reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się,
Krzyś spędza czas z tatą, mam chwilę czasu
Dzień szybko minął, byliśmy na szczepieniu.
Alex zauważyłam, że Krzyś ma zimne rączki i dopiero jestem na etapie poszukiwań rękawiczek w szafie. Ciekawa jestem czy nie będzie miał nic przeciw.

reklama
Alex zabierz mu kieszonkowe nie będzie miał z czego płacić to zacznie jeździć jak człowiek :-p:-D

Ypra mój młody też właśnie spędza czas z tatą (czyt. śpią obydwoje już od po 19tej ) :-D

Ja sobie ucięłam rozmowę telefoniczną z koleżanką i teraz dumam co by tu porobić :confused2: Miałam obiad na jutro gotować ale się mnie odechciało :/

Nocdobra
:)

Jolek
- no nie przyjechal.... bedzie za tydzien.

Polka przechodzi jakies apogeum swojego zachowania czorciarskiego, juz 3 dni rozrabia na maksa, ja mam nadzieje, ze to przejsciowe ..... nie? łudze sie? to nie jest przejsciowe? aha.

My tez nie lubimy rekawiczek, a czapka jedyna o jaka sama poprosila zeby jej zalozyc, w jakiej przeglada sie w lustrze i w jakiej zaciesza z siebie na maksa to ta: :-)

Zobacz załącznik 512222Zobacz załącznik 512223

Witajcie.
Tak, tak jolek. Pewnie dziś wiele osób wyjechało na groby bliskich. To dzień takiej zadumy nad własnym życiem i wspominanie bliskich, którzy odeszli.Mi najbardziej na myśl przychodzi były szwagier mojego M, który w tamtym roku odebrał sobie życie...Ciężko mi jak o nim wspomnę i nie potrafię tak po prostu zapalicz znicza i odejść-musze chwilę postać przy jego grobie....
My byliśmy wczoraj na grobach moich dziadków,cioci i wuja. Dziś jak się ściemni to idziemy tu na pobliski cmentarz zapalicz znicza i pomodlić sie w ciszy i skupieniu. Wbrew pozorom - cmentarz wieczorem ma swój urok i niepowtarzalny klimat. J
Życzę spoju i wyciszenia wszystkim w ten dzień i zapalam znicz dla wszystkich z rodzin, którzy odeszli
znicz.gif

My też byliśmy na grobach u M bliskich, a potem pojechaliśmy na kawę to jego ojca. Młody dziś maruda cały dzień się daje we znaki i u dziadków też pokazał humorki :/

Maja Pola super wygląda w tej czapie :-)
My niestety nie byliśmy na grobach bliskich :-(Strasznie boleję nad tym, że daleko i w różnych miejscach. Mamy ich za to w sercach i pamiętamy w modlitwie. Chodzimy na warszawskie cmentarze i zapalamy znicze na grobach, których nikt nie odwiedził.

I po wizycie rodziny. Dziś odwieźliśmy brata na lotnisko do Modlina. Przejeżdżaliśmy obok cmentarza - ciemno, znicze zapalone. Przytrzymaliśmy się na chwilę...

Witam wieczornie. Ja juz kilka lat nie bylam w swieto zmarlych na grobach. Poprostu nie mam jak pojechac w tym okresie ale pamietam i w sercu sie modle za nich.
Wczoraj Nadia rozdawala dzieciom cukierki i papa im robila. Tak jej sie spodobalo ze brala dwa cukierki w reke i leciala do drzwi i sama sobie pukala:)

reklama
Witam się.
Jolek, Julek póki co jeszcze w domu siedzi:) Dziadek ma wolne, więc postanowił wnuka niańczyć:) W poniedziałek wraca do żłobka, zobaczymy jak będzie.
A ja się czuję duużo lepiej, dziękuję kochana :* Dziś wieczorem mam ostatni antybiotyk do wzięcia i mam nadzieję, że na jakiś czas choróbska dadzą nam spokój.

Wczoraj mieliśmy cały dzień w biegu, mamy w sumie 5 cmentarzy do odwiedzenia, a na ten ostatni i tak nie dotarliśmy, bo tak deszcz padał, że skrajną głupotą by było młodego w taki deszcz na wycieczkę po cmentarzu zabrać.

Za to wieczór miałam z małżem miły;-):-D

Do góry