reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka. Witam się przy kawusi:) Zostało mi podłogę jeszcze pomyć ale to za chwilę. Pomiary elektryczne już porobione więc nie musimy już kiblować w domku.
Nocka dziś ciężka za nami. Młody po 1szej z płaczem wstał.Nad ranem też popłakiwał. Nie wiem co było przyczyną:/

Ypra a ławę to Wy macie, bo od dziś w biedronie są do kompletu do tej komody co kupowaliście by pasowała:)

Styna no to dziadki pewnie przeszczęśliwi z przywitania. Super,że z wałóweczką i prezentami przyjechali.

Maja Basiekk ja widzę,że z Was to kuchareczki wpraszamy się na obiadek kiedyś:)

Madzik widać antybiotyk działa. Super:)

Lepi znowu kontrola u Was, Wy to macie przerąbane:(

Futrzaczku poszperam jeszcze w necie, jak nie znajd to się uśmiechnę. Na tych torentach co ja jestem nie ma Chodakowskiej.

reklama
no, całe szczęście już po kontroli, okazało się, że to była taka mała kontrola, bez żadnych protokołów, przygotowująca na masakryczną kontrolę w grudniu - będziemy uznawać nasz powiat za urzędowo wolny od enzootycznej białaczki bydła - wszystko musi być cycuś glancuś.

Nic już mi się nie chce.
Przeziębienie mnie bierze, ale bronię się jak mogę. MOże będzie sam katar;-), ale w pracy co drugi chory i tylko sieją:wściekła/y:

Witajcie. Dopiero odeszłam od garów :/ Zrobiłam ciasto z pierniczkami oraz chałwowo-sezamowe :D Poza tym surówkę porową i 2 sałatki: tuńczykową i groszkowo-pieczarkową. Do tego podam pieczone udka w panierce, schaby z ananasem i zwykłe, gołąbki oraz kotlety z pieczarką :) Zapraszamy na jutrzejsza imprezę urodzinową :D
Słyszeliście o tej zimie?????? Podobno to dzis w nocy ma się ta pogoda zmienić. A co najśmieszniejsze: w górach deszcz, a nad morzem śnieg.
jolus uważaj żeby cię nie zasypało ;) A pytałaś o jazdy - jeżdżę :] ostatnio na placu było juz odrobinkę lepiej :p Jutro mam od 8.00 rano 2 godzinki. A potem przygotowania do imprezy mojej solenizantki. Kupiłam jej cykierki do szkoły i zamowiłam torta z Petshopikiem ;)
A tak poza tym jestem chora.Kicham,smaram i kaszlę :((((
lepi zdrówka życze i takich kontroli jak dzisiejsza :)
madzik u mnie gołąbki jutro na stole :] zapraszam ;]
Maju cieszę się,że wizytacja udana :) i Polka zadowolona

U mnie pada i wieje :/ może cos z tą zmianą pogody jest rzeczywiście :/

wpadam na chwilę,
życzę dużo zdrówka dla zasmarkańców
a dla tych których zasypie śnieg:-p ciepłej herbatki i paputków

dzisiaj kolejna bibka, wykończą mnie;-):rofl2: z młodszym kolegą wrześniowym.Ale nie wiem czy będziemy do niego jeździli, bo wszystkich bije(na szczęście na ciotkę nie podniósł ręki,czy kija) ryczy bez powodu i zajmuje się odbieraniem zabawek,sam sie nimi nie bawiąc.Taki zbój jeden.

Jaipur a myślałam dzisiaj o koledze z września, bo jakoś dawno nie pisałaś o nim.

Perseona o boziu tyle smakołyków
Ja już się pakuję i do Ciebie jadę. A co to za sałatka z groszkiem i pieczarkami???

U nas jak na razie pada ale deszcz:crazy: Za śnieg dziękuje! Ech my jeszcze nie przygotowani na zimę.

Witam się,

w końcu odpisuję.
Jolek dzięki za informację :-) My tę komodę to kupiliśmy Krzysiowi do pokoju. Ławę chciałam do salonu, ale w końcu stwierdziłam, że nie będę zagracać.
Persefona jakie pyszności. Z chęcią z Krzysiem wpadniemy ;-) Trzymaj się ciepło, życzę zdrówka.
My dziś z mężem cały dzień gotowaliśmy i się kłóciliśmy. Co za dzień!
Załatwiłam maszynkę do mielenia mięsa, wpadłam na pomysł, że zmielę orkisz i poszedł wał. Pisałyście o gołąbkach z mięsem. Ja wszelkie farsze mięsne sama przygotowuję tzn.mielę. Na gwałt będę szukała nowej. Napewno zelmera by było łatwiej z częściami.

Hello jest ktos jeszcze???

Ja ogladam z opoznieniem 'kuchenne rewolucje' <czyt bb tzn :pP> i zajadam ciacho! dwa wielie kawaly wsunelam, tak w ramach kolacji, poznej kolacji... Pyszne! super przepis - polecam! dawno mi sie nie udalo tak dobre!

Jolek
ze mnie to zadna kuchareczka,,,uwierz,,,, Basiek czy Persefona to tak, jakie one wielkie imprezy obsluguja!! :szok::rofl2:

Ypra
- haha, fajnie mieliscie, my tez w sumie zawsze sami farsze robimy w domu. a jak tam brzusio?? ;)) kopie juz???:-p

Persefona - zdroooowka!!!

U nas tez po poludniu zaczelo juz padac i wiac, ponoc jakas masakra mala sie zbliza... brrrrr............

My jutro tez bibkujemy, starszy troszku Stanislaw nas odwiedzi po poludniu, ale miejscowy Stanislaw:-D

reklama
majusia współczuję Poli upadku :-( kurde jak tam guziol boli??
ypra mi po gorącej czekoladzie to tylko dać łóżko i od razu zasnę :-p
styna pochwal się kombinezonem :-)
madzik ciesze się że jesteście zdrowsi :tak: i tak jak mówisz oby was choróbska opuściły !
lepi Wy to czesto macie te kontrole co nie?
persefona zdrówka i 100 lat dla solenizantki .. to już 5 urodzinki będa ! jak ten czas leci :-)
daj na odpowiednim wątku ten przepis na schaby z ananasem bo ciekawie brzmi :-p i na sórówkę porową.. o ile wychodzi taka jak kupna :-p hihih
bo ja uwielbiam a u nas takich nie mają :-(
jaipur no to my też mamy takich towarzyszy i ja staram sie unikać z nimi kontaktu ale mamusia sama do nas puka .. więc nie wyganiam :/ ale u mnie to sama zwracam uwagę na zachowanie.. nie raz Vi została popchnięta np gdy sie mnie o coś pytała... a póxniej się uczy :sorry:

a ja dzisiaj pyzy na parze robię drożdżowe... jeszcze mi 15 do uparowania zostało a już jakieś 20 za mną :-) będzie wyżerka na jakieś 2-3 dni :-D

ale jak się walnę spac to nie wstanę :-p

Ostatnia edycja:
Do góry