reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Persefona dasz rade &&&&&&& moja mam zdala za pierwszysm razem w wieku 51 lat, trzeba sie tylko przylozyc i na egzaminie praktyczynm nie wpadac w panike.

reklama
witam sie!!!
sorki,ze mnie nie ma... jakos tak...

powiem tylko tak,ze czytam Was i brakuje mi Was bardzo ale mam dola... mega dola...

Poziomki kochana gratuluje!!! tego syna zycze!!

Witam się,

ja dziś na poprawienie humoru i odczarowanie pogody zrobiłam drożdżówę, o taką IMG_8797.jpg
Częstuję Wszystkich i życzę dobrego humoru :-)

Styna zdrówka dla Nadii! Ale akcja, jak z horroru, brrr.
Poziomki trzymam kciuki za chopaków :-D
Jaipur może tym razem mężulkowi się uda, &&&

ypra a nie wieje taam u góry? brrr jakoś zimno mi jak pomyślę o tym balonie
Trochę wiało, ale dzięki emocjom, to niezauważalnie :-D

Ypra a Krzyś z Wami tym balonem leciał??? Ja to bym się chyba bała:/
Nie leciał. Balon jest dla dzieci od lat 3, dlatego pisałam, że nasze pociechy zdążą podrosnąć ;-)

Dotarła do nas maszynka do mięsa, jest super. Już przetestowałam, co prawda nie na mięsie a na grzybach, ale i tak super. O wiele cichsza od poorzedniej.

To tak :
Majuś- szałowy masz ostatnio humor ! bardzo ale to bardzo bardzo mi się to podoba :*
Basiekk- hi hi nooo nie można nigdy się zapierać , ale koleżanka już o tym wiem :-D
Styna- kurcze to nieciekawie... biedna Nadia - ucałuj ją :* , co zmierzasz dalej ??? z przeżyć z chłopakiem brrr współczuję i napisz co tam mąż wyjaśnił
Jolek-a ja tam powoli rozumiem chiński Filiśka :-D współczuję bólu kolana a co do @ to witaj w klubie ja też czekam :confused2:
Jaipur- tzrymam kciuki za całkowite rzucenie palenia u męża :tak: dopinguj go! i co tam niech wcina czekoladę ważne aby rzucił
Persefona- kciuki będą zaciśnięte! :))
Alex- ale zaglądasz i za to :* a jak tam Oli wrzuć jakąś fotkę !!!
Poziomki - :*
a My wszelkie dzisiejsze sprawy załatwiliśmy pomyślnie :)) na jutro zaplanowana wizyta sąsiadów Huberta w wieku Szymka i Kuby w Filipa , więc będzie wesoło :))

aaa i Andzia kochanie :* :* :* buziam Cię z całych sił ! głowa do góry będzie dobrze kotek :*!

i jeszcze jedno Lepi - fajowe sanki :)))

Ostatnia edycja:
no to Futrzaczku szykuje sie impreza:-) chłopcy sie wybawia, super:-)
ze tez mnie nikt nie chce odwiedzic z towarzystwem dla Darusia, On tak lubi bawic sie z dziecmi. zapraszam:-)

Futrzaczku na pewno jak zgram zdjęcia na kompa to wkleje Olinka:)
Styna kurcze biedna Nadia, uważaj tylko żeby czasem się nie odwodniła. A przezyć z sąsiadem nie zazdroszczę.
Jaipur mój M. ostatnio zadeklarował sie że jak zaczniemy się budować to też rzuci, ale mi jakoś ciężko w to uwierzyć.
Ale mi się nic nie chce a jeszcze musze łepetynkę umyć yhhh;

Andzia - ojj kochana z chęcią byśmy Was odwiedzili ! :)) zaraz sprawdzę ile km mamy do Ciebie :)))
Alex- super ciesze się ! :)

edit: ojj Aniu jest tych km trochę ... :((( a szkoda ale obiecuję że się spotkamy :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry