reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Alex a ja tam łepetyne umyłam. Baaa nawet włosy pomalowałam:)

Andzia tulę kochana. Co się dzieje pisz tu mi szybko:)

Ypra a ciepłe mleko do drożdżówki masz????

Persefona teoria to pikuś, byle byś się wyrobiła ze zdaniem praktycznego w ciągu pół roku :tak:

Karolka obstawiam że u Was łatwiej zdać. U nas to upitalają na każdym kroku:/ najlepiej to posmarować.

Futrzaczku to u Was faktycznie wesolutko jutro będzie:):)
Ja trochę chińszczyzny Igora też już kumam,ale dziś tak się rozpędził zapierdział w słowach że ni w ząb nie wiedziałam co on do "ciotki"nawija:)

Dopiero się obrobiłam. Nadia ma zapalenie płuc ale lekkie więc narazie nic nie zmieniają antybiotyk ten sam ma brać jeszcze 5 dni. Popołudniu już jej się polepszyło nawet zaczeła biegać i śmiać się. No a co do sąsiada jego babcia bardzo przepraszała mowi że nie wie co mu się stało mówiła że jest upośledzony umysłowo (to akurat widać nie trzeba mówić) i obiecała że już więcej się to nie powtórzy. Zobaczymy.

Styna - duzo duzo zdrowka dla Nadinki!

U mnie tez nadchodzi @, juz zauwazylam, ze 'mamy razem' , tak to jest jak sie z kims przebywa czesto :-D
W zwiazku z czym Jolek jadlam wieczorem wedzona rybke, potem zrobilam sobie kakałko .... - no i jeszcze brakuje mi do tego tej drozdzowki Yprowej! :rofl2:
<wyglada przeeeepysznie!>

Maja a to ja myślałam że mam odloty smakowe ale ty mnie bijesz. Ja tylko od wczoraj mam taką ochotę na jajka że pastę z jajów zrobiłam no i kiszone w słoiku się kończą:-(

heheh Styna to ja Ci polecam prosta salatke - pomidory, kiszone ogorasy plus cebulka - i wymieszane z jogurtem naturalnym <+pieprz> - pycha! wlasnie niedawno zaczelam o tym obsesyjnie myslec i jutro lece po kiszone!!!!!!!

Siem,
no i znalazłam chwilkę by wpaść.
Tylko czy go znajdę by wpadać regularnie? Jak juz mam czas, gdy Maja śpi, to wojna o komputer, bo każdemu potrzebny. Wczoraj byłam w pracy do 20.oo (nadgodziny) za to dziś urlop. A córcia i tak pospać nie dała.

Matusia, kogo widzą moje oczy:szok: Witaj:-D
Maja, ja też taką sałatkę uwielbiam, ale jeszcze nigdy nie próbowałam z jogurtem, muszę raz zrobić koniecznie:tak:
Ypra, czy ja się załapię jeszcze na drożdżówkę czy już nie ma?:-)Wygląda nieziemsko!
Jolek, nic się nie martw, ja czasem mojego dziecia też za Chiny Ludowe nie umiem zrozumieć:-D
Styna, zdrówka dla Nadinki jeszcze raz. Mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej. Oby zechciała pić.
Adzia, Ciebie ściskam mocno, ale o tym już dobrze wiesz;-)
Futrzaczku, super imprezka się szykuje! Dobrej zabawy życzę.
Jaipur, Alex, gratuluję małżonkom chociaż woli rzucenia palenia. U mojego niestety chęci brak:confused2:

U nas wszystko ok. Julek zdrowy, w żłobku ma się coraz lepiej. Poza tym nuda:-)

Dzień dobry:-)
ja juz dzien zaczęłam - mały juz praktycznie telewizor zrzucił na ziemie - dzien dobry mamo:wściekła/y:

styna współczuje choroby Nadii. biedne moje malenstwo, zdrówka!

Jolus tak ta chinszczyzna jest piekna:-) jak juz tez troche zajarze to chyba stworze cos w rodzaju slownika:-) tak na pamiatke:-)

hej Matusia:-) fajnie,ze wpadlas:-) urlopik fajna sprawa:-) a dzieci wyczuwaja ze urlop i wlasnie pospac nie daja:-)

madzik swietnie,ze w złobku dobrze

ale brzydka pogoda...nic sie nie chce...

reklama
I ja się witam:-)

Stynka zdrówka dla Nadii, bidulka*, miałam ciary na plecach jak czytałam o sąsiedzie. Oby się to więcej nie powtórzyło.
Ypra drożdżówka wygląda przepysznie, oj zjadłabym i wypiłabym Majeczki kakałko, dzisiaj pewnie cały dzień będą za mną chodzić te pyszności
Maja ja chciałam Ciebie zapytać o rybkę, jak przyrządzasz Polci, pieczesz w folii czy rękawie, w jakich przyprawach? Chce zrobić na jutro dla małej. Na dzisiaj ma pierogi ruskie, ale ja nie robiłam tylko mama moja, przywiozła nam wczoraj więc miałam luz z gotowaniem.
Matusia fajnie, że nie zapomniałaś o nas całkiem:) Co u Ciebie??
Jaipur powodzenia dla męża w rzucaniu palenia. Ja się cieszę, że mój nie pali, bo świetnie pamiętam czasy kiedy palił papierosa za papierosem, nie pali już od 5 lat :)
Persefona daj znać jak wrażenia po "Przed świtem":)Ja raczej dopiero na początku grudnia znajde chwilkę, żeby sie na niego wybrać.
Futrzaku to się wyszaleją dzieciaki Twoje:)
Lepi fajowe sanki :)
U nas po staremu. Teściowa jutro chce na dwie godziny gdzieś wyskoczyć z domu, w związku z tym nie mam opieki dla Marti, może brat mój, muszę do niego zadzwonić.

Do góry