reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hej Ciotki:)
Styna Ty to sie masz biedaku...Zdrówka dla Nadii
Ypra ciasto super

Ja mam wrażenie że mój ma bez przerwy @ szczególnie jak ja nie mam haha-faceci...

U nas nic ciekawego nadal jestem przeziębiona,no może już trochu mniej. Czuje sie fatalnie ledwo oddycham..
Co doz zachcianek to ja mam niechcianki:) nie jem nic tłustego,słodkiego i tradycyjnie mięsa no i co dziwne do kawy ciągnie mnie zapach ale nie mogę wypić:((

reklama
Ypra ja daje Oskiemu cytrusy zjada ze mna mandarynki i pije sok wycisniety z pomaranczy, ale zaczynalisma od jedego kawaleczka mandarynki zeby zobaczyc czy nie bedzie jakiejs reakcji.

Alex buziaczki dla Oliwierka :*

A i jeszcze kompa dorwałam dziś:-). Normanie bym już spała, bo zasnęłam z Mają, ale kazałam się budzić na Kuchenne Rewolucje, bo dziś moja ulubiona knajpa, a i fajnie bedzie swoich Ziomków w TV obejrzeć :tak:

Alex, udanej osiemnastki Oliego!

A Przyjaciółki oglądacie? Ja się bardzo wciągłam, lecz niestety dziś rewolucje górą, a serial nagram.

Majka wyniki moczu z laboratorium dziś ma że pojedyncze bakterie tylko, ale czekam na posiew.

Maja u nas też ząbkowanie ale przez te zapalenie płuc dostaje na zmianę ibuprofen i paracetamol to jakoś znośnie. Paluszki za to w buzi cały czas i już dawno się tak nie śliniła jak przy tych 3.
Matusia dawaj małej soczek z żurawiny moja Nadia teraz inaczej już wody nie wypije. Kupuję dla niej ten zagęszczany syrop z żurawin z dodatkową wit.c z Łowicza. Pychota no i problemy z pęcherzem się skończyły.

styna syrop to nie sok, to cukier 97% plus farbka plus kwasek cytrynowy plus aromat plus daleko na końcu pare procent soku.Zapytaj się lekarza, to powie Ci gdzie można sobie wsadzić taki "syropek" :sorry2:

reklama
Hej laseczki:)

Madzik smacznego kochana, ja o 10 mam przerwę na drugie śniadania więc zaraz się zabieram:)
Majeczko współczuję kochana, mam nadzieję, że przespałaś się choć troszkę?
Stynka ja też nie daję takich soków. U nas woda rządzi, choć ciągle jestem krytykowana jako wyrodna, zwłaszcza przez mamę swoją:dry:.Od czasu do czasu dam sok malinowy taki który sama zrobiłam lub kompocik domowy z truskawek ale to rzadko.
Alex ściskam Oliwierka na 18, myśmy wczoraj też 18 mieli:-). Ale torcik będzie dopiero w niedzielę:-)

Marti dzisiaj wcina na obiadek ziemniaczki, pieczona rybka+buraczki. Mam tylko nadzieję, że będzie smakować:-).

Kamcia koniecznie napisz tutaj menu urodzinowe Viki. Niedługo mam imieniny i mamy tu w pracy taki zwyczaj <który średnio mi się podoba>, że przynosimy ciasto + wyżerkę. I już się boję czasu spędzonego przy garach bo żadna ze mnie kucharka. A brak pomysłów zupełny.

Do góry