Witajcie
U nas pogoda ładna,więc korzystamy (spacery, grzyby, pranie
). Jutro pędzę na zajęcia,więc znowu mnie nie będzie. A swoją drogą -
Hope się chyba integruje za mocno ze studentami, bo też zniknęła
W przyszłym tygodniu mam kolejną jazdę, szczepienie młodego i przygotowania do urodzin Gabi. Znowu latane. Muszę poszperać jej za prezentem. Marzy jej się pościel w zwierzaki LPS. Na razie oglądąłam na allegro. Muszę jeszcze pomyśleć o prezencie dla małego Filipka, bo tydzień później ma chrzciny. Wstępnie myślałam o krzesełku do karmienia. Zobaczymy co na to M.
styna, ypra, lepi witajcie wśród ulubieńców "NIeeeeeeee"
Mój przy tym kiwa tak głową,że o dziwo prawie obraca ją wokół szyji
jolek powodzenia u dentysty. A swoją drogą czemu tak wcześnie wybierasz się z Igorkiem? Coś nie tak w jego uzębieniu? Pytam, bo my byliśmy niedawno na pierwszej wizycie ale z Gabi, bo jej krzywo ząbek rósł. A przy okazji ma wszystkie piątki do leczenia
Ale dała sobie zrobić pierwszy ząb,więc OK.
Maja ja tez wczoraj byłam na grzybkach. Uzbierałam trochę podgrzybków i kilka maślaczków. Ale ludzi więcej jak grzybów
Alex u nas czwórki wyszły wszystkie, ale teraz chyba idą trójki, bo młody puszcza ślinę strugami i cały czas tam coś palcem majstruje
jaipur ciekawe czy Juniorek załapie od taty jak to się robi
Futrzaczku podziwiam zapał w ćwiczonkach i trzymam kciuki za efekty &&&&&
styna dobry sposób na telemarketerów
poziomki nie przejmuj się.Dziennikarze żyją tanimi sensacjami, bo ludzie kupują takie pierdoły i czytają, a jaka jest prawda to sami wtajemniczeni wiedzą najlepiej. Udanego wyjazdu i zdrówka dla Gosi.
Co do afery żłobkowej.....Nie mogłam obejrzeć do końca tego reportażu, bo mam za słabe nerwy. Straszne! Tylko tyle powiem. I jak to mogło być niesprawdzone, skoro dwie panie po technikum chemicznym wzięły się za opiekę?! Chore!
Lecę się spakować na jutro. Miłego wieczoru!