Hejka. Witam się przy kawusi Zostało mi podłogę jeszcze pomyć ale to za chwilę. Pomiary elektryczne już porobione więc nie musimy już kiblować w domku.
Nocka dziś ciężka za nami. Młody po 1szej z płaczem wstał.Nad ranem też popłakiwał. Nie wiem co było przyczyną:/
Ypra a ławę to Wy macie, bo od dziś w biedronie są do kompletu do tej komody co kupowaliście by pasowała
Styna no to dziadki pewnie przeszczęśliwi z przywitania. Super,że z wałóweczką i prezentami przyjechali.
Maja Basiekk ja widzę,że z Was to kuchareczki wpraszamy się na obiadek kiedyś
Madzik widać antybiotyk działa. Super
Lepi znowu kontrola u Was, Wy to macie przerąbane
Futrzaczku poszperam jeszcze w necie, jak nie znajd to się uśmiechnę. Na tych torentach co ja jestem nie ma Chodakowskiej.
Nocka dziś ciężka za nami. Młody po 1szej z płaczem wstał.Nad ranem też popłakiwał. Nie wiem co było przyczyną:/
Ypra a ławę to Wy macie, bo od dziś w biedronie są do kompletu do tej komody co kupowaliście by pasowała
Styna no to dziadki pewnie przeszczęśliwi z przywitania. Super,że z wałóweczką i prezentami przyjechali.
Maja Basiekk ja widzę,że z Was to kuchareczki wpraszamy się na obiadek kiedyś
Madzik widać antybiotyk działa. Super
Lepi znowu kontrola u Was, Wy to macie przerąbane
Futrzaczku poszperam jeszcze w necie, jak nie znajd to się uśmiechnę. Na tych torentach co ja jestem nie ma Chodakowskiej.