reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam sie
W koncu poczytalam maj, ale juz nic nie pamietam, jestem tak zmeczona ostatnimi 2dniami, ze chyba padne zaraz na twarz.. i slysze ciagle 'mama mama mama mamam mamamam mamam mama mama ' ............... Terromiś poszedl spac po 22!
Po szczepieniu okej, zadnej goraczki i zadnej sennosci, jak zawsze, drzemke se walnela poznym popoludniem..

Heehehe Jolus widzialam Twoje pytania :))) wiec tak, siostra wrocila juz do domu, na stale, wystraczy wakacji i podrozy zycia, jeszcze ukonczenie studiow przed nia.. ja posiedzialam za dlugo troche, ale tak wyszlo, w sumie dobrze, ze juz wrocilysmy i udalo nam sie :p no ale cudow nie ma. i nie wiem co tam jeszczcze pisalas :p :****

Styna Ty sie odzywiasz po nocy zas! ja caly tydzien bez auta :/ musze cos pokombinowac z tym naszym spotkaniem, jaki dzien by Wam odpowiadal najbardziej?

reklama
Bry:-)

My mamy długi weekend, balujemy i lenimy się ostro od wtorku:-)
A jutro nad morze :confused2: Ciężki dzień będzie :cool:

Maja oby bez ekscesów po szczepieniu, efekty mogą pojawić się dopiero po 5-7 dniach, typu wysypka lub gorączka.

Miłego weekendu :-)

Witam mój łobuz mnie wykończy pranie mi z suszarki pościągała:confused2:
Maja od pon do piątku nie ma to dla nas znaczenia jak ci wygodniej:tak: Jeden dzien tylko ide do fryzjera ale siorka mi jeszcze nie powiedziala na kiedy mnie zapisała.

Hejka :-)

witam się kawusią :tak: między sprzątankiem :)

Pogoda cudna i jak Filiś wstanie to idziemy na spacerek , a po południu podjedziemy wichurkę obok na festyn zobaczymy co będzie ciekawego. :-) Jutro może jakieś jeziorko bo ma być upalnie hmmm zobaczymy.

Hope- marudo! morze wspaniałe morze! uhhhh :)))
Maja- fajnie że terromiś :-D po szczepieniu bez problemów , a dla Ciebie fluidki siły!~~~~~` :))))
Styna- powodzenia! :-)

hallo a gdzie reszta ??? :))) :*

Hej laseczki. Sorki za wczorajszą nieobecność. Miałam intensywnie latany i robiony dzień. Do tego popołudniu wzięłam się za robienie ogórków w słoiki (mój pierwszy raz). Bawiłam się z tym do 22giej i już potem nie miałam siły nadrabiać.
Melduję,że Igiemu przebiła się dolna trójeczka:) Jeszcze jedna i piąteczki nam zostaną:):)

Styna a jakieś zdjęcia z wycieczki Nadii masz??? TO niania kasowna każdemu zabawki kupuje:) A powiedz ona sama z dziećmi na te wycieczki jeździ czy ma kogoś do pomocy???
Winko i kebab??? Niezła mieszanka :confused2:
Udanego wypadu do PL. Super zabawy na weselu i oby udało Wam się z Mają spotkać:tak:

Marzena my wczoraj też mieliśmy pogodę do duszy, słońce tylko na chwilę się pokazało. Zresztą dziś jest to samo. A jak tam Paula i jej choróbska?Wsio ok z nią??

Futrzaczku zazdroszczę tej wycieczki. U nas jest w Malborku dinopark i w Łebie też bym się chętnie wybrała,ale zostawię to do zeszłego roku jak Igi większy będzie.Moja siostra teraz w tym parku w Malborku była i powiedziała,że warto jechać. Kilka dni temu wpadła mi w ręce ulotka z Ocean Parku z Władysławowa i widzę,że też super miejsce musi być:)

Jaipur no tak tata zapalony gracz:)No ale chyba przywiezie wam coś od tych żabojadów???

Madzik oby Juliś szybko się przystosował do żłobka:)

Lepi i jak tam zdrowie Twojego małża? Udało Wam się do tego ZOO wyskoczyć??? A powiedz mi wy dalej maluszkiem jeździcie??? My też się wybieramy do Zoo do Gdańska ale chwilowo nie ma jak bo tata weekendy ma pracujące:( do tego boje się,że z tym moim małym animalsem nie wyjdę stamtąd szybko :-D

Alex super że bibka udana i Olinek się wyszalał:)

Majunia
no w końcu:):) Siostra zadowolona z wycieczki?? A ona tam nie studiowała???
Kochana czemu za długo posiedziałaś? Należał Ci się odpoczynek od tego wszystkiego:*

Hope udanego wypadu nad morze:)

Hej laseczki :))
Piekna pogoda!
Mielismy do ZOO uderzyc dzisiaj, ale jakos pozno sie zrobilo, wiec byly rowerki i krolewna w swojej karocy jechala.
Przyczepka teraz jak ulal pasuje - wielkaaaa roznica byla - bo ostatni raz jechalismy w kwietniu chyba! Podobalo jej sie!

No a potem bylam u "Jaipur" :-D:-D
Duzy domek, duzy ogrodos, pod laskiem no i hamaczek byl!

Teraz chwilowo w domu, pieczemy łosośka na obiad, a raczej kolacje, i potem do sklepu, i Leroya jeszcze mam nadzieje zdazymy.

Jolus - tak ona tam studiowala tez, ale to byl taki jakby dodatkowy semestr, teraz ma jeszcze jeden w DE i ende.
Bali super, ale pobliskie wyspy Gili to jest bajka... np takie Gili Meno - mowi Wam to cos?? jak ktos czytal 'Modl sie, jedz kochaj' to byl oczyma wyobrazni :-D ach.... Reszte mam for you :ninja2:

Styna
- ja tez mam fryzjera w tygodniu i jeszcze nie wiem jaki dzien. Dobrego lotu! Jestescie pewnie juz w PL.

Cześć laseczki,

jolek to Igi ma tyle samo zebali co junior:-) Tato nam przywiezie siebie.I pieniążka:-D kupić nic raczej nie zdąży, chyba ,że na lotnisku.
maja masz taką amortyzowaną przyczepkę? opowiedz coś o niej:-)
no i rzecz jasna , fajnie,ze wpadłaś w odwiedziny:-D;-)

u nas dzień zakupowy, najpierw na targu, Prezes targował się:-D i wyłudzał usmiechy.Plus jedno jabłuszko:-D
Potem do obi, potem po zakupy na jutrzejsza bibkę(będzie razem 4 dzieciaków, nie wiem czy napisze do Wam po niedzieli, mogę tego nie przeżyć- jeden ma 2 lata, drugi 11mcy, trzeci 6mcy), a potem jeszcze po kwiatki, bo zawsze trzeba coś dosadzić w ogródku.
Niestety nie zabrałam mu jedzenia(tylko picie), a zeszło nam trochę , więc kupiłam mu po drodze coś co się zwie- Lubiś, sniadanko bla bla. Pomijam,że to sam syf i cukier, ale w tym sklepie naprawdę nic nie było. No ale najlepsze- rozpakowałam i dałam do rączki połowę a sama usadowiłam się za kierownicą. Nagle słysze dzikie rechoty:-D mlaskania i pokrzykiwania "niam, niam, doble" Dzieciak jak nakręcony gadał , oczywiście umazał łapy, potem je oblizywał przez całą drogę.No własnie- tak działa chemia :rofl2: i mega dawka cukru:rofl2: Bałam się ,że mi wystrzeli w fotelika:-p

Podpisuję listę weekendową:)
Jaipur, miłej imprezki!
Maja, zazdraszczam łososia, też bym chętnie zjadła:)
Jolek, gratulacje dla Igorka z okazji kolejnego zębola!
Hope, powodzenia nad morzem, ponoć pogodę macie gwarantowaną:)
Alex, dobrze, że Oli walczy o swoje, przyda mu się to:)

Byliśmy dziś u znajomych, młody się wybawił z koleżankami. Jedna z nich jest z Julkiem w jednej grupie w żłobku, więc mam nadzieję, że mu będzie łatwiej przez to.
Miłego weekendu wszystkim!

reklama
Maja a gdzie zdjęcia Polci w przyczepce???

Jaipur to dzionek intensywny:) Och już widzę te czarujące uśmiechy Juniorka a potem jego śmieszek:):) Matka pół lubisia to on się tym nie najadł:/ Kolega z września też będzie na bibce???

Madzik no to Julkowi raźniej będzie z koleżanką, a może i jakaś miłość z tego będzie:)

Ja dalej działam z ogórkami, ale to już końcówka. I prasowanie mnie jeszcze czeka:/

Pozdrowienia od Agacio. Troszkę jej się nazbierało w domu i dlatego chwilowo nie zagląda,ale obiecała,że wróci. Buziolki też przesyła

Do góry