reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Dopiero teraz się witam,
piękna pogoda za oknem, aż żal siedzieć w pracy:-(
Jolek - zdrówka!

Kto może niech korzysta z pogody ;-)

Wracam do zajęć:baffled:

edit: Jaipur - udanej imprezki, pozdr dla Gag. U nas mała robi na nocnik tylko jak ją wysadzamy - nic nie ewoluuje w tej kwestii, nie umie pokazać, ze jej się chce, chyba że zapytam a akurat chce się kupę, to widzę po reakcji, ze tak.

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka.
Jaipur
masz rację pogoda cud miód aż się ciepło na duszy robi:) Udanej imprezki. wyściskaj Stacha pozdrów Gag i przekaż że my tu z miotłą na nią czekamy...tyłek przetrzepiemy za nieobecność!!!
Zastanawiałam się właśnie jak tam u Was z tym sikaniem jest. A w dzień normalnie woła??

Lepi weekend przed Tobą więc też masz okazję skorzystać z super pogody :)

Basiekk jeszcze półtora godzinki i laba:):)

Futrzaczku a no porażka. Na pewno nikomu nie polecę tej firmy!!!

Alex u nas też hurtem czwórki i trójki wychodziły. ale dobrze, szybciej z głowy będzie.

Uciekam bo młody mi właśnie nasmrodził pod nosem:baffled:

Aaaaa zarejestrowałam dziś Igora na przegląd paszczy do zębologa. 9.11 wizyta i aż się boję:/

jolek najbardziej wołał zawsze rano, stał zaspany i "sisi" i pokazywał na nocnik z łóżeczka.A teraz tak nie robi już:confused: tylko zsika się w pieluszkę i pokazuje na nią i mówi "sisi tam" W dzień to różnie, zazwyczaj przy kupsztalu mówi "khupka" i chowa się gdzieś, albo idzie do nocnika i wchodzi do niego nogami( zganiam to na nauki starego "jaki sikać" bo juniorek pobiera co jakiś czas nauki jak zawędrują z ojcem do wc.). Jedyny plus ,że rano o 5 nie robi już w nocy kupsztina i to go nie wybudza, dzięki czemu śpi do 8.

Witajcie :)
U nas pogoda ładna,więc korzystamy (spacery, grzyby, pranie :p ). Jutro pędzę na zajęcia,więc znowu mnie nie będzie. A swoją drogą - Hope się chyba integruje za mocno ze studentami, bo też zniknęła :p
W przyszłym tygodniu mam kolejną jazdę, szczepienie młodego i przygotowania do urodzin Gabi. Znowu latane. Muszę poszperać jej za prezentem. Marzy jej się pościel w zwierzaki LPS. Na razie oglądąłam na allegro. Muszę jeszcze pomyśleć o prezencie dla małego Filipka, bo tydzień później ma chrzciny. Wstępnie myślałam o krzesełku do karmienia. Zobaczymy co na to M.
styna, ypra, lepi witajcie wśród ulubieńców "NIeeeeeeee" :p Mój przy tym kiwa tak głową,że o dziwo prawie obraca ją wokół szyji ;)
jolek powodzenia u dentysty. A swoją drogą czemu tak wcześnie wybierasz się z Igorkiem? Coś nie tak w jego uzębieniu? Pytam, bo my byliśmy niedawno na pierwszej wizycie ale z Gabi, bo jej krzywo ząbek rósł. A przy okazji ma wszystkie piątki do leczenia ;) Ale dała sobie zrobić pierwszy ząb,więc OK.
Maja ja tez wczoraj byłam na grzybkach. Uzbierałam trochę podgrzybków i kilka maślaczków. Ale ludzi więcej jak grzybów ;)
Alex u nas czwórki wyszły wszystkie, ale teraz chyba idą trójki, bo młody puszcza ślinę strugami i cały czas tam coś palcem majstruje :p
jaipur ciekawe czy Juniorek załapie od taty jak to się robi ;)
Futrzaczku podziwiam zapał w ćwiczonkach i trzymam kciuki za efekty &&&&&
styna dobry sposób na telemarketerów :p
poziomki nie przejmuj się.Dziennikarze żyją tanimi sensacjami, bo ludzie kupują takie pierdoły i czytają, a jaka jest prawda to sami wtajemniczeni wiedzą najlepiej. Udanego wyjazdu i zdrówka dla Gosi.

Co do afery żłobkowej.....Nie mogłam obejrzeć do końca tego reportażu, bo mam za słabe nerwy. Straszne! Tylko tyle powiem. I jak to mogło być niesprawdzone, skoro dwie panie po technikum chemicznym wzięły się za opiekę?! Chore!
Lecę się spakować na jutro. Miłego wieczoru!

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny :-)
Pogoda cudowna, niech tak trzyma jak najdłużej.
jolek a to ci lipa z tą netią. Życzę Wam zdrówka! Podłączam się pod pytanie odnośnie dentysty ;-)
lepi nasz to nawet nie chce być posadzony na nocnik. Krzyczy nieeee i ucieka. Raz mi się ostatnio udało, jak najpierw posadziłam misia.

Miłego weekendu :-)

Jejku jaka tu cisza. Gdzie się wszystkie podziały??? Jaipur imprezuje więc jest wytłumaczona.

Persefona masz rację z tą integracją Hope :p Widzę wydatki Wam się szykują niemałe.

Ypra Igor tak ładnie siedział i robił na nocnik a teraz jak go sadzam to jest ryk i od razu ucieka:(

Dziewczyny idę z Igim do dentysty bo po tym upadku ze schodów we wrześniu ukruszyła mu się jedna jedynka. Zresztą już wcześniej planowałam iść z nim ale jakoś zebrać się nie mogłam. Ma jakieś przebarwienia właśnie na tych górnych jedynkach. Nie wiem czy nie doczyszczamy czy coś się dzieje więc chcę to sprawdzić dla swojego spokoju.

Wydaje mi się,czy Madzik nam zaniknęła???

Ostatnia edycja:
no my już po imprezce.Krajobraz po bitwie...;-) PA190098.jpg

Witam. Hmmm tak teraz myślę i nie wiem co dzisiaj robiłam ale jakoś nie było czasu. Muszę pochwalić że mamy nową 4 na dole.
Co do nocnika u nas też nocnik jest do zabawy ewentualnie jako kapelusz no ale jak przychodzi co do czego to i chcę ją posadzić to odrazu ryk.

Hej Cioteczki:-)

kaffe for dig:-D kawka czarna.jpg

U nas piękna pogoda,na mieście letni klimat kafejki pootwierane:-)
Po tych podróżach,stresach i nie wyspaniu jesteśmy smarkate a facet ,który wiezie nam rzeczy miał awarie samochodu i mamy tyle ciuchów co na sobie:-D:wściekła/y:
Dzieciaki super sie zaklimatyzowały broją nie mniej niż zwykle:laugh2: 2 dni łazilismy po miescie,bede miała poślady jak JL:-D

reklama
Hejka:)
I ja sie witam z kawusią:)
Pranie powieszone, posprzątane mieszkanko, zaliczony pierwszy spacerek, a teraz chwila laby.
Jolek a mocno sie Igorkowi ukruszyła ta jedyneczka?
Poziomki super, ze u was ok, a z tymi ciuchami to rzeczywiście macie problem, oby Wam szybciutko dowieźli ekwipunek:) A jak Gosia?

Do góry