reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witam się i ja.
Fajnie bo jutro wolne, z piątkowego urlopu raczej nici:confused2:, ale zobaczymy jeszcze. Dużo muszę dzisiaj zrobić więc uciekam.
U nas po staremu

Futrzaczku szerokiej drogi

Witam sie
u mnie brak humoru totalnyyyyyyyyyyy wiec nie bede nic pisac
:/

edit:
Taaaaaa... ta skleroza ciazowa to mi do dzisiaj zostala .... dosc powszechne zjawisko sadzac po opiniach kolezanek ..

a to Ci skleroza styna:-D haha dobrze że zadz\wonili :-p
futrzaczku szczęśliwej drogi
alex ja myślę że na rączki zimne nie ma reguły... moje dziewczyny mają tak ze Emka nawet jak nie ma rękawiczek to ma ciepłe raczki a Vi zimne , jak mają rękawiczki jest to samo :-p moze jest tym typem z zimnymi dłońmi ;-)
majapolka u mnie humor taki sam , ale dzisiaj mam @ dostać więc nie ma się co dziwić .. lepiej ze mną nie rozmawiać bo wzrokiem zabiję :-p

dziewczynki już przebrane na halloween ... i tylko czekamy do wieczora.. jeszcze musze zakupić gdziś farbki do twarzy bo zapomniałam sie i nie kupiłam wcześniej :/
więc trzeba będzie jechac do sklepu ... mam nadzieje że jakieś kupię .. a jak nie to pozycze od sąsiadki sobie :-p haha

Witam i ja z kawką i wafelkiem w czekoladzie na dokładkę:p Przepraszam za wczorajszą nieobecność ale humor miałam kiepski:( Dziś już trochę lepiej, ale w głowie jeszcze pewna rzecz mi siedzi :(
Teraz czekam aż młody spać pójdzie ale jak pytam czy idziemy spać to kiwa że nie! mam nadzieję że pogoda się nie zepsuje i pójdziemy podreptać sobie na dworek:)

Persefona
śliczne suwaczki:) No to Gabi pierwsze miłostki przeżywa. No to teraz matka odkładaj na weselisko:):)

Maja jak Polka niegrzeczna to przyślij ją na kilka dni do mnie z Igorkiem sobie pobroją:)
Brak humoru, czyżby małż nie przyjechał??

Styna może to nie paskudztwo tylko zmiany ciążowe Cię dopadają.
He he śpiączka i skleroza Cię dopadły. A w pracy już wiedzą o ciąży???

Basiekk
szybkiego powrotu do zdrówka dla taty. Marti aparatka dziadka naśladuje:)

Poziomka a co Wy TV nie macie że dziewczyny przed kompem siedzą?? Co tam u Gosi słychać, jak ona się czuje i jak tam bez rodziców jej u babci??? Daleko M ma do pracy że szukacie chawirki??

Bubbles
a gdzie na tą farmę po jajeczka jeździcie??

Futrzaczku udanego długiego weekendu. Uważajcie na siebie:*

Ypra
super,że z noskiem Krzysia już lepiej. A jak Ty się miewasz??

Alex komu się mandat oberwało Tobie czy mężowi?? Fajniutko że Olinek grzeczny. Z tymi rękawiczkami nie doradzę, my jeszcze nie nosimy.

Madzik a jak tam Julko po nieobecności w żłobku się odnalazł i jak Ty się czujesz lepiej już??

Jaipur
dzięki za wczoraj :*:*

U nas wszystko wskazuje że M ma piątek i sobotę wolną... nie wiem co my będziemy robić przez tyle dni razem w domu:sorry: :-D

Witam z pracy dzisiaj nie zapomnialam przyjsc:D
Jolek wiedza bo w mojej pracy musze odrazu powiedziec dla bezpieczenstwa. Gratuliwali mi bardzo i zycza chlopaczka tym razem. Pewnie masz racje to zmiany ciazowe oslabienie i cholerna sennosc. Wczoraj o 21:30 zasnelam. Poszlabym wczesniej bo mi sie oczy zamykaly ale mialam kilka rzeczy do zrobienia.

Ale tu pustki,czyżby się wszystkie gdzieś rozjechały??? My już po spacerku, po zakupkach. Tata szybciej z pracy wrócił i zabawia syna:)

Styna trzymam kciuki żeby się udało pracować do maja :)

reklama
Do góry