reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witajcie :-)
Futrzaczku ostatnio kilka razy trafiłam na Chodakowską w pyt.na śniadanie, bardzo mi się podoba sposób prowadzenia, motywujący. Wypróbuję potem.
Madzik kciuki zaciśnięte!
Persefona zdrówka i udanej imprezy!
Basiekk ja całkowicie zapomniałam o zmianie czasu, ależ czas leci. Jak ja nie lubię, jak tak szybko ciemno się robi, brrr.
Bubbles pychotka. Ja zazwyczaj robię w kawałkach, ale dziś wieczór starłam. Podgotuję i będzie na jutrzejsze naleśniki.
Maja biedna Pola :-( Niech się szybko goi! Ale pyszności narobiłaś :-)

Popijacie kawusię, a ja dziś zajadałam ciasto czekoladowe i popijałam czekoladą na gorąco. Nie ma jak podwójna dawka czekolady :-D Ależ miałam zastrzyk energii, wzięłam się odrazu za robotę.
Mąż mi przypomniał, że nasze łoże ma pusty pojemnik i zabrałam się za pudła z salonu. Zanim tam kupimy meble, to części się już pozbędziemy i nie będą tak straszyły.

Witam!
Pisze tylko, ze nadrabiam Was i dzisiaj juz nie dam rady nic napisać, może jutro z pracy uda mi sie naskrobać trochę.
Buziaczki

Witam u nas dzień pełen wrażeń dla Nadii. Prosto z lotniska pojechaliśmy po nią jak zobaczyła dziadków to biegiem pobiegła i na szyję się rzuciła im. Okazało się że nam wałówkę przywieźli i małej ciuchy i zabawki. Dostała też kombinezon dwu częściowy jest super(dziadek wybierał)
Maja Nadia uwielbia gołąbki szczególnie z sosem grzybowym mniam
Persefona Madzik zdrówka:)
Jolek urzędy jak ja tego niecierpię tutaj jest to tak fajnie rozwiązane że dzwonisz przysyłają ci druki wypisujesz i do domu ci przysyłają wszystko co potrzebujesz 3 dni góra wszystko gra (jak przysyłają druk to jeszcze z reguły opłaconą kopertę)

Styna ale super, az mi lezka sie zakrecila < o tej porze ost.tak mam :confused: > <aaa pms!> haha, jak Nadia dziadkow powitala ;)))
Milego czasu Wam zycze. Polka tez dostala kombinezon...... mooooze na nast.rok bedzie dobry-taki duzy! Ale najbardziej ucieszyl ja kotek miauczacy chodzacy, uwielbia kotki ;)

Jolus
az tak duzo tego nie nagotowalam ;P ,,,,,,,,, ale chcialam jeszcze ciacho zrobic, o to: Ale Babka!!! i robi to co lubi:): Szybkie ciasto Pani Weroniki
bo renklody dzisiaj na ryneczku kupilam, no ale czasu braklo, sil tez.. zreszta jak zobaczylampotem, ze trzeba ucierac to brrrrrrrrrrrrr, nie cierpie tego, omijam takie przepisy, no ale musze zrobic to ciasto! Moze Basiekk mi jutro pouciera??:-):-) bo ona lubi :tak::-p

Spadam w koncu po prysznic, marze o tym juz od 2 godzin, ale Polusia cos dlugo i slabo zasypiala i poplakiwala, pewnie przez ten upadek ...

Hej kochane:-)
Majcia z miłą chęcią Ci poucieram:-), tylko Ty zaopiekuj się Kluską ok? Pysznie u Ciebie, poważnie, tyle pyszności naraz. I podziwiam, że dałaś radę wszystko zrobić z Polcią, mi jest ciężko z małą, choć angażuję ją jak mogę to jednak podbiega ciągle i na rączki. I jeszcze dwa rodzaje gołąbków mniam. Ja kiedyś też jak Ty robiłam, że dla młodej z cielęcinką, ale ostatnio odważyłam się ze zwykłym mielonym, tylko nie takim gotowym ze sklepu, tylko kupiłam u nas u rzeźnika kawałek łopatki i sama zmieliłam. Mała się zajadała, my zresztą też. A włoska kapusta na gołąbki jest idealna tez tylko z włoską robię.
Chyba na przyjazd męża takie pyszności, prawda?? Buziam Polcię w guziolka:)
Styna super, że już rodziców masz:-)

Za mną ostatnio chodzi szarlotka Majki, chyba zrobię na weekend:-). Dawno nie robiłam.

Witam się ze śniadaniem w garści.
Ależ mi Maja z Basią narobiły apetytu na gołąbki... Nie chce mi podesłać któraś? Bo zjadłabym chętnie, ale jak pomyślę o tej robocie... :-)

Ja w pracy, czuję się lepiej, mogę w miarę normalnie mówić i prawie normalnie jeść, więc jest luksusowo:)
Julek w domu kuruje się z babcią i nabiera sił na pójście do żłoba. Mam nadzieję, że choróbska dadzą nam spokój na jakiś czas.

Miłego dzionka kochane!

Witajcie babki,
właśnie czekamy z kumplem na kontrolę naszego działu :baffled:

maja - za mnie zawsze mikser uciera ;-)
ale pyszności robiłaś, mniam

A mielone z ładnej łopatki, szynki, karkówki już dawno Zośce dawałam - uwielbia mięsko. Cielęcinki nie kupowałam, bo raz że ciężko dostać, dwa - dla mnie za droga:zawstydzona/y:, no chyba, ze gotowe słoiczki kiedyś z cielęcinką.

na razie tyle, bo skupić się nie mogę przez tą kontrolę...

Ostatnia edycja:
Hej laseczki

Basienko
nie nie nie to ja Ciebie poziwiam ;)), jak po pracy pichcisz pysznosci tyle i jeszcze masz czas na ksiazke!!! bo ja uwielbiam czytac, a czasu znalezc i sily nie moge na to... szarlotka dobry pomysl, tez dawno nie robilam, a teraz jabluszka pyszne!
Z Pola robota tez ciezka i sajgon,,,, polowe zrobilam jak ona spala.
Malz za tydzien bedzie, zamrozilam maly pojemniczek farszu wiec moze cos mu tam zawine jak przyjedzie ;P

Lepi - otoz to... moj mikser nie ma ucierajacych koncowek :confused2::-(

Cieleciny to jakies 20, gora 20pare deko kup.wiec to nie majatek, a lopatke tez kupilam, a pani mi zmielila na miejscu u rzeznika, bo ostatnio mielilam sama w domu i dziekuje bardzo..

Madzik super, ze juz mozesz troche odetchnac!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej :-)

ula la jakie pyszności z rana :-)

Joluś- z chęcią bym Ci zgrała ale ja nie mam nagrywarki w kompie i ogólnie kolega nagrał mi to na płytce dvd bo sobie wolę na tv odtworzyć , ale wiem , że kolega miał to z tego Największy darmowy katalog torrent - TnT TorrenT , daj znać jak znajdziesz jak nie to ja go poproszę to mi nagra jeszcze raz i Ci wyślę wszystkie 3 ok ? :-)
Lepidoptera
- trzymam kciuki za kontrolę &&&& daj znać po :tak:
Miłego dnia kochane :*

Do góry