reklama
Witam się,
ja dziś na poprawienie humoru i odczarowanie pogody zrobiłam drożdżówę, o taką
Częstuję Wszystkich i życzę dobrego humoru :-)
Styna zdrówka dla Nadii! Ale akcja, jak z horroru, brrr.
Poziomki trzymam kciuki za chopaków
Jaipur może tym razem mężulkowi się uda, &&&
Dotarła do nas maszynka do mięsa, jest super. Już przetestowałam, co prawda nie na mięsie a na grzybach, ale i tak super. O wiele cichsza od poorzedniej.
ja dziś na poprawienie humoru i odczarowanie pogody zrobiłam drożdżówę, o taką
Częstuję Wszystkich i życzę dobrego humoru :-)
Styna zdrówka dla Nadii! Ale akcja, jak z horroru, brrr.
Poziomki trzymam kciuki za chopaków
Jaipur może tym razem mężulkowi się uda, &&&
Trochę wiało, ale dzięki emocjom, to niezauważalnieypra a nie wieje taam u góry? brrr jakoś zimno mi jak pomyślę o tym balonie
Nie leciał. Balon jest dla dzieci od lat 3, dlatego pisałam, że nasze pociechy zdążą podrosnąć ;-)
Ypra a Krzyś z Wami tym balonem leciał??? Ja to bym się chyba bała:/
Dotarła do nas maszynka do mięsa, jest super. Już przetestowałam, co prawda nie na mięsie a na grzybach, ale i tak super. O wiele cichsza od poorzedniej.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
To tak :
Majuś- szałowy masz ostatnio humor ! bardzo ale to bardzo bardzo mi się to podoba :*
Basiekk- hi hi nooo nie można nigdy się zapierać , ale koleżanka już o tym wiem
Styna- kurcze to nieciekawie... biedna Nadia - ucałuj ją :* , co zmierzasz dalej ??? z przeżyć z chłopakiem brrr współczuję i napisz co tam mąż wyjaśnił
Jolek-a ja tam powoli rozumiem chiński Filiśka współczuję bólu kolana a co do @ to witaj w klubie ja też czekam
Jaipur- tzrymam kciuki za całkowite rzucenie palenia u męża dopinguj go! i co tam niech wcina czekoladę ważne aby rzucił
Persefona- kciuki będą zaciśnięte! )
Alex- ale zaglądasz i za to :* a jak tam Oli wrzuć jakąś fotkę !!!
Poziomki - :*
a My wszelkie dzisiejsze sprawy załatwiliśmy pomyślnie ) na jutro zaplanowana wizyta sąsiadów Huberta w wieku Szymka i Kuby w Filipa , więc będzie wesoło )
aaa i Andzia kochanie :* :* :* buziam Cię z całych sił ! głowa do góry będzie dobrze kotek :*!
i jeszcze jedno Lepi - fajowe sanki ))
Majuś- szałowy masz ostatnio humor ! bardzo ale to bardzo bardzo mi się to podoba :*
Basiekk- hi hi nooo nie można nigdy się zapierać , ale koleżanka już o tym wiem
Styna- kurcze to nieciekawie... biedna Nadia - ucałuj ją :* , co zmierzasz dalej ??? z przeżyć z chłopakiem brrr współczuję i napisz co tam mąż wyjaśnił
Jolek-a ja tam powoli rozumiem chiński Filiśka współczuję bólu kolana a co do @ to witaj w klubie ja też czekam
Jaipur- tzrymam kciuki za całkowite rzucenie palenia u męża dopinguj go! i co tam niech wcina czekoladę ważne aby rzucił
Persefona- kciuki będą zaciśnięte! )
Alex- ale zaglądasz i za to :* a jak tam Oli wrzuć jakąś fotkę !!!
Poziomki - :*
a My wszelkie dzisiejsze sprawy załatwiliśmy pomyślnie ) na jutro zaplanowana wizyta sąsiadów Huberta w wieku Szymka i Kuby w Filipa , więc będzie wesoło )
aaa i Andzia kochanie :* :* :* buziam Cię z całych sił ! głowa do góry będzie dobrze kotek :*!
i jeszcze jedno Lepi - fajowe sanki ))
Ostatnia edycja:
Alex2712
Fanka BB :)
Futrzaczku na pewno jak zgram zdjęcia na kompa to wkleje Olinka
Styna kurcze biedna Nadia, uważaj tylko żeby czasem się nie odwodniła. A przezyć z sąsiadem nie zazdroszczę.
Jaipur mój M. ostatnio zadeklarował sie że jak zaczniemy się budować to też rzuci, ale mi jakoś ciężko w to uwierzyć.
Ale mi się nic nie chce a jeszcze musze łepetynkę umyć yhhh;
Styna kurcze biedna Nadia, uważaj tylko żeby czasem się nie odwodniła. A przezyć z sąsiadem nie zazdroszczę.
Jaipur mój M. ostatnio zadeklarował sie że jak zaczniemy się budować to też rzuci, ale mi jakoś ciężko w to uwierzyć.
Ale mi się nic nie chce a jeszcze musze łepetynkę umyć yhhh;
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Andzia - ojj kochana z chęcią byśmy Was odwiedzili ! ) zaraz sprawdzę ile km mamy do Ciebie ))
Alex- super ciesze się !
edit: ojj Aniu jest tych km trochę ... (( a szkoda ale obiecuję że się spotkamy :*
Alex- super ciesze się !
edit: ojj Aniu jest tych km trochę ... (( a szkoda ale obiecuję że się spotkamy :*
Ostatnia edycja:
reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Andzia kiedyś na pewno :*
mykam już kochane papa :*
mykam już kochane papa :*