reklama
Jolek Nadia wrócila o 6:30 zadowolona. Opiekunka kupila kazdemu dziecku po maskotce jej sie dostal lew i biega z nim w kólko i krzyczy "wrrrr" i jak spytam jak lew robi tez jest "wrrr". Jedynie to w drodze powrotnej uciela se drzemke i z tata siedziala do 22 i sie bawila.
marzena9
Fanka BB :)
Dzien dobry
Słońce sobie u nas poszło w diabły. Nie pada ale chmury takie, że szok.
Witam się nad poranna kawą i pudełkiem malin.
Joluś jak ja pracuję to Mati zostaje z siostrą męża. A Paula miała przedszkole zamknięte tylko w lipcu i teraz normalnie chodzi
Wiecie jak mi się dzisiaj nie chce pracować... :-(
Słońce sobie u nas poszło w diabły. Nie pada ale chmury takie, że szok.
Witam się nad poranna kawą i pudełkiem malin.
Joluś jak ja pracuję to Mati zostaje z siostrą męża. A Paula miała przedszkole zamknięte tylko w lipcu i teraz normalnie chodzi
Wiecie jak mi się dzisiaj nie chce pracować... :-(
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Dzień doberek!
Stukam się kawusią :-)
Joluś- ohh Ty mordo moja ! :* dziękuje :*
Marzenka- hej kochana! ależ Cię straszecznie dłuuugo nie było! ale miło i fajnie że wróciłaś widzę że koleżanki Cię już atakują hie hie fajnie z tym "kącikiem: leśnym a w Egipcie jak było ? maluchy dały radę ? ogólnie jak wrażenia ?
Lepidoptera- współczuję zapieprzu w pracy ... :*
Jaipur- a gdzie Wasz tata wybył ? hmmm imprezka babska !? super!!!!!
Styna- ale czadowo ma ta wasza Nadia w przedszkolu ! wycieczki tu i ówdzie ... Szymcio mój wiele starszy i tylko zaledwie raz byli gdzieś dalej z grupą
a My w środę byliśmy w Juraparku w Krasiejowie super tam jest zdecydowanie polecam! oczywiście najwięcej atrakcji jest dla dzieci ale przecież strasznie cieszy jak potem widać jakie są wymęczone i dziękują za to że tu przyjechaliśmy! ;-)
Stukam się kawusią :-)
Joluś- ohh Ty mordo moja ! :* dziękuje :*
Marzenka- hej kochana! ależ Cię straszecznie dłuuugo nie było! ale miło i fajnie że wróciłaś widzę że koleżanki Cię już atakują hie hie fajnie z tym "kącikiem: leśnym a w Egipcie jak było ? maluchy dały radę ? ogólnie jak wrażenia ?
Lepidoptera- współczuję zapieprzu w pracy ... :*
Jaipur- a gdzie Wasz tata wybył ? hmmm imprezka babska !? super!!!!!
Styna- ale czadowo ma ta wasza Nadia w przedszkolu ! wycieczki tu i ówdzie ... Szymcio mój wiele starszy i tylko zaledwie raz byli gdzieś dalej z grupą
a My w środę byliśmy w Juraparku w Krasiejowie super tam jest zdecydowanie polecam! oczywiście najwięcej atrakcji jest dla dzieci ale przecież strasznie cieszy jak potem widać jakie są wymęczone i dziękują za to że tu przyjechaliśmy! ;-)
cześć laseczki,
u nas pogoda ładna, więc zapraszamy
poza tym to rano byliśmy u lekarza, a teraz mama siedzi w pracy.I strasznie mi się nie chce(piątek dodatkowo mnie demotywuje).
futrzaku nasz tata na turniej swój, tym razem za pieniądze(płacą mu za samą grę plus extra za osiągi).
No ale trochę nam smutno,że jesteśmy sami.
lecę po kawkę
u nas pogoda ładna, więc zapraszamy
poza tym to rano byliśmy u lekarza, a teraz mama siedzi w pracy.I strasznie mi się nie chce(piątek dodatkowo mnie demotywuje).
futrzaku nasz tata na turniej swój, tym razem za pieniądze(płacą mu za samą grę plus extra za osiągi).
No ale trochę nam smutno,że jesteśmy sami.
lecę po kawkę
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Jaipur- hmm przepraszam ale chyba kiedyś coś przeoczyłam bo nie kojaże o jaki turniej chodzi ? a daleko poleciał ? i zawsze jest trochę smutno
reklama