reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jaipur- aaa takie buty! spoko niech gra ale i wygra :-p a Wy się z Prezesikiem też dobrze bawcie :-)

Edit: uciekam robić obiadek :* miłego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się z herbatą:)
Julek był w żłobku, teraz śpi. Nie jest idealnie niestety, bo płacze, ale ponoć to nieuniknione:) Obiadu dziś tam też nie chciał zjeść, za to w domu ładnie pochłonął całą porcję. Panie mówią, że potrzebuje jeszcze trochę czasu, ale rokowania są dobre.
Jakieś hałasy na klatce i co chwilę mi się wybudza, że też akurat teraz muszą sobie sąsiadki pogaduchy urządzać:wściekła/y:
Jak wstanie to wybierzemy się do pediatry, żeby go obejrzała po tej ostatniej dziwnej historii.
Może też się zdrzemnę chwilę:)
Miłego dnia kobity!

My już po pysznym obiadku , teraz jeszcze tylko mamusia musi pomalować pazurki , zrobić delikatny make up i uciekamy do Wrocka na plac zabaw i do babci na kawkę.

Buziaki i do wieczorka :*

Madzik- powolutku a Julek się oswoi z nową sytuacją zobaczycie :* mam nadzieję że z jego zdrówkiem też będzie już wszystko ok :))

Witam się, bo od rana zaglądam, ale się nie przywitałam :zawstydzona/y:

madzik - takie "uroki" mieszkania w bloku - u nas tez stale jakieś hałasy. Wczoraj M mi pisał wściekły, że Zosia co chwilę się wybudza z krzykiem, bo ktoś wierci, a dziś ta sama historia - koszą trawę:baffled:

jaipur - udanej niedzielnej imprezki:-)

My jutro wybieramy się (wreszcie!) do Poznania do ZOO, bo zapowiadają ładną pogodę. Tylko nie wiem, czy M będzie w stanie jechać, bo dziś w nocy i z rana miał temp. - przeforsował się chyba na basenie... do tego sprzedaliśmy dziś starą kanapę i właśnie mi dzwonił cały wykończony, że wynieśli ją jakimś cudem z nowym właścicielem z naszego 3 piętra... mam nadzieję, że przepuklina mu sie nie powiększyła od tego (ma malutką pępkową).
Pogodę zapowiadają na weekend, więc mam radochę jak dziecko:-D

na razie to tyle.

Halooo ????

dzieciaki śpią , ja relaksuje się Kasztelanem ;-) i orzeszkami :-D - dziś dzień bezdietkowy:-p:zawstydzona/y:

a Wy jak zaczynacie weekend i co planujecie ?
Lepidoptera- ma plany super! oby tylko mężuś zdrów był :tak:

Lepi życzę wam w takim razie udanego wypadu do zoo:)
Futrzaczku my może wyskoczymy nad jeziorko:)

My dzisiaj bylismy na bibce, Oli bardzo ładnie bawił się z dziećmi, choć muszę niestety stwierdzić że powoli nie chce sie dzielić zabawkami z innymi,a do tej pory nie było z tym problemu. Wyściskał się ze swoim 4-letnim kumplem za wszystkie czasy.

stynka Nadia ma tak samo jak Vi w przedszkolu , też jeździ na wycieczki , pieką pizze , muffinki , robią sper prace w szkole , chodza na lody...
Emma idzie od września do przedszkola :-) więc będzie miała to samo :-)
futrzaczku to super że byliście xzadowoleni.. my byliśmy w delfinarium w środę .. ale dziewczyny były zafascynowane rybkami!!! i rekinami :-)
lepi super wycieczki i pogody życzę :-)

a co was tak mało dzisiaj było :-p
u nas była ładna pogoda więc zrobiłysmy sobie z kumpela poranną kawę ;-) a później wycieczkę na plażę i na plac zabaw z dziewczynami :-)

reklama
Do góry