Witajcie
Ypra... hehe no to miałąś przedsmak armagedonu przy dwójce dzieciaczków. Dobrze, że puściło. Córcia przesłodka, aż mi się na wspominki zebrało...Imię też śliczne.
Ja dzisiaj byłam na kulturalnej jesieni studenckiej u mnie na uczelni i...dokonałąm pomiaru tkanki tłuszczowej. I wiecie co? Dolna granica normy u kobiet to 20% a ja mam... 6,5%
Babka była w ciężkim szoku, kiedy jej powiedziałąm, że mam dziecko, które urodziło się zdrowe i duże jak na mnie i teraz rośnie tak, że wygląda na więcej niż 1,5 roku
Nie mogła uwierzyć, że badania krwi mam idealne, twierdząc że przy takim wyniku mam zaburzone wchłanianie i powinnam mieć mega anemię
Tak więc kolejny raz wymykam się spod prawa medycznego. Podobnie było, kiedy zaszłam w ciążę ważąc 37 kg. Lekarka była zdania, że przy takiej wadze nie powinnam nawet miesiączkować, a ja w ciążę zaszłam...Taki jestem odmieniec ;-)A poza tym w ramach tejże jesieni skorzystałam też z zabiegu regeneracji skóry dłoni. Rewelacja!
Mam teraz łapki jak pupcia niemowlęcia
. Była też kosmetyczka i fryzjer za darmo, ale tak oblegane, że kwitnęłabym tam chyba do wieczora
To tyle u nas. A mój Kuba miał dziś krwawy wypadek:-( Przewrócił się i przygryzł sobie policzek. Krewki się trochę polało i płaczu co niemiara... Z jego temperamentem to po prostu aż strach się bać co wykombinuje. Teraz musimy pilnować go jak nie wiem, bo wszystko co znajdzie chce wepchnąć do kontaktu
Zmykam do wyrka. Dobrej nocki