zarzygal posciel, pizamke i mnie i juz na spiocha dal sie przebrac i jakby nigdy nic zasnelismy sobie przy cycu.

Futrzaczku kochana zdrowka, zdrowka i zero bolu! Wczoraj zrobilam przerwe, bo bylam totalnie polamana, ale dzis cwiczylam znowu i ciut lepiej mi szlo ;)
Dziekuje za zaproszenie i na pewno sie spotkamy! :*

Uciekam, bo obaj chlopcy sie pobudzili i placz za mama...

reklama

Majowa 37kg:szok: Od kilku dni oglądam na BBC Lifestyle program Program TV - Cyfrowy Polsat. Puszyści kontra szczupli 3 na kanale BBC Lifestyle.
Obstawiam że byś się nadawała co??
Buziak dla Kubusia w policzek bolący:)

joluś no tak, chyba mogłabym tam się załąpać :D Dziekujemy za buziaczka ;)
lepi wzrostu mam 148cm :tak:

Ehhh moja koleżanka wczoraj trafiła do szpitala w 4-tym miesiącu ciąży. Ma tak słabe wyniki, że czeka ją transfuzja krwi:-( U nas dzisiaj spokojny dzień, Kuba grzeczny, pomagał mi sprzątać :) teraz stoi przy mnie i mruczy "Aaa kotki dwa" co znaczy, że chce mu się spać, wiec uciekam na razie :)

Ostatnia edycja:
Do góry