reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

styna zdrówka dla Nadii :*
basiekk no tak nie mogłas się powstrzymać:-D co do koleżanki, to ja rok przed ciążą mówiłam- żadnych dzieci, żadnych ślubów ,żadnych tradycyjnych związków:-D także wiesz, wszystko płynie...
jolek no tato jak co roku, przed świętami rzuca...:-D oby tym razem wyszło na stałe.Ale jest całkiem spoko, tylko czekoladę zajada i nie można go dręczyć za bardzo, bo w depresję chce popaść.A na stacji benzynowej już go znają jak codziennie w nocy przyjeżdza po czekoladę:-p
poziomki ja jestem w szoku jak przeczytałam nowinę a co dopiero Ty i ...Tak sobie pomyślałam... bo wiesz mogą być bliźniaki...;-)

u nas to co zwykle, jutro bibka u kolegi 8mcy, może byc nuda;-) poza tym skusiłam się na zakupy, bo z bodziaków powyrastał.No i kupiłam mu 98 i 104.98 jest idealne.Rosną nam dzieciaki.

reklama
Ooooho ! Widmo blizniakow ... sa jeszcze trojaczki, ....... :rofl2::-D

Styna - a to biedna mala, oby dali Wam porzadny lek i wyslali do domku sie kurowac, trzymam &&&!
Jaipur - kiedy powrzucasz jakies przepisy na swoje pysznosci, hm ???
Jolus - no wierze, wierze :*** ...a nas Polka ostatnio w lazience podgladala!!!:-D
Lepi - jakie fajne sanki! moze tez zamowie, ostatnio jestem w szale zamawiania, a sanki musza byc! tak jak mowisz ;))

Gardlo mnie boli :// , zimno dzis u nas, teraz mgla jest ohydna, ale wyszlysmy podreptac co by sie przewietrzyc i nowe butki zimowe juz ubralysmy Polci.

aaaaaaa Basiek
obiad pycha! juz wczoraj zajadala, bo ciagle glodna byla.
Gratki zabkowe! Nam jeszcze i 3 i 5 brakuje. brrrr.

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny zaczynam się bardziej martwić bo za nic nie mogę jej wcisnąć nic do picia od rana może 100 ml wypiła i zjadła mały serek i to wszystko pielucha prawie sucha. Teraz trochę się rozbawiła ale nie tak jak zwykle że szaleje ale tak spokojnie.
Mówię wam ale się dzisiaj strachu najadłam po 11 ktoś puka do drzwi otwieram a to wnum mojej sąsiadki pyta czy może z telefonu skożystać zdziwiło mnie to ale mówię kurcze może coś się stało i nie ma jak zadzownić poszłam po telefon do kuchni a on mi się do domu władował. Tak mu dziwnie z oczu patrzało. On jest upośledzony lekko umysłowo ale ten wzrok był dziwny jakby jakiś atak choroby czy jakby naćpany był. Zaczał gadać bzdury o Nadię pytać o mnie o to czy jestem samotną matka że chce abym go przytuliła. Byłam opanowana ale powiem wam że bałam się jak diabli. Co z tego że on ma 16 lat jak jest większy odemnie i na pewno silniejszy a moi pozostali sąsiedzi to sami emeryci a ci obok w pracy są. Zaczęłam z nim gadać i powoli przesówać się w stronę drzwi i jak już był za nimi to zamknęłam drzi na klucz i sprawdziłam reszte drzwi w domu na wszelki wypadek. P jak wróci ma iśc do jego babci pogadać co się stało i co robić i czy on może być agresywny.
Poziomki ja na 4 lipca mam termin. No i nie chciałam nic mówić ale też pomyślałam że może teraz dwóch chłopców bliźniaków by ci się przydało;-)

Jezuu, Styna az mnie ciary przeszly! Akcja jak z filmu, albo mogla sie tak skonczyc... Niech P idzie idzie, pogada z nimi, brrrr.
Biedna Nadia tak mi jej zal, uwazajcie na siebie!

Witam.
Przepraszam,że mnie tak mało ostatnio,ale chyba mi wybaczycie. Zawsze po nieobecności staram się nadrobić was :) Ostatnio mam zaliczenia z ćwiczeń na uczelni no i niedługo egzamin na prawko. Trzymajcie kciuki rano 12 grudnia :)
Dziś miałam jazdę (jeszcze 4 razy mam), a w weekend jadę do szkoły.
............U nas chyba jakiś wypadek,bo przed chwilą straż leciała i 2 karetki…. :/
styna o matko! Ja bym chyba nie była taka opanowana! Podziwiam twój spokój! Teraz stresy ci nie potrzebne.
basiekkk ja nie byłam jeszcze na „PRZED ŚWITEM CZ.2”, ale wybieram się w niedzielę wieczorem albo w przyszłym tygodniu. Idę z M, więc zależy to od jego pracy. Ale idę na pewno! I doczekać się już nie mogę J
ypra wow! Lot balonem….to jest coś! Ale nie dla mnie-mam lęk wysokości :p
lepi my też mamy sanki, a oparcie doczepiane dostałam od koleżanki po jej dziecku. W tym roku jak pogoda pozwoli, to młodego powozimy. No i młodą też J
poziomki !!!!!!! GRATULUJĘ!!!!! Ty to jesteś przykład prawdziwej MATKI-POLKI! J No i życzę SYNKAJ
karolka u mnie też buraki pokładzione J
Futrzaczku udanej imprezy u Hani życzę
jolek aż mi ciary wyszły po tej historii z sąsiadką :/ A i widzę,że Igi się rozgaduję,brawo! Mój to cały czas nawija,ale raczej po japońsku :p
Bubbles udanej imprezy z bratem i jego narzeczoną :)
Alex rozumiem twój brak czasu-cierpię na to samo ostatnio :/
Hope studentko gdzie tam balujesz?! Sesji jeszcze nie ma! :p Wracaj tu,no!
Kamcia a ty gdzie??????

Styna buziaczki dla Nadii, mam nadzieje ze juz lepiej. A przezycia to mialas niezle...

Jolus no jeszcze nie ale zaraz ide :szok:

Poziomki trzymam kciuki za to zeby jednak chlopiec byl i tyllko jeden ;-)

Czekolady chce !!!!!!!!!!!!!

Lepi no przecież nie będę się rzucać z balkonu ;-):-p
Super sanki, już sobie wciągnęłam na listę do zakupienia:) A jak tam kontrola poniedziałkowa wypadła???

Poziomka a ja już na FB transparent chciałam zrobić :-p Nie przejmuj się, mój młody ponad tydzień chodził spać koło północy. Wczoraj już poszedł normalnie, zobaczymy jak dziś będzie bo właśnie M go szykuje do spania.

Jaipur a co zapasu sobie nie może zrobić tej czekolady tak jak Ty kiedyś zapas żelków zrobiłaś:)
Ja Poziomce też o bliźniakach mówiłam to stwierdziła że nie możliwe :-D

Maja w łazience powiadasz :-D
U nas też zimnica. Wybraliśmy się na piechotke do sklepu,ale w drodze powrotnej prawie pod samym domem ryk był i ręce w górze,musiałam nieść gluta małego :/

Styna i co Wam lekarz powiedział???
Współczuję akcji z sąsiadem:baffled:

Persefona widzę myślami Cie przyciągnęłam:) A teorię masz już za sobą na prawko, czy wszystko razem zdajesz??
Igi tez gada po chińsku. Koleżanka wpadła dziś na chwilkę i tak się rozgadał,że aż się zapluł. Kazała mi tłumaczyć co on mówi ale ja ni w ząb nie rozumiałam:)

Zmiana pogody idzie bo kolano mnie nawala, nie wiem co mam normalnie z nogą zrobić
:eek: Do tego @ nadchodzi i pożarłabym coś ale co to sama nie wiem :/

reklama
Do góry